Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קושחה 4.3 לאייפון שוחררה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד פעם משווים את אייפון לסימביאן.

עוד מעט תגידו ש DOS יותר טוב.

IOS זה בתרגום לעברית מערכת הפעלה למכשירי I של אפל.

קושחה זה firmware שאפל משנים מדי פעם בשביל לחסום האקרים.

השינוי בין 4.0 ל 4.3 זה שינוי רציני במערכת ההפעלה של המכשירים.

הדפדפן הכפיל את המהירות שלו...

אפל מייצרים את הטלפונים לפי דרישה של AT&T.

אין להם צורך בשיחות וידאו שיש בטלפונים אירופאים כי אין שיחות וידאו בארה"ב.

כנראה גם HOTSPOT לא רצו ב AT&T,אחרי שהם הוציאו אייפון לרשת של verizon עם HOTSPOT הם הוסיפו את זה גם לטלפונים של AT&T.

טלפונים של בלאקברי אפילו לא מגיעים עם WIFI,זה הכל דרישות של חברות הטלפנונים.

אייל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפל מישרים קו עם אנדרויד? אחת הבדיחות הטובות.

טכנולוגית ופונקציונאלית הם מובילים את השוק מאז האייפון הראשון.

כמו שנאמר - תבדילו בין מה שהם לא רוצים לעשות למה שהם לא יכולים לעשות

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טלפונים של בלאקברי אפילו לא מגיעים עם WIFI,זה הכל דרישות של חברות הטלפנונים.

לא רק שהם מגיעים עם WIFI, אלא שיש אפשרות לשיחות עוקפות רשת סלולרית, דרך ה WIFI וללא כל אפליקציה חיצונית.

דווקא ה WIFI הוא אחד היתרונות של בלקברי ע"פ טלפונים אחרים. (ויש עוד יתרונות... )

פורסם
אפל מישרים קו עם אנדרויד? אחת הבדיחות הטובות.

טכנולוגית ופונקציונאלית הם מובילים את השוק מאז האייפון הראשון.

כמו שנאמר - תבדילו בין מה שהם לא רוצים לעשות למה שהם לא יכולים לעשות

סלח לי, אך תגובתך לא מפורטת מספיק.

אייפון זה בעיקר למשתמשים שלא ינצלו 70% מהיכולות של המכשיר במקרה הטוב.

וגם רוב הסיכויים שלא יעשו שום שינויים מהותיים (תוכנתיים) במכשיר.

זאת אומרת, אייפון הוא מכשיר מצויין,"OUT OF THE BOX"

מה שכל כך מושך באייפון, שיש כל כך הרבה גימיקים, כגון שליטה על האייפון/אייפוד מהHU,

מגנים, תושבות ושלל ירקות. זה באמת בלי סוף. אז נכון לקהל הMAINSTREAM זה מאוד נוח, ומושך.

מה גם שה"כלא" שיצר סטיב ג'ובס, זה בעצם מה שטוב להרבה משתמשים, מכיוון שהמכשיר לא מסבך אותם

בדקויות תכניות, ומצד שני מציע "סמארטפון".

לגבי האנדרואיד, מכיוון שזו מערכת דיי "נזילה", משמעו מירב המשתמשים שיקנו מכשיר מבוסס אנדרואיד

יקנו אותו מהסיבה שניתן להחליף ROM, ובעיקר כדי להיתעסק עם המכשיר, יותר בכיוון של משתמשים מתקדמים.

אישית, הייתי גם בהתלבטות בין אייפון4 לבין כמה אנדרואידים. אני הולך לחכות עוד כחודש/חודשיים ל GALAXY S II

ובכלל לדור החדש של המכשירים כפולי הליבות.(ATRIX,OPTIMUS....).

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

כנראה שאין לך שום מושג ירוק לגבי מיהו הרוכש הממוצע של האנדרויד אם אתה חושב שאנשים קונים אותו בגלל שאפשר להחליף ROMים...

הסיבה שהאנדרוידים מצליחים להמכר כל כך יפה, הם כי האופרטורים (קרי רשתות הסלולר) מסוגלות לקסטם את מערכת ההפעלה בצורה כזו שיצליחו לדחוף עוד תוכן גרוע, שהלקוח ישלם עליו (ראה ROMים של סלקום וכו' לאנדרוידים הנמכרים בארץ).

אחוז המשתמשים המתקדמים שבאמת מעניין אותם פריצות root החלפת רומים וכו' נמוך כ"כ שאני אתפלא אם הוא מוכר יותר מכשירים מWP7.

בקיצור האופרטורים דוחפים מכשירים באיכות ירודה מאוד (שכח מזה, רוב המשתמשים שקונים אנדרויד לא באמת קונים את דגמי ההי-אנד שאתם אוהבים), ולכן גם בכל הסטטיסיטיקות שמתפרסמות מדי רבעון, רואים בבירור שמשתמשי האיפון יודעים מה הם קונים, ובאופן כללי מוציאים משמעותית יותר כסף על אפליקציות לעומת משתמשי אנדרויד.

אבי.

פורסם

הפלאפון היחידי שאנשים קנו באמת כדי לקסטם בערך היה אולי הn900 של נוקיה (שהיה גם הוא כישלון חרוץ שנשלח לפח הקרוב).

