Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט כל כך נוראה?

Guest רונן יצחק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שברולט קוריאה זאת חברה חדשה עם קו מוצרים חדש. אנחנו אחד הלקוחות הגדולים שלהם,האירופאים לא שמים עליהם. הקרוז האמריקאית נמכרת עם מנוע אחר. הם עושים ניסויים על המכונית שנמכרות בארץ,אנחנו שפן הניסויים שלהם. עדיף לקנות אופנוע של יוסאנג מלקנות שברולט קוריאה(יוסאנג נמכרים בכל העולם,שברולט קוריאה לא). תקראה את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3751590,00.html

שברולט קוריאה נמכרים בכל העולם, במיוחד מזרח אסיה ואוסטרליה אבל גם באירופה (מתברר שאת הספארק\מאטיז אפילו מייצרים באיטליה).

לא רק זאת, אלא שסוזוקי אלטו היפנית נחשבת מכונית עלובה באמת (ע"פ ביקורות רבות שקראתי, ביניהן זו). אבל האם זה מונע ממנה להצליח מאוד בארץ?

אתה מקבל תמורה מתאימה לכספך. ההצלחה נובעת מיחס עלות\תמורה לא רע ונסיונות להשוות למכוניות יותר יקרות מטעה. ד"א זה גם המצב לגבי דגמים אחרים של סוזוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם דייהו היתה חברה כ"כ מוצלחת עם מוצרים כ"כ מוצלחים, היא לא היתה צריכה ששברולט תרכוש ותציל אותה .

הם נמצאים בתהליך של נסיון לשפר את המוצר , אני לא חושב שהם עדיין שם.

לומר שאיכות החומרים יותר טובה מהיפניות זה קצת עלבון לאינטיליגנציה.

זה רכב קוריאני עם גיר ומנוע בינוניים ( כוח סוס ב PEAK זה לא נתון כ"כ מעניין ). דיי נמצא בתחתית הקטגוריה גם בין הקוריאניות עצמן.

שמו על הרכב הזה תג של שברולט כדי שמר ישראלי יחשוב שהוא קונה אמריקאית במחיר של קוריאנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אם אתה מדבר על הליין הקודם ששימש את המותג בשנים האחרונות ומדובר על האוויאו, אופטרה, ויוואנט, אפיקה וואלה אני אומר אתה צודק. אבל בחודשים הקרובים כל זה הולך להשתנות, והולכים להגיע דגמים אשר הם אינם!!!! מבוססים על דייהו או כל זכר לחברה הזאת, מה שישאר זכר זה המפעל שבו מרכיבים את המכוניות ולא יותר מזה. ואתה כבר יכול לראות זאת בדגם האוויאו שכבר היום מבטיחים שישיג 5 כוכבי בטיחות, ועם מנועים מודרנים בנפחים 1.4 ו-1.6 ואפילו 1.4T חוץ מזה אמור להגיע לארץ המיניוואן אורלנדו, מתיחת פנים לקפטיבה וגם הקרוז הא'צבק וממה שאני יודע הקורז אמורה להגיע מארה"ב עם מנוע 1.4T אז כמו שאתה יכול להבין יש שינוי, והוא כבר עכשיו מתבצע ואם הוא באמת הצליח זה רק הזמן יגיד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אייל, אם אתה מדבר על הליין הקודם ששימש את המותג בשנים האחרונות ומדובר על האוויאו, אופטרה, ויוואנט, אפיקה וואלה אני אומר אתה צודק. אבל בחודשים הקרובים כל זה הולך להשתנות, והולכים להגיע דגמים אשר הם אינם!!!! מבוססים על דייהו או כל זכר לחברה הזאת, מה שישאר זכר זה המפעל שבו מרכיבים את המכוניות ולא יותר מזה. ואתה כבר יכול לראות זאת בדגם האוויאו שכבר היום מבטיחים שישיג 5 כוכבי בטיחות, ועם מנועים מודרנים בנפחים 1.4 ו-1.6 ואפילו 1.4T חוץ מזה אמור להגיע לארץ המיניוואן אורלנדו, מתיחת פנים לקפטיבה וגם הקרוז הא'צבק וממה שאני יודע הקורז אמורה להגיע מארה"ב עם מנוע 1.4T אז כמו שאתה יכול להבין יש שינוי, והוא כבר עכשיו מתבצע ואם הוא באמת הצליח זה רק הזמן יגיד.

מאיפה לך לדעת??

