Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש התחיל להתחמם לסירוגין האוטו ושמתי לב שנגמרים המי קירור כל הזמן, לקח לי יומיים שלוש להגיע למוסך ונסעתי בוא בינתיים כמה קילומטרים ספורים (10 ק"מ לא יותר מיזה) לעבודה כי הייתי חייב.

במוסך החליף לי רדיאטור ואמר לי שגם הראש מנוע הלך בגלל שנסעתי באוטו גם כשהוא התריע על חום גבוה.

עכשיו השאלה שלי היא מה הסימנים באמת לזה שהלך הראש מנוע, אני רוצה לתקן אבל אני רוצה להיות בטוח שבאמת נהרס הראש מנוע והמוסכניק לא סתם אומר לי.

ומה העלות תיקון בערך?

פורסם

תפתח את הפקק במנוע איפה שממלאים שמן ותראה אם יש קצף לבן בחלק הפנימי שלו, וגם תראה אם יש בוצה במיכל עיבוי (נוזל קירור).

בכול מקרה תיגש לעוד מוסך כדי לקבל עוד חוות דעת.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

על פניו הסימנים שאתה מתאר מעידים על כך. בנוסף יש בדיקת ואקום שיכולה להמחיש לך שהראש נהרס ועקב כך אין אטימות. תוכל לראות שיש סירקולציה שלא צריכה להיות, צינור האויר יבעבע את המים במיכל עיבוי. (ככה זכור לי ).

עוד דרך להיות בטוח שהלך לך הראש מנוע, זה אם קנית ממני את ה205 שלי לפני שנתיים אז תהיה בטוח. (אבל זה רק אם קוראים לך מוחמד ואתה מרהט).

בנוסף חיפוש קליל בפורום :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128006

דגש לדבריו של בני ל. התותח .

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

אתה אומר שהרכב מאבד מים כניראה שאטם ראש מנוע ניפרץ והמים חודרים לשמן מנוע .

אם זה ככה אתה תיצטרך שיפוץ ראש מנוע .

פורסם

שלום רב !

סימני לוואי בולטים:

עשן לבן וסמיך הנפלט מצינור הפליטה, דרך קבע, מורגש בעיקר במנוע חם.

מיכל עבוי המלא עד גדותיו, וקול של בעבוע,הנשמע ממיכל העבוי במנוע חם.

בדיקה יסודית לעומק, מחייבת פרוק ארבעת הפלגים, בדיקה חזותית באם הפלגים רטובים ממים, סיבוב המנוע בעזרת הסטרטר, ובדיקת קילוח מי קירור מהצילנדר, ולבסוף בדיקת לחץ הפוך.

אבחון שרירותי על אטם ראש מנוע שרוף, ללא חלק או כל הבדיקות שכתבתי כאן, היא אבחנה שרירותית, ולא מקצועית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתה לי בעיה דומה מאוד בפולו,

השמן התערבב עם המים בגלל שהיה חור בצינור של מערכת הקירור ולא תיקנתי ולא הוספתי מים.

המשכתי לנסוע על הרכב עוד 4 חודשים אבל כל שלושה ימים הייתי מנקה את מיכל העיבוי מבוצה מה שלא הייתי מציע לך לעשות אם אתה לא מתכוון למכור את הרכב או להשתדרג בזמן הקרוב.

את הרכב לא תיקנתי ומכרתי אותו עם ראש הורידו לי כ 2000 שקל מהמחירון

דע מאין באת ולאן אתה נוסע

• תוכן חדש...