Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבי עם הבחור , האוטו ומהראה שלו נורא חשובים לו ורוב התגובות כאן דיי מזלזלות בכך.

בשביל אותו בחור האוטו הישן שלו זה כמו שהמכונית המפוארת שלכם בשבילך וכל שריטה מציקה לו.

למרבה הצער אין הרבה מה לעשות בנידון, יש לך שכנים נורא נחמדים מתברר , תגיד להם ש50 שקל זה הרבה מידיי ותבקש לקחת רק חצי.

הגלגל מתהפך ויום אחד הם ירצו משהו ממך.

פורסם

ממש מרגיז שזה היחס לרכבים ישנים בארץ, ועוד התגובה של השכנה בכלל מעלה את הסעיף.

לפי דעתי, אם השכנים האלה לא חשובים לך יותר מדיי תבצע תיקון שלם ותדרוש את הסכום המלא.

אם יחסי שכנות טובים עוד מעניינים אותך איתם אז אפשר להחליק אבל תעשה איתם איזה שיחה ותראה שהזלזול הופך לפחות להתנצלות או משהו בסגנון. שלא תצא פארש.

פורסם

אין כאן מקום לנקמה שכן זה נעשה ע"י בעלת הרכב, ויעידו כל השפשופים על הרכב שלה.

לא לקחתי את ה50, אני כנראה אסע ביום ראשון עם השכן לחנות להזמין צבע, נאמר לי שזה יעלה יותר מ50, הוא הציע שישלם.

אם היחס היה אחרת הייתי שוקל לעזוב את הענין.

ולכל מי שהציע לא לעשות כלום(אולי מציניות ואולי לא), מה אם היה מדובר ברכב יוקרה מהניילונים? עדיין הייתם אומרים "עזוב ושכח"?

אומנם איני יכול להשוות את הפיג'ו שלי לרכב יוקרה, אך אפשר לעשות אנלוגיה לרכב אספנות.

פורסם

רכב יוקרה זה סיפור אחר, הרי שכל תיקון בו עולה הרבה יותר וזה כואב בכיס, חוץ מזה בקושי רואים את השפשוף אצלך, והשכנה, אין לה מושג ברכבים ואתה מצפה ממנה שתבין עד כמה אתה אוהב את התחום ושומר על הרכב שלך, חבל על הזמן, אמרת בעצמך שהרכב שלה מלא שפשופים.

• תוכן חדש...