Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב שכשאני מסובב את ההגה מופיעים רעשים חזקים של חיכוך, הרעשים מופיעים גם כשהמנוע פועל וגם כשהמנוע מכובה. אבל שומעים אותם בעיקר כשהרכב עומד. לא הספקתי לקפוץ למוסך היום, אז אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

יש למישהו רעיון במה מדובר?

פורסם

חבל על הכסף שיקחו לך במוסך,

מלא שמן הגה וסע לשלום.

כשאתה ממלא שמן, סובב ההגה עד הסוף ימינה והחזק 2 שניות, כנ"ל לגבי הצד השני,

בהצלחה!

פורסם

איזה שנה הרכב ומה הוא נפח המנוע ?

1. האם בדקת לחץ אוויר ?

2. מה זאת אומרת בדקת את העניין כאשר המנוע מכובה ? הצלחת לסובב את ההגה במקום ?

3. במידה והמשאבה מונעת על-ידי רצועה יש לבדוק את מצב הרצועה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב שנת 2005. מנוע 1.4 ידני. הגה כח חשמלי-הידרואלי עד כמה שידוע לי, כלומר המשאבה לא מונעת ע"י רצועה.

לחץ אוויר נבדק היום.

כשאני נוסע אין שום רעש מכיוון ההגה, לפחות לא כזה שאני שומע. כשהאוטו עומד ואני מסובב את ההגה אפשר לשמוע רעש שדומה לדלת מאוד כבדה שנפתחת. כיביתי את המנוע וניסיתי לסובב את ההגה (ההגה מן הסתם נהיה קשה, אבל אפשר לסובב בעזרת קצת כח) ועדיין קיים רעש גם בעת סיבוב קל של ההגה.

פורסם

חזרתי עכשיו מהמוסך. נאמר לי שהבעייה היא בכריות בולמי זעזועים. נשמע לכם הגיוני? מה העלות הסבירה להחלפת 2 כריות קדמיות?

תודה.

• תוכן חדש...