Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני פונה אליכם מומחי הCarPC.

אני מעוניין לרכוש מחשב לרכב.,חשוב לציין שאין לי צורך בסאונד (למרות שזה פורום סאונד, לחברים יש הרבה יותר ניסיון).

המטרה היא מחשב שיציג נתונים שקשורים לרכב ולכן גם סאונד On Board מספק ביותר (RS232 עדיף, למרות שגם לא חייב)

מסך מגע כבר יש לי (קניתי ליליפוט בהזדמנות לפני זמן מה).

אני אשמח אם מישהו ייצר מפרט שאוכל לעבוד לפיו. כפי שאמרתי המטרה היא תקציב נמוך ככל הניתן (גם פנטיום 3 בא בחשבון).

תודה רבה.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אתה יכול לקנות לוח אם משולב עם מעבד אטום בכ-400 שקלים.

ספק כח m2 עולה בערך 50 דולר.

זכרון ram של קינגסטון ב-200 שקלים.

דיסק קשיח של סיגייט בנפח של חצי טרה ב-200 שקלים.

אל שתכח שיש לך גם התקנה וכבלים.

בשיפוצים...

פורסם

באותו הדיון, יש לי שאלה

למה אף אחד עדיין לא שתל נטבוק קטן בסגנון הEEE של אסוס ברכב? כל המכלולים מורכבים היטב וארוזים קומפקטית ואפילו מקבלים מסך מקלדת טאצ'פד אינטרנט אלחוטי וסוללה. אפשר למצוא כאלו חדשים בסביבות ה900 שקלים.

למשל: http://www.getit.co.il/Prod/63829/

RS232 לצורך העניין תוכל להשיג גם על ידי מתאם USB.

למשל: http://www.big-buy.co.il/product.aspx?p_id=5414

ולכל היופי הפשוט הזה- פשוט מחברים מטען ייעודי לרכב.

וגם אם המחשב היה מיועד לסאונד, תמיד אפשר להוסיף כרטיס קול חיצוני. אז למה לא בעצם? זה אפילו נכנס לתא כפפות.

פורסם

עשו ועובד, העניין הוא הקרור של החלקים, אתה לא תחזיק אותו בגלוי על המושב והוא מתחמם.

העניין השני זה הפקודות להפעלה וכיבוי, ניתן לעשות אבל קרוך בפרוק המחשב וחיבור כפתורים חיצוניים.

כרטיסים חיצוניים לא תמיד עובדים כמו שצריך ומתי שצריך.

• תוכן חדש...