Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון על מגבר PULSE AOUDIO BA4400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-Dקודם כל אני מודע לכך שאני "חופר" בעניין הזה אבל מה לעשות ככה זה שאתה לא מבין הרבה דברים האלה.

אז ככה אני ידוע שהמגבר הזה הוא מגבר "סיני" אבל קראתי מלא שרשורים והבנתי שהוא לא בדיוק סיני אלא ברמה טובה מאוד (הכל ביחס למחיר!) והוא חזק מאוד מאוד.

אז ה2 שאלות שלי הן:

חזק הבנתי שהוא כן, השאלה איך הוא מוציא איכות?

יש לי קומפוננט 50RMS והוא מוציא 100RMS לפי מה שהבנתי, יכול להשתלב בכל זאת עם כיוונים?

פשוט המחיר שלו והתגובות החיוביות עליו קורצות לי וזה נכנס לי לתקציב טוב כרגע

תודה רבה לכם.

פורסם

הבנת לא נכון. מדובר במגבר סיני למהדרין בהספק (מוצהר) של 100RMS לערוץ. יעשה את העבודה.

ואין שום בעייה לעבוד גם עם מגבר של 10,000RMS. באותה מידה שניהם יכולים לשלוח כל רמקול לעולם הבא, זה הכל עניין של כיוונים וטיפשות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני בזמנו חקרתי את עיניין המגבר הזה לעומק. פתחו פה שירשור לפני כמה שנים על הדימיון של המעגל האלקטרוני בינו לבין הMAC AUDIO Z4200. דובר על כך שאמנם המעגל זהה, אך קיימת סבירות שאיכות המרכיבים היא שונה ועל כן זהו מגבר בעל איכות נמוכה יותר.

הייתי חייב לברר את העיניין, לכן קניתי אותו ועד היום משרת אותי נאמנה. המגבר אכן מגביר בצורה יפה מאוד קומפוננט של מורל שמוצהרים 120WRMS, אך יש מגברים שהיו מגיעים לעוצמות יותר גבוהות באיכות טובה יותר. כמו כן הוא מגביר סאב של JBL GTO BR1204 ברמה של רעידת אדמה, תוך שמירה על דיוק יפה מאוד יחסית למחיר המגבר. הבעיה היחידה שהוא קורס בהפעלת השיר BASS I LOVE YOU, בקטע של התדרים הנמוכים במיוחד כאשר מוגבר חזק, פשוט נכנס לפרוטקשיין. אם כך היה מגיב גם הZ4200? אולי בעלי ניסיון יוכלו להגיב בעיניין.

סה"כ אם אתה מרכיב מערכת פשוטה יחסית, ומעוניין לשמור על תקציב שפוי תוך שמירה על איכות הסאונד עד כמה שאפשר, בהחלט המגבר הזה יוכל לשרת את צרכייך.

פורסם

אכן יש לי מערכת די פשוטה וכל מה שאני רוצה הוא פשוט לנצל את כל הRMS של הרמקולים (50)

לא מתכוון להתפרע יותר ולא מתכוון לעשות שטויות כי אני מבין אתהנזק שמגבר יכול לגרום לרמקולים.

העניין במגבר כזה זה כמו שציינת-הגנה,חום ודברים כאלה.

פורסם

ה Z4200 מקביל לחלוטין ל BA4400. מדובר באותו המגבר בדיוק, רק שאחד עולה 500 כחדש ואחד 1000 כשהיה חדש.

למי שמחפש את הבסיס של הבסיס מדובר בקנייה מוצלחת, זה מגבר שהיה לדי הרבה חברי פורום ולא זכור לי ששמענו עליו יותר מדי תלונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמח לשמוע, במידה והתקציב שלי לא יגדל כנראה אני אלך עליו.אחרי הכל אני עם מערכת פשוטה שסך הכל רוצה עוד קצת עוצמה ואיכות וממש לא להתפאר ברכיבים יקרים וחזקים הרבה יותר.