סה"כ שברולט קנו את דייהו עם כול אותו המפעל אותם העובדים ואותן המכונות שמייצרים בזכותן את המכוניות לכן אין פה שיפור חוץ מסמל שברולט בקדמה של הרכב. כדי ליצור שיפור משמעותי כמו שאנשים פה מתארים יש צורך להחליף את העובדים או את המשמעת במפעלים ליצור תדמית חדשה להחליף או לשפר חלק מהמכונות ולהחליף את המנהל, זה תהליך שעולה כסף רב אך הוכך כי הוא אפשרי (פולקסוואגן > סקודה, יונדאי > קיה).

לא אכפת לנו מה מבטיחים אכפת מה המציאות תראה! גם לחבר שלי בסלקום הבטיחו אייפון 4 ב0 שקלים לחודש אבל מה כול חודש הוא משלם יותר מ300 ש"ח. להאמין לקורפורציות זה הדבר הכי טיפשי שיש.

גם כן שברולט לא מראה ממש רצון להיפטר מדייהו ומליין המוצרים שלהם האוויאו עדיין מיוצרת כמו שהיא למרות שהרכב התיישן ולא ממש יש סיבה לייצר אותו ושברולט רק הכניסו לייצור את הדייהו מאטיס החדשה (ידוע בקרבתינו כשברולט ספארק).

אם להתחשב בכך שהדייהו מאטיס הונדסה בזמני דייהו אפשר לנחש שהמכונות והמהנדסים לא הוחלפו מכיוון שהמאטיס נבנתה כדי להיות תואמת לדייהו.

בקיצור לדעתי שברולט זאת שברולט ודייהו-שברולט זאת דייהו.

אין כול סיבה בארץ לקנות במחיר של שברולט דייהו במיוחד כאשר יש חלופות הרבה יותר טובות במחיר הזה כמו הבררה או האסטרה.

פורסם
קראתי שנכנסים איתה יותר מדי למוסך, ואיכות החומרים איננה איכותית.

והשוק הישראלי נעול יותר מדי על יפניות.

לדעתכם, בצדק?

קראת או המצאת כדי שיהיה לך מה לשאול?

לא רק זאת, אלא שסוזוקי אלטו היפנית נחשבת מכונית עלובה באמת (ע"פ ביקורות רבות שקראתי). אבל האם זה מונע ממנה להצליח מאוד בארץ?

היא מצליחה מאוד בגלל תג המחיר ואך ורק בגללו.

מאיפה לך לדעת??

סה"כ שברולט קנו את דייהו עם כול אותו המפעל אותם העובדים ואותן המכונות שמייצרים בזכותן את המכוניות לכן אין פה שיפור חוץ מסמל שברולט בקדמה של הרכב. כדי ליצור שיפור משמעותי כמו שאנשים פה מתארים יש צורך להחליף את העובדים או את המשמעת במפעלים ליצור תדמית חדשה להחליף או לשפר חלק מהמכונות ולהחליף את המנהל, זה תהליך שעולה כסף רב אך הוכך כי הוא אפשרי (פולקסוואגן > סקודה, יונדאי > קיה).

לא אכפת לנו מה מבטיחים אכפת מה המציאות תראה! גם לחבר שלי בסלקום הבטיחו אייפון 4 ב0 שקלים לחודש אבל מה כול חודש הוא משלם יותר מ300 ש"ח. להאמין לקורפורציות זה הדבר הכי טיפשי שיש.

ומאיפה לך לדעת שזה אותו המפעל עם אותם העובדים (מה הקשר?) ואותן המכונות (גם מה הקשר?). מאיפה לך שלא בוצע שיפור באיכות הייצור? להפך - המוצרים החדשים שלהם מוכיחים היטב שיש שיפור מתמשך, וכעת הם כבר מיישרים קו מול המתחרות. גם עם הקרוז, גם עם הספארק, כנראה גם עם האוואו החדשה שתגיע בקרוב.

ובנוגע לחבר שלך - מה הקשר לאמון בתאגידים? הבנאדם יכל לקרוא את החוזה שלו, לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

Guest רונן יצחק
פורסם
רונן, מאכילים אותך בלוקשים?

השוק היחיד בארץ ש"נעול" על משהו הוא שוק הליסינג, לדעתי אם נוריד את מכירות הליסינג אתה תראה תוצאה מאוזנת הרבה יותר בין האירופאיות לבין היפניות ולבין הקוריאניות.

נכון, זה בדיוק מה שענה לי הסוכן ב-UMI. תהיתי למה השוק מוצף ביפניות, ופחות באמריקאיות.

קראת או המצאת כדי שיהיה לך מה לשאול?

אם כתבתי שקראתי, אז כנראה שזה נכון. אין צורך להתחכם.

