Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מחפש המלצה לרכב עד 155,000 שקלים.

דרישות הן:

-מהנה לנהיגה

-חסכוני בהוצאות דלק וטיפולים (בהתחשב בסעיף הראשון: אם הרכב עושה 16:1 אבל הנהיגה בו משעממת וחד-גונית אז אני מוותר)

-נוחות ישיבה - חשוב מאוד (בעיות רגליים, ולכן אני צריך מושב שניתן לכווננו כמה שיותר: גובה, הטיית משענת, מרחק מהגה וכו')

-מחיר ביטוח שפוי (בן 25, ללא עבר ביטוחי)

- אוטומט (הייתי מת לידני, אך לצערי לא יכול)

- אני אהיה נהג יחיד ברכב, אין מישהו אחר שינהג. אין לי צורך ברכב משפחתי.

נכון להיום, ביצעתי נסיעת מבחן על מיטו אוטו' ודי נהניתי.

ראיתי שהאודי A1 נכנסת בתקציב, אך יצא לי לקרוא פה בחיפוש על היבואן, וההתרשמות לא משהו. כ"כ, נראה לי שמחיר הביטוח על הרכב הזה 'ינשוך חזק'.

אשמח לעוד המלצות

תודה מראש

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובות

- זה לא עניין של לשבת גבוה, אלא של כיוון המושב. גובה הישיבה עצמו ביחס לכביש אינו משנה.

- המיטו אוט' TCT זה הרכב שבחנתי :)

פורסם

מהנה לנהיגה? A1?

נראה לי אתה צריך כיוון אחר.

מה עם איזה מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הי

- אינני יכול לחרוג מהתקציב, מה גם שהחריגה לכיוון השירוקו לא קטנה במיוחד (וחבל, רכב מרשים למדי)

- המזדה נחמדה, אבל הרכב לא "מדבר" אלי. יצא לי לנהוג בו והרגשתי שיעמום.

- אבדוק את הפז'ו 308, בהחלט נראה רכב מעניין!

לגבי האודי - ובכן, בשביל זה אני פה, כדי לשמוע :)

תודה רבה!

פורסם
אם אתה רוצה לשבת גבוה - אולי כדאי שתשקול את הגרסה המאובזרת של הניסאן ג'וק?

הג'וק המוגדש לא בתקציב,מה שכן בתקציב ומתאים זאת המיטו.

פורסם

הי,

מה דעתכם על גולף 1.4TSI ג'נריישן? הרכב לכשעצמו נחמד, אבל אני קורא פה דברים שאינם תמיד מחמיאים על היבואן. האם אלו מקרים פרטיים של התנהגות בסוכנויות או משהו גורף? כלומר, האם זה משהו להתייחס אליו ברכב?

פורסם

היה לי את הגולף 1.4T בהחלט אוטו חזק ואיכותי

אבל אני במקומך הייתי הולך על לאון 1.8T 160 כ''ס ועוד ישאר לך 30 אלף עודף !!

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

מצטער על התוספת, אך זמן העריכה עבר:

האם ישנו אתר בו ניתן לראות תמונות של הרכבים הללו, בצבעים בהם הם מוצעים באיכות גבוהה? איכות התמונות בחלק מאתרי היבואנים פשוט מחפירה

פורסם

הדגם של הסיאט לאון שמגיע עם dsg הוא ה 1.8 tsi

חיפוש בגוגל תמונות יניב לך את מגוון התמונות הכי גדול שאפשר , רק שתדע שהרכבים שנמצאים בחו"ל הם לא 1:1 מבחינת אבזור שווים לרכבים בארץ אך יינתן לך תמונה כללית לגבי מראה הרכב

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
מצטער על התוספת, אך זמן העריכה עבר:

האם ישנו אתר בו ניתן לראות תמונות של הרכבים הללו, בצבעים בהם הם מוצעים באיכות גבוהה? איכות התמונות בחלק מאתרי היבואנים פשוט מחפירה

ה"אתר" הכי טוב לראות את הרכבים האלה זה באלום התצוגה,באינטרנט חלק מהקטלוגים לא מעודכנים למפרט של הרכב ואי אפשר להתרשם מתמונה.

תעשה סיבוב באולמות התצוגה.

• תוכן חדש...