פורסם
אכן יש לי מערכת די פשוטה וכל מה שאני רוצה הוא פשוט לנצל את כל הRMS של הרמקולים (50)

זה משפט שכבר שעה אני מנסה להבין איפה ההגיון בו. להספק הרשום על הרמקול יש חשיבות משנית - מה יש כאן לנצל ,שורה תחתונה אם המגבר הוא טוב או לא טוב , אתה יכול לקחת מגבר שהוא רק 25w אבל בנוי נכון ולא בחסכנות ולקבל תוצאה סופית של סאונד הרבה יותר טוב. הנוסחה של "ככל שעולים בהספק של המגבר זה ישמע יותר טוב / יותר חזק " אינה נכונה ומטעה במיוחד במגברי פשוטים ובסיסיים כאלו. כלומר חזק יותר לא תשמע

בנוגע ל 4200 , פעם חשבתי לרכוש אותו יד שניה , אחרי ששמעתי את המגבר הזה מגביר אקטיבית זוג הייבריד מותקנים על דלתות עם איטום הבנתי מאוד מהר את הסיבה למכירתו. ולכן ירדתי מהעניין.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אתה לא יכול לצפות מפולס אודיו וסאב JBL GTO לנגן באופן ראוי BASS I LOVE YOU :)

מה שכן, בתקציב שלא עולה עם 500 שקל ואתה ממש חייב חדש בלבד- הוא אופציה לא רעה, או איך שאני אוהב להגדיר את זה "הכי פחות גרוע".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
זה משפט שכבר שעה אני מנסה להבין איפה ההגיון בו. להספק הרשום על הרמקול יש חשיבות משנית - מה יש כאן לנצל ,שורה תחתונה אם המגבר הוא טוב או לא טוב , אתה יכול לקחת מגבר שהוא רק 25w אבל בנוי נכון ולא בחסכנות ולקבל תוצאה סופית של סאונד הרבה יותר טוב. הנוסחה של "ככל שעולים בהספק של המגבר זה ישמע יותר טוב / יותר חזק " אינה נכונה ומטעה במיוחד במגברי פשוטים ובסיסיים כאלו. כלומר חזק יותר לא תשמע

בנוגע ל 4200 , פעם חשבתי לרכוש אותו יד שניה , אחרי ששמעתי את המגבר הזה מגביר אקטיבית זוג הייבריד מותקנים על דלתות עם איטום הבנתי מאוד מהר את הסיבה למכירתו. ולכן ירדתי מהעניין.

אוי ואבוי אז בשביל מה קוראים לדבר הזה מגבר?

כדי שיגביר! עופר אתה מוזר:-(

פורסם

אישית לא הייתי קופץ על המציאה,מגבר בסיסי ותו לא.

עושה אמנם את העבודה אבל השקע שחבל,תמתח את התקציב ותרכוש מיד שניה מגבר של חברה טובה ואמינה,ותרגיש בהבדל.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
אוי ואבוי אז בשביל מה קוראים לדבר הזה מגבר?

כדי שיגביר! עופר אתה מוזר:-(

א. גם אישתי חושבת שאני מוזר ..

ב. קוראים לזה מגבר (ברוח מנהלי הפורום , לא קוראים לזה סמבוסק תרד8)) , כי הוא מגביר אות , בעקיפין הוא יגביר ווליום, העוצמה הכללית (שאינה נמדדת ביחידת 'WATT אלא ביחידה שנקראת BELL או עשירית ממנה דציבל ) תלויה בעוד פרמטרים ולא רק בכמה WATT תזין את הרמקולים שלך. כמו שאיתמר אמר גם אם תזין את הרמקולים שלך עם peavy cs 4080 שנותן מעל 2KW לערוץ לא תשמע יותר חזק . ועוד משהו - שיא העוצמה במרבית הרמקולים מגיע הרבה לפני היכולת של הסליל לספוג את שיא ההספק שהוא מסוגל.

כך שההנחה שלך שאם תרכוש מגבר עם הספק גבוה יותר - תקבל יותר ווליום אינה נכונה , גם עם הגברה של ה HU תוכל לרגיע לרמת רעש מחרישת אוזניים (איך זה ישמע מבחינת הסאונד הכללי זה כבר סיפור אחר )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...