אישית, אני חושב ש'קרוז' מרהיבה, גם התיישבתי בתוכה ועושה רושם של מלוטשת מאוד (לכן תהיתי האם בעיות האמינות שמדווחות הן כנות, או סתם קנאות של בעלי מאזדה 3 8))

ומי יודע, אולי אחרי ה'ספארק' שלי, ארצה להתקדם ל'קרוז'. יש לי גם משיכה רבה לסגנון הרכבים של הונדה. הם סקסיים ואיכותיים - אתמול בדרכי לסוכנות של שברולט כדי להסדיר את התשלום, עבדתי במקרה ליד סוכנות של הונדה, אז בדקתי כמה דגמים. אני אוהב מאוד את סיוויק, וגם הג'ז מדליקה, וה-CR-Z בכלל מטורפת במראה שלה.

פורסם
מאיפה לך לדעת??

גם כן שברולט לא מראה ממש רצון להיפטר מדייהו ומליין המוצרים שלהם האוויאו עדיין מיוצרת כמו שהיא למרות שהרכב התיישן ולא ממש יש סיבה לייצר אותו ושברולט רק הכניסו לייצור את הדייהו מאטיס החדשה (ידוע בקרבתינו כשברולט ספארק).

אם להתחשב בכך שהדייהו מאטיס הונדסה בזמני דייהו אפשר לנחש שהמכונות והמהנדסים לא הוחלפו מכיוון שהמאטיס נבנתה כדי להיות תואמת לדייהו.

בקיצור לדעתי שברולט זאת שברולט ודייהו-שברולט זאת דייהו.

אין כול סיבה בארץ לקנות במחיר של שברולט דייהו במיוחד כאשר יש חלופות הרבה יותר טובות במחיר הזה כמו הבררה או האסטרה.

מאיפה לך לדעת לכתוב שטויות? זה פשוט, אם היית יודע מה הולך בעולם הרכב כיום לא היית כותב את השטויות שכתבת.

את מה שאמרת לגבי "דייהו בתחפושת של שברולט" זה אולי היה נכון לליין הקודם שנמכר בארץ, כאמור הקרוז היא החלוצה הראשונה למה שהולך להגיע בחודשים הקרובים, מהאוויאו החדשה ועד מיניוואן האורלנדו שאגב עליו יתבסס מיניוואן של אופל סתם לידע כללי. כיום שברולט משתמשת במכלולים של אופל עם זה מנועים או שלדות, ועד אפילו מתגים של ווישרים וכפתורים בקונסולה חוץ מזה אתה יכול לראות שהקרוז זכתה למשפחתית הכי בטוחה במבחני ריסוק של ה-ENCAP האירופאי. לגבי הספארק לפי מה שאני יודע היא תוכננה ע"י שברולט ולא ע"י דייהו, מה שנקרא גלובלי עיצוב בארה"ב ושאר המכלולים נלקח מהקונצרן בעולם אז פעם הבאה לפני שאתה זורק שטויות לאויר תבדוק את הידע שלך לפני זה.

כדאי לך לקרוא את הידיעה הבאה למען הסר ספק על דייהו ז"ל http://http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016581,00.html

ולגבי חבר שלך שהבטיחו לו אייפון ב-0 ש"ח שיקרא פעם הבאה אתהאותיות הקטנות בחוזה,

כי אין דבר כזה בחינם :lol:.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אם כתבתי שקראתי, אז כנראה שזה נכון. אין צורך להתחכם.

אישית, אני חושב ש'קרוז' מרהיבה, גם התיישבתי בתוכה ועושה רושם של מלוטשת מאוד (לכן תהיתי האם בעיות האמינות שמדווחות הן כנות, או סתם קנאות של בעלי מאזדה 3 8))

מצטער, להתחכם זה בטבע שלי:

עם שברולט קרוז לא נכנסים הרבה למוסך, ואיכות החומרים טובה. בנוסף, השוק הישראלי לא נעול יותר מדי על יפניות.

הנה, קראת הפוך. עכשיו הכל בסדר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

Guest רונן יצחק
פורסם

עם שברולט קרוז לא נכנסים הרבה למוסך, ואיכות החומרים טובה. בנוסף, השוק הישראלי לא נעול יותר מדי על יפניות.

תודה. יש לי עוד 3 שנים לפני שאוכל להתקדם לרכב אחר בשברולט, אם ארצה זאת, אז עוד חזון למועד, נראה איך השוק יתפתח עד אז.

פורסם

עם שברולט קרוז לא נכנסים הרבה למוסך

האמת היא הפוכה, לא מעט בעלי קרוז (כאלו שנוסעים המון, לא 15,000 ק"מ בשנה) לא מפסיקים להתלונן על התקלות הרבות. איך אני יודע את זה? כי כל מי שלקח קרוז בליסינג ב-בוקס לידי, מגיע עם פרצוף חמוץ בבוקר לעבודה. אין ספק שהקרוז ישרה קו עם המתחרות בכל הנוגע לאיכות החומרים, בטיחות ואבזור, אך היא עדיין שברולט בסיסית וממתי שברולט הייתה אמינה?

