Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין MX5 ל - Z3 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לרכוש רכב רודסטאר. המועמדות שלי הן מזדה MX5 1.8 ידני או במוו Z3 1.9 ידני.

הלכתי לראות את שני סוגי המכוניות ושניהם היו יפות ונוחות בעיניי אני ממש לא יודע על מה כדי ללכת.

מה עדיף מבחינת

כוח? מהירות? נהיגה מהנה? אמינות?

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

כמו קודמי, ולמרות חיבתי למותג הבוארי, אני ממליץ לך ללכת לכיוון ה MX5.

היא תיתן לך תמורה הרבה יותר טובה בכל פרמטר, ותהנה ממנה יותר.

ה Z3 במנועים הקטנים(1.8 ו 1.9) ממש לא מהנה, וגם סובלת מלא מעט מחלות.

ולמצוא אחת שמורה באמת זו משימה דיי קשה. אם היית מדבר על ה 2.8 זה סיפור אחר,

אבל לדעתי זה בלתי אפשרי למצוא אחת.

פורסם

מנסיון גם על הZ3 1.9 ו2.8 (ידניות) הייתי אומר שה1.9 פשוט לא שווה את הכסף וההבדל בינה לבין 2.8 הוא שמיים וארץ.

הרבה לפני אמרו שהמיאטה בהשוואה לZ3 1.9 יותר מוצלחת ולדעתי הם צודקים.

לדעתי ה2.8 רכב באמת מיוחד מאוד וגם חזק (יחסית ל1.9 ולמיאטה) אבל כנראה שייקח לך הרבה זמן למצוא אחת במצב טוב, כנראה שמיאטה יהיה לך יותר קל למצוא.

פורסם

אגב המונח הוא רודסטר ולא רודסטאר (roadster, not roadstar)

רודסטר = מכונית דו מושבית פתוחה

רודסטאר = מותג (סיני?) לא מוצלח במיוחד של טייפים\דיסקים לרכב משנות ה-80 (אולי ה-90...)

• תוכן חדש...