Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מרצדס SE280 שנת 77'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי מרצדס SE280 שנת 77' שעומדת כבר כ-10 שנים והייתי רוצה לשפץ אותה מ-א' ועד ת' ולעלות אותה בחזרה לכביש .

לכן אבקש את עזרתכם בהמלצות היכן לעשות זאת .

פורסם

שלום מנו, וברוך הבא לפורום.

השאלה שלך כללית ביותר.

בכדי לקבל תשובה מפורטת ומועילה, רצוי לדעת כמה פרמטרים נוספים.

• מקום /אזור מגורים,
  • מה נדרש לבצע ברכב - פחחות/חשמל/מכונאות/צבע/ריפודים/יישור קו מינימלי בלבד...
  • מה היקף השיפוץ (אם נדרש כזה) שאליו אתה מעוניין להכנס, מבחינת עומק העבודה ועומק הכיס,
  • ועוד שאלות רבות.

מציע לך לנסות ולחפש באופציית החיפוש (בסרגל למעלה משמאל) פרוייקטים של שיפוץ

שנעשו על ידי חברים. זה יתן לך בסיס על מה שניתן לעשות,

תגבש לך דיעה מה רצונך לבצע לגבי הרכב שברשותך,

ולאחר מכן תשאל באופן ספציפי יותר.

להלן קישור לשיפוץ שנעשה לרכב שלי, במקרה גם מדובר במרצדס,

ולעומת שיפוץ זה תוכל למצוא אחרים ושונים.

ההחלטה כאמור תהיה בידך. אך קודם תחליט מה ברצונך לעשות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206175&highlight=%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%A8+%D7%95%D7%9B%D7%90%D7%91

דיון כללי בנושא ככל שקשור לעבודות פחחות למשל,

תמצא בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257372&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%A1+%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94

בברכה,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום לך אבי !

אני גר באזור המרכז ר"ג ליתר דיוק ובהתאם לשאלותך מה נדרש לבצע ברכב אז כך מיכוון שהרכב עמד כ-10 שנים בלי תזוזה

דבר ראשון הייתי רוצה לעשות לו שיפוץ במערכות החשמל והמכונאות וזה אומר שיפוץ איכותי ומקצועי ומשם להמשיך לכיוון הפחחות/צבע/פנימי אומנם החלק הזה חשוב לא פחות אך הרכב נמצא במצב לא רע מהבחינה הזאת .

דרך אגב ראיתי את פרוייקט השיפוץ שלך ומאוד אהבתי את המוצר המוגמר והייתי רוצה גם להגיע לדבר כזה .

אז אם תוכל להמליץ לי בהתחלה על מכונאי/חשמלי טוב שמתמחה ברכבים כאלו ובמיוחד במרצדס אשמח מאוד .

בתודה על ההכוונה

מנו

פורסם

אם אתה מאיזור ר"ג יש מכונאי בהמשך של רח' נחלת יצחק אחרי הצומת של יגאל אלון לכיוון "ידיעות" מצד שמאל.

ראיתי שהמליצו עליו כמה פעמים פה בפורום.

לא התנסיתי אישית כי אין לי מרצדס אבל אם אתה מר"ג שווה לך להכנס אליו לשאול.

אפילו בלי הרכב בתחילה רק כדי להבין במה מדובר ואם הוא פנוי לעבודה.

פורסם

חשמלאי מולי גולן כל השאר לא מתקרבים רק עם אתה מבין שזה עולה כסף יותר מכמה אלפים . מכונאי איתן הם אחד ליד השני מקצוענים נטו.

שמעון

פורסם

מנו

לפי מיטב הבנתי אתה מתכוון ל"החייאה" מכאנית, ואחר כך קוסמטיקה.

החייאה מכאנית היא בעיקר כל מה שקשור לברקשים שנתפסים, גומיות שנרקבות, החלפת כל הנוזלים והפילטרים ועוד ירקות כאלו ואחרות. בחשמל, בטח במרצדס מהשנים הללו אין צורך לגעת אם אין בעיה ספציפית.

