Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלונה על מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ספק שבעל המוסך כאן הוא לא תמים.

אני לא מבין למה בעלי מוסך מתעקשים לתת לי כל סכום חוץ מהסכום שאותו אצטרך לשלם בסוף.

שאתה צריך להחליף איזשהו חלק תמיד הוא אומר לך מחיר. אחרי זה פתאום צריך להוסיף גם עבודה ומע"מ.

עכשיו, זה לא שלא מגיע לו, אבל לא אמרת מראש?

ולמה בכלל מוסכים אומרים מחירים בלי מע"מ? כאילו זה אופציה שאפשר לוותר עליה.

פורסם
אז זהו, שיש הרבה שאומרים בלי מע"מ במזומן אבל עם מע"מ אם אתה משלם באיזושהי צורה שיכולים לעלות עליהם.

קוראים לזה העלמת מס.

אני חושב שנכון להיום כול מי שעבר ליד טלויזיה או ליד רדיו יודע על כול פרשיות העלמות המס', נושא כאוב אבל לדעתי לא צודק.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

1. כול מוסך מסודר נותן הצעת מחיר מודפסת לפני תחילת העבודה ולקוח חייב לחתום.

2. אם באמת לקחו 200 ש"ח תמורת 20 דקות עבודה, אז זה מוגזם. לפני כמה ימים שלמתי 320 + מע"מ עבור שעה וחצי של עבודה במוסך מורשה של הונדה.

פורסם
1. כול מוסך מסודר נותן הצעת מחיר מודפסת לפני תחילת העבודה ולקוח חייב לחתום.

2. אם באמת לקחו 200 ש"ח תמורת 20 דקות עבודה, אז זה מוגזם. לפני כמה ימים שלמתי 320 + מע"מ עבור שעה וחצי של עבודה במוסך מורשה של הונדה.

הייתי מאושר אם יכלתי להגיב לך רק את המילה "צודק".

אבל לצערי היום זה ממש לא הכיוון.

אני לא אחד שנוטה להסתובב במוסכים יותר מידי, מעדיף להתמודד עם מדרכה, מגבת ועזרה מאדם אמין (קרוב משפחה בדרך כלל).

אבל בפעמים שכן הייתי במוסך, ולא רק עם רכב שהיה בבעלותי אלא גם עם רכבים של חברים, ומקרים, אף פעם, אבל אף פעם לא קיבלתי הצעת מחיר מודפסת לפתי תחילת העבודה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

כנ"ל - בדרך כלל המוסכים שהם יותר בסדר נותנים הצעת מחיר כללית, שתמיד בסוף היום המחיר הסופי הוא מעל 50% ממה שאמרו בהתחלה.

אני למדתי על בשרי ואני מבקש לקבל קודם כל את הצעת המחיר כתובה- כולל עבודה וכולל מע"מ.

בעל מקצוע שמגמגם ומתחמק מלתת לי את זה (ותתפלאו כמה כאלו יש) - אני מעדיף לא לתקן אצלו.

נמאס לי בסוף כל תיקון לבוא ולגלות "הפתעה".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כול אחד מגיב לדעתו ואף אחד לא באממת רואה מה קרה כאן.

לפי מה שאני מבין הבחור הגיע לתיקון ושאל כמה תעלה לו העבודה.

במונח שלו התכוון בעל הרכב לכול העבודה כולל חלקים.

בעל העסק שרצה להישמע משתלם אמר לו שהעבודה תעלה רק 200, אבל לא אמר לו שהחלקים והנוזל בלמים יעלו לו עוד 240.

הבחור שהשתכנע מהר כנראה מהמציאה והסכים להצעה ובעל העסק ניגש לעבודה.

כשהוציא לו חשבונית עיניו חשכו וכששאל לגבי המחיר ולמה אמרו לו דבר אחד ויצא דבר אחר ענה לו בעל העסק שכנראה הוא לא הבין אותו נכון, ובחוסר ברירה בעל הרכב היה חייב לשלם את כול המחיר.

לסיכום, בעל העסק הפעיל משחק מילים כדי לשכנע ולעקוץ בסופו של עניין.

ובעל הרכב אינו אשם כלל כי הוא ביקש הצעת מחיר וקיבל, והוא לא היה צריך לנסות ולחפש אולי מנסים לגרום לו להבין משהו אחד כשהכוונה למשהו אחר.

כנראה שאין לך מה לעשות, המחיר ששילמת לא גבוהה יותר מידי ולכן תתנחם בעובדה שלפחות לא "שחטו" אותך במחיר.

אתה היחיד שהבין אותי :lol:

כנראה אני כותב ממש גרוע..

אני באמת לא חושב שהוא ניסה לעבוד עלי בקטע הזה

אבל בגלל הטריקים הטיפשים האלה ( לא להגיד תכלס כמה זה יוצא בסוף ) נוצרה אי הבנה..

המחיר עדיין נשמע מעוד גבוה אבל שוב אני לא מבין בזה יותר מידי

• תוכן חדש...