כמו שאבי אמר - זה ממש לא קהל היעד של זה , כמו להגיד שכל קהל היעד של Xbox זה רק אנשים שפורצים את הקונסולות לעומת פלייסטיישן (כשבפועל מדובר על 5 - 10 אחוז עולמי של קונסולות פרוצות).

זה שיש איזה תפיסה מקומית כזו כי רוב האנשים שרוצים פה אנדרויד - זה כי זה לא אייפון זו דיי טעות ולא מייצג את כל הקהל.

לגבי מערכת הפעלה "פתוחה" ו"נזילה" ... כשיהיה לך את הפלאפון - נדבר.

תספר לי את כל מה שאפשר לעשות בלי להחליף רומים ולהשיג Root.

אל תבלבל בין זה שהבסיס שלה הוא קוד פתוח לדברים אחרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עדכנתי, לא רואים שום שינוי.

כדי להפעיל את המכשיר כראוטר אלחוטי מפנים אותי ל "ORANGE ISRAEL".... נו באמת. האופציה חסומה.

לא נתקלתי בבעיה עם זה.

שאתה מפעיל דרך הSettings אתה מקבל הודעה מאורנג'?

!AWDSOME

פורסם

"להפעלת נקודת גישה אישית" בחשבון זה , צור קשר עם orange israel

עריכה: אחרי שפעם ראשונה ראיתי איך עובד מכשיר אייפון 4 פרוץ, אצל קולגה, אני מצטער שעדכנתי, עכשיו אני לא יכול לפרוץ את המכשיר עד שתצא פריצה ל4.3

אגב- יש משהו באייפון שמאוד מעצבן אותי : כשהמכשיר בבלוטות', לא שומעים צליל של הודעה או מייל נכנס.

כנ"ל אם הוא בהטענה מהמחשב ולא מהשקע בקיר.

יש פתרון לעניין הזה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבל שנוצר כאן סלט.

בכוונה בפוסט הקודם הדגשתי מילים מסויימות.

העניין הוא שלא נכון להשוות בין המכשירים השונים מכיוון שכל מכשיר קולע לצרכים של משתמש מסויים.

לא אמרתי שמי שקונה אנדרויד בהכרח פריק סלולרי שמחובר עם אינפוזיה לפורום XDA.

כמו שכבר אמרתי, אייפון מכשיר מצויין ללא ספק. בייחוד אם הוא "משוחרר מהכלא" :wink:

בנק האפליקציות פשוט אינסופי, וסה"כ חוויית השימוש בו נוחה. (ד"א -בלי קשר לשאר האפשרויות,פרוץ או לא, אם הייה ברשותי מכשיר כזה, אין לי בעייה לשלם כסף על אפליקציות)

ולגבי הרומים שהזכירו, בהחלט נכון, אך אני מתכוון לרכוש מכשיר לא ממפעילה סלולרית, כך אקבל רום ג'נרי.

אני משער שתגובתי גרמה לכמה בעלי אייפון העלבה, אני מתנצל על כך, זו בהחלט לא הייתה כוונתי.

אני מתעניין באנדרויד דווקא מהסיבה של גישת רוט, החלפת רומים וכו'. וגם כי היצע המכשירים יגדל קצת.

סה"כ אם לא הרוט והרומים, הייתי מחכה לאייפון 5 שממה שקראתי יקבל את הA5 כפול הליבה.

פורסם

אז אנחנו מסכימים שאנחנו מסכימים :)

האייפון מכשיר שמגיע OOB הרבה יותר מוכן לקהל יעד משמעותית יותר גדול, אין ספק בכלל ואני אפילו תומך בגישה הזו שמי שאוהב ללכלך את הידיים ולחפור בכל מיני קוסטומיזציות מעניינות, ווידג'טים ויזואלים מרשימים וכו' צריך לבחור באנדרויד, שם הוא יהנה משמעותית יותר, פשוט מכיוון שגם באייפון כשמדובר באפליקציות ברמת מערכת ההפעלה (קרי אפליקציות סידייה), מדובר בבאנדלים שמגיעים מוכנים לעבוד החל מההתקנה, ולא דורשים התעסקות נוספת שיהיו כאלו ואחרים שירצו להתעסק איתה.

אבי.

פורסם

אני לגמרי מסכים איתך, ולמען האמת ניסחת את מה שניסיתי להסביר בצורה מצויינת ! :-D

פורסם
עדכנתי, לא רואים שום שינוי.

כדי להפעיל את המכשיר כראוטר אלחוטי מפנים אותי ל "ORANGE ISRAEL".... נו באמת. האופציה חסומה.

ייתכן שצריך לשלם עבור שירות זה לספק הסלולארי.

http://support.apple.com/kb/TS2756

איזה כייף לי :)

פורסם

זאת פריצה קשורה, כדאי לחכות לפריצה לא קשורה למרות שישנן שמועות שאומרות שישחררו אותה רק לאחר עדכון גירסא ל4.3.1.

לאומת זאת בפורום IPSF נאמר שייתכן ותיצא פריצה לא קשורה עד הסופ"ש

http://www.ipsf.co.il/forum/content.php/1872-i0n1c-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%94%D7%91%D7%90?

• תוכן חדש...