Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

יצאתי אל הרכב וגיליתי מחזה שלא אהבתי, אומנם לא טראומתי אך עדיין נוגע לליבי.

שפשפו לי את הצד.

דיברתי עם בעלה של המשפשפת(שטענה שזה בלתי אפשרי שזו היא וכ'ו וכ'ו) והוא הציע לי 50 ש"ח או תיקון בספריי צבע של טמבור בטענה שהרכב הוא ישן(ואכן הוא ישן אך עדיין זאת לא טענה).

רואים את השפשוף בצורה טובה כי האיזור היה מלוכלך ופתאום התנקה בפלא, ישנן שריטות קטנות וגומי שנדבק שכן השפשוף נעשה ע"י הגומי שבפגוש של הפוגע.

אומנם הנזק אינו גדול אך עוגמת הנפש ניכרת, מה ביכולתי לעשות בענין? ספריי בטח ישאיר כתם מגעיל, וצביעה אצל פחח עשויה לעלות לא מעט. מצד שני 50 ש"ח לא נראים לי בכלל. כל עצה תתקבל בברכה.

מציב כמה תמונות לשיפותכם.

Photo0285.jpg

Photo0286.jpg

Photo0291.jpg

פורסם

לא נראה כמו משהו שפוליש לא יעלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה זה כמה אכפת לך מהחיצון ?

לנו יש 2 מכונית בבית. סיאט איביזה 94 והונדה סיוויק 2004 ושניהם במצב חיצוני לא הכי משהו,

הסיאט מקדימה נראית רע,

להונדה יש חור מקדימה ויש פגיעה מבחוץ על ידי מכה בשני הדלתות מצד ימין..

ועדיין לא מתקנים אותם כי אני (וכניראה גם אבא שלי), חושב שעכשיו לשים 1500(או יותר) על תיקונים כאלה

לא בא בחשבון כל עוד האוטו נוסע מצויין.. אני פשוט לא חושב שצריך לתקן ולהתעצבן על דברים כאלה

השאלה היא, האם השריטה הקטנה הזאת באמת תוציא לך את הנשמה ?

או שזה שריטה שתשכח ממנה בכלל ?

פורסם

זה שריטה שתציק לי. הרכב אומנם ישן אבל הוא אצלי 3 שנים, הרכב הראשון שלי. חשוב לי שהוא ייראה טוב למרות הגיל המכובד שלו.

פורסם

חשבת אולי במקום להיות גרידי - פשוט להיות שכן טוב,

להגיד לשכן שלך - לא נורא ידידי, העיקר שנשאר שכנים טובים ובפעם הבאה תזהר יותר?

זה אוטו ישן, זה לא שהשפשוף הזה יפיל את הערך שלו או משהו

אתה גם לא מתכוון לשפץ אותו או לתת לו ערך אספני - אז במקום לצאת גדול ולהגיד לשכן שלך

חפיף, תזהר בפעם הבאה

אתה מתחיל להתלכלך איתו על 50 - 100 שקל.

זה מה שיעשה אותך מרוצה?

קיבלת הזדמנות מעולה לצאת אדם אצילי ורחב לב - אני במקומך הייתי קופץ על ההזדמנות הזו.

סתם נקודה למחשבה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתי מוכן לשכוח מהענין אם הפוגעת לא הייתה ממציאה תאוריות, ואם לא היו אומרים לי בטון מזלזל ש"הרכב ישן אז מה אכפת לך".

זה רק מוכיח שלא מומלץ לשמור על רכבים בארץ המוכשרת הזאת.

לדוגמא, הרכב פעם היה נקי ומלוקק, ואז הופיעו אצלי כמה קיפולים במכסה מנוע, אנשים שפשוט מתיישבים על המכסה בשכונה. מאז לא מנקה כל שבוע, שהישבנים שלהם ינקו. גם החתולים לא עולים על רכבים מאובקים.

פורסם

לי יש שכן חונה לידי ונהג לפתוח את הדלתות של הרכב שלו ולקמט לי את הרכב, שהיה די חבוט גם כך והדבר לא הטריד אותי יותר מדי. באחד הימים החניתי בחניה שלי את הרכב החדש לגמרי של אבא שלי (שנסע לחו"ל) - ולמרת בבוקר מצאתי דפיקה מהדלת, השריטה הראשונה ברכב. עליתי לשכן וביקשתי ממנו באדיבות להזהר, בכלל לא דיברתי על תיקון. מאז אין יותר בעיות מסוג זה, ומדובר במספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תיקח את ה-50 שקלים וזהו.

אני יודע שזה מבאס אבל תמשיך הלאה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לדעתי באמת לא כדאי לפתוח כזה ''ריב'' על שריטה קטנה או שפשוף קל, שכן זה מאוד מעצבן, מה עוד שהנהגת התנהגה בזלזול וכן זה הכי פוגע..! ונותן לך את המרץ ''להיכנס בה'' ולגרום לה לסוג של עגמת נפש.

הנסיך צודק במה שהוא אומר ואני מסכים עם כל מילה שלו, אבל ההתנהגות של הנהגת באמת מעצבנת, תחושה של זלזול.

אני זוכר שהיה לי פעם חומר לבן מיוחד ''שמעלים'' שריטות, הוא עובד על שפשופים קטנים ובינוניים, מוכרים את החומר בכל חנות רכב שמכבדת את עצמה, מהתמונות שראיתי אני חושב שזה יעשה עבודה טוב.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

קח את ה50 שקל, קנה לאפה שווארמה וקולה וחבילת מסטיקים לאחרי.

וואלה ההשקעה הכי משתלמת לכסף הזה, אם תתחיל להתבאס מכל שריטה ושפשוף על האוטו אתה לא תיצא מזה בחיים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שבת שלום חברים.

יצאתי אל הרכב וגיליתי מחזה שלא אהבתי, אומנם לא טראומתי אך עדיין נוגע לליבי.

שפשפו לי את הצד.

דיברתי עם בעלה של המשפשפת(שטענה שזה בלתי אפשרי שזו היא וכ'ו וכ'ו) והוא הציע לי 50 ש"ח או תיקון בספריי צבע של טמבור בטענה שהרכב הוא ישן(ואכן הוא ישן אך עדיין זאת לא טענה).

רואים את השפשוף בצורה טובה כי האיזור היה מלוכלך ופתאום התנקה בפלא, ישנן שריטות קטנות וגומי שנדבק שכן השפשוף נעשה ע"י הגומי שבפגוש של הפוגע.

אומנם הנזק אינו גדול אך עוגמת הנפש ניכרת, מה ביכולתי לעשות בענין? ספריי בטח ישאיר כתם מגעיל, וצביעה אצל פחח עשויה לעלות לא מעט. מצד שני 50 ש"ח לא נראים לי בכלל. כל עצה תתקבל בברכה.

מציב כמה תמונות לשיפותכם.

הכל תלוי בך, מובן לך שאם תדרוש ממנו תיקון מושלם, הוא לא יהיה מרוצה מהעניין.

אבל אם הוא זבל של שכן, ולא איכפת לך שהיחסים ביניכם לא יהיו משהו, שים עליו פס, ודרוש תיקון נורמלי, וזה לא אמור לעניין אותך אם הוא עושה את זה עם ספריי של טמבור, או שזה יעלה לו 5000 ש"ח, העיקר שאתה תהיה מרוצה.

פורסם

רק בגלל התגובה המזלזלת שלהם, לך תשרוט את הרכב שלהם בדיוק איפה ששרטו לך, ואז תציע להם 50 שקל בטענה שזה אוטו טרנטה :-D.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...