הטוב ביותר שאני יכול להמליץ עליו הוא "מרכז איילון". זה המסוך הטוב ביותר שאני מכיר למרצדס פורשה ובמוו. לראובן בעל המוסך ידע עצום ומקצוענות בכל מה שקשור לרכבים משנות ה 60 ועד היום, והוא מכיר את סוג הרכב כמו שלך מצוין ומטפל בהרבה כאלה. בנוסף, המוסך מצויד ונמצאים בו כויות חלקים מרשימות לרכבים האלה. אל תצפה שהוא יהיה הזול ביותר (אם כי גם לא יקר בצורה יוצאת דופן) אבל ללא ספק הוא יהיה הטוב ביותר, ומה שעולה בזול עולה אחר כך ביוקר. אני מציע שתזהר ממוסכי מדרכה למיניהם ובכל מקרה תלך רק על מוסך מומלץ שמכיר את הרכבים הספציפים מהשנים הללו. זה בכל זאת מרצדס...

בהצלחה

איתן

פורסם

מצטרף להמלצה על מרכז איילון באופן מלא. אני מטפל במרצדס שלי רק שם . המוסך מקצועי ומכיר ויודע בדיוק מה צריכה המרצדס שלך.

המחירים הוגנים ואפילו זולים ביחס למה שהיית מצפה ממרצדס.

בברכה אורן

פורסם
חשמלאי מולי גולן כל השאר לא מתקרבים רק עם אתה מבין שזה עולה כסף יותר מכמה אלפים . מכונאי איתן הם אחד ליד השני מקצוענים נטו.

שמעון

אכן שניהם מעולים!!!

פורסם

מבחינת חשמל, למרות שקש לי להאמין שיהיו שם בעיות - מרכז איילון בהחלט יודע את העבודה.

בנוסף לזה יש בבני ברק שני חשמלאים מדהימים, לעסק קוראים "מגד אור" והם הסוד השמור של כל הסביבה. לא הכרתי מעולם חשמלאי רכב טובים מהם

פורסם

כדאי לפנות גם למוסך רם, אל משה לקבלת הצעת מחיר / הערכת עלויות.

ברחוב בית אלפא 14 ת"א.

מוסך מעולה, שמתעסק רק במרצדסים, ויידע את העבודה.

ולפני שמאשימים גם אותי בקבלת אחוזים - :-Dהתשובה שלי אובייקטיבית, ומבוססת על נסיון אישי, אני מאוד מרוצה מהם, ואין סיבה שאחרים לא יהנו גם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמי ששיפץ אחת כזו בארץ וגם ייבא אחרת מארה"ב, אני הייתי חושב פעם נוספת. אני לא מכיר את האוטו שלך, ויתכן והוא בסיס מצויין לשיפוץ, אבל באותה מידה הוא יכול להיות בור בלי תחתית. קח בחשבון ששיפוץ יסודי של המכניקה, חשמל, פח , גומי, חלקי פנים וריפוד יכולים להגיע לסכומים אסטרונומים, על מכונית שלעולם לא תהיה שווה את ההשקעה.

אם אתה נעול דווקא על דגם ה w116 , בדוק כמה יעלה לך לייבא אחת במצב מעולה עם מנוע 450 מארה"ב. יתכן ותחסוך לא מעט כסף ותצא עם תוצאה יותר טובה ממה שתגיע לאחר שיפוץ מכוניתך.

נמרוד

פורסם

לשפץ מרצדס כזו, שעמדה 10 שנים זו הרפתקאה לא קטנה.

דווקא הצד המכני זו הבעיה הקטנה.

באמת כדאי לשקול ייבוא, או קניה של רכב שמור מרופא. עדיף אורטופד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לשפץ מרצדס כזו, שעמדה 10 שנים זו הרפתקאה לא קטנה.

דווקא הצד המכני זו הבעיה הקטנה.

באמת כדאי לשקול ייבוא, או קניה של רכב שמור מרופא. עדיף אורטופד.

אני הייתי ממליץ ללכת על האחות הקטנה. רצוי מאדריכל.

• תוכן חדש...