פורסם

א. את מה שכתבתי, כתבתי בציניות.

ב. לפני כמה עשורים ייצרו שברולטים שהחזיקו מעמד מאות אלפי קילומטרים, כך ששברולט יודעת להיות אמינה כשהיא רוצה.

ג. אני לא שמעתי על בעיות מיוחדות בקרוז, אבל אולי עם העדכון של המנוע וכו' חל גם שיפור בנושא הזה, לך תדע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

Guest רונן יצחק
פורסם
האמת היא הפוכה, לא מעט בעלי קרוז (כאלו שנוסעים המון, לא 15,000 ק"מ בשנה) לא מפסיקים להתלונן על התקלות הרבות. איך אני יודע את זה? כי כל מי שלקח קרוז בליסינג ב-בוקס לידי, מגיע עם פרצוף חמוץ בבוקר לעבודה.

ואולי הוא רב עם אשתו? כך אתה מסיק דברים? אני מקווה שאתם מסיק דברים בצורה יותר אמינה מזו. יותר מהאמינות שאתה מייחס ל'קרוז', לפחות.

חוץ מזה, צריך לבדוק האם התלונות, אם אמתיות, הן לגבי הקרוז החדשה. מכיוון שחדשה מאוד, אני מניח שהתלונות מתייחסות לדגמים הישנים יותר. הבנתי ששברולט עשתה מאמצים להשתפר לאחרונה, אז מוקדם לחשוב שמה שהיה הוא מה שיהיה.

ואפשר לחשוב שהתקלות הן לא נחלת יתר היצרניות: טויוטה היפנית התפרסמה בגלל תקלה חמורה הרבה יותר מאלה שדווחו לגבי ה'קרוז', של "שברולט קוריאה הנוראה". ובימים אלה הונדה, גם כן "יפנית מהוללת", קוראת לכל בעלי 'הונדה ג'אז' להגיע למוסכים כדי לסדר בעיית ייצור הנוגעת לתאורה. אז חבר'ה, בואו ניכנס לפרופורציות.

פורסם

תגיד לי אתה סוכן של שברולט או מה? מה אתה רוצה? כבר חפרת בכל הפורום עם הפחנוע הקוראני הזה ספארק.

מה אתה רוצה מהונדה וטויוטה? לכולם יש ריקולים. על משהו קטן במערכת התאורה אתה עושה סיפור? השברולט של היום היא לא השברולט של פעם. כיום זה דייהו עם איכות נהיגה וחומרים זוועה. נהגתי בקרוז והיה בא לי להקיא!

בוא נאמר שלפי מה שאני רואה אתה מנסה לנחם את עצמך בספארק רק בגלל שלא היה לך מספיק כסף לגאז'.

אז תהנה לך מהמכונית ה''מושבחת'' שלך ותפסיק לחפור לנו עם שטויות.

פורסם

מה אתה רוצה מהונדה וטויוטה? לכולם יש ריקולים. על משהו קטן במערכת התאורה אתה עושה סיפור? השברולט של היום היא לא השברולט של פעם. כיום זה דייהו עם איכות נהיגה וחומרים זוועה. נהגתי בקרוז והיה בא לי להקיא!

טוב שלא הגזמת בטירוף. השיפור בדגמי שברולט קוריאה הוא מתמיד והיום זה ממש לא מה שהיה לפני 10 ואפילו 5 שנים. אחת היתרונות של הקרוז היא התחושה הנעימה בתא הנוסעים, וכן, זה כולל איכות חומרים טובה, עיצוב נעים ותחושה יותר איכותית מהממוצע. מאיפה הבאת את ה"זוועה" באמת אין לי מושג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

Guest רונן יצחק
פורסם
טוב שלא הגזמת בטירוף. השיפור בדגמי שברולט קוריאה הוא מתמיד והיום זה ממש לא מה שהיה לפני 10 ואפילו 5 שנים. אחת היתרונות של הקרוז היא התחושה הנעימה בתא הנוסעים, וכן, זה כולל איכות חומרים טובה, עיצוב נעים ותחושה יותר איכותית מהממוצע. מאיפה הבאת את ה"זוועה" באמת אין לי מושג.

רוני

אנשים נוטים לקיצוניות, חושבים שזה הופך אותם למשכנעים יותר.

כן, בעיות טכניות, מהותיות יותר, הן לא נחלת יצרנית אחת בלבד, אלא נחלת כולן. אנשים שבויים יותר מדי בדעות קדומות.

• תוכן חדש...