Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אשמח לעזרה בנושא מצבר לרכב מסוג שברולט קורבט 2009

אני מחפש מצבר לרכב הנ"ל ואני מבקש עזרה במידת האפשר לגבי קיבולת המצבר שאצטרך לרכב (אמפר)

בדקתי ב AC DELCO והם מביאים לארץ מצבר שהוא לא המק"ט המקורי של הרכב אלא סוג של תחליף

לכן אני מניח שעדיף במצב הזה לרכוש מצבר תחליפי תוצרת הארץ, אך אני מבולבל ממספר נתוני אמפרא"ג נצרך מכמה ספקי מצברים

אשמח לעזרה ותודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

להערכתי ACDELCO מצבר טוב יותר ממצברים תוצרת הארץ.

אגב ACDELCO הינו מותג בלבד והיצרן יכול להיות מספר חברת אמריקאיות (לרוב חברת האם של VARTA בשם Johnson Controls)

הבעיה היא שהיבואן חדש וקטן ובעבר קרו מקרים שיבואנים קטנים נעלמו ללא שיהיה מי שיתן אחריות למצברהם.

לענין זיהוי המצבר הנחוץ, התקן האמריקאי מודד קיבול ביחידות RC ולא AH וההסבה לא טרוויאלית

שלח לי את כל הנתונים על המצבר ואנסה לסייע לך

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, ונחכה וניראה האם רן יצדיק אותי או לא, המצבר שאתה צריך הוא 110RC פלוס שמאל.

האמפר שעה שלו חסר משמעות, מכיוון שאתה צריך מצבר אמריקאי(קטבים בצד) ומצברים אלה נמדדים ביחידות של RC.

המצבר הזה קיים במותגים הישראליים(וולטה ושנפ) ורוב הסיכויים שגם בVARTA. אתה יכול למצוא אותם בכל חנות וברשת אוטודיפו.

• תוכן חדש...