Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין נהג חדש (שנה וחצי על הכביש) , וסה"כ נסעתי פעם אחת לכנרת דרך כביש החוף ומשום מה זאת הייתה נראת לי דרך נורא ארוכה יחסית (אולי כי היו פקקים פה ושם ועצירות - הגענו אחרי 4 שעות:shock: )

אני רוצה להגיע מראשון לכנרת מחר על הבוקר , באיזו דרך עדיף לי לנסוע מבחינת זמן , אורך מסלול , ופקקים - כי אם אני ארצה לצאת נגיד ב8 אז חבל על הזמן לנסוע דרך כביש החוף .

ואם לנסוע דרך כביש 6 , מאיפה כדאי לי לעלות ?

פורסם

מראשון אתה יכול לסוע על 531 לכביש 6, ומשם כל הדרך ליקנעם (עד סוף הכביש). משם תמשיך לצומת גולני, וישר לטבריה.

לא אמרת באיזה צד של הכינרת הצימר נמצא. אם זה בצד הדרומי, נדמה לי שיש ירידה דרך פוריה שעוקפת את טבריה ותחסוך לך קצת זמן.

יקח לך בערך שעתיים עד שעתיים וחצי, בהתבסס על דרך יחסית פנויה ומהירות חוקית. במקומך הייתי יוצא קצת יותר מאוחר, באיזור 9 נניח (לא בשעה בה כולם על הכביש בדרך לעבודה). כביש 6 לכיוון צפון אמור להיות פנוי למדי בשעות הבוקר, ובצפון אין פקקים בימות השבוע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• אחראי פורום
פורסם

אם אתה לחוץ בזמן, במקומך הייתי עולה על כביש 6 הכי מוקדם שאפשר - מחלף נשרים או בן שמן.

כביש 6 עד סופו, אחרי יקנעם בצומת התשבי ימינה לכביש 722 עד צומת T, ימינה לכביש 75 ושמאלה ל-77.

בצומת המוביל תמשיך ישר, הכביש מתעקל שמאלה וימינה ומשם רק ישר כולל בתוך טבריה.

תהנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הצימר נמצא בצפון הכנרת ובצומת גולני אני אמור לנסוע דרך העוקף

roee - התכוונת ל 431 נכון ?

אני לא לחוץ בזמן בכלל האמת , פשוט שילוב של הפקקים של הבוקר איתי על הבוקר ועוד כשיש בת זוג לידי לא יניב תוצאות טובות :lol:

טוב עניתם לי על השאלה תודה רבה

פורסם

סע לכיוון כביש 431 עד מחלף נשרים ותמשיך לצפונה עד יקנעם ושם תסע בכביש 77 בצומת המוביל עד גולני תפנה שמאלה וסע בכביש 65 עד שמגיעים ופונים ימינה בכביש 807 (זה חוסך לך בנסיעה פנימית בטבריה) לכיוון ישוב מגדל אח"כ פונים שמאלה ממשיך בכביש 90 עד צפון כנרת.

פורסם

אני נוסע את הדרך הזאת על בסיס קבוע!

הדרך הטובה והמומלצת ביותר, מבלי להתייחס לזמן, רצון שהייה בפקקים ושאר ירקות:

תסע על כביש 6 עד יוקנעם (שווה את עלות הנסיעה, להגיע דרך ראשון על כביש החוף לא יהיה יותר זול בהרבה ובטח שלא מהנה ופשוט).

משם אתה ממשיך על כביש 70, פונה ימינה בצומת התשבי, נוסע עד צומת השומרים ואז ימינה לכביש 75.

בכביש 75 אתה שומר על השמאל ופונה בצומת ישי שמאלה לכביש 77.

נוסע ישר בכביש 77 עד צומת גולני (דרך המוביל) ובצומת גולני פונה שמאלה לכביש 65! (אל תיכנס לטבריה,כלומר אל תסע ישר בצומת גולני , אם אין לך צורך להגיע לצד המערבי של הכנרת.).

אתה נוסע עד צומת קדרים, פונה ימינה ל-85 ומשם כבר זה תלוי במיקום הצימר.

אני מעריך שזה באזור של חד-נס והסביבה אז בצומת עמיעד פנה ימינה ותגיע לכנרת (כביש 87).

אם בכל זאת יש לך צורך /רצון להגיע לצד המערבי של הכנרת ולנסוע לאורכו, פנה ימינה מכביש 65 בצומת צלמון לכביש 807 (דרך מגדל).

תהנה.

פורסם

אין צורך להגיע לצומת קדרים, זה עיקוף רציני לעומת הירידה ממגדל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...