Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ראשון - העונה השניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלל לא הבנתי את בחירת הרכבים למבחן הזה. אין להם הרבה במשותף .

בעיקר לא הבנתי בשביל מה היה צריך שם את המאזדה 2.

מאזדה 2 היא בקטגורייה של אלה שלא מבינים במכוניות ושבשביל לחסוך 20 שקל בשווי מס לוקחים סופר מיני עם בגאז' , מצטרפת ליונדאי אקסנט וקיה ריו בקטגוריה. (ברור שאף בר דעת לא קונה את הרכבים האלה מיוזמתו כרכב פרטי, כן ?)

לדעתי במחירים האלה ,בתצורת הצ'בק צריך לעמת את הגולף 122 עם הבראבו ,הלאון, ה308 ,מזדה 3 האץ' , יונדאי I30 ,וטויוטה אוריס ושאר ההאצ'ים (אני לא אומר האסטרה כי היא בטח עוד לא הגיע כשבוצע המבחן) .

מכל המתחרות הדומות משום מה לקחו את המזדה 2, את שייכות האוקטביה אני איכשהו מבין.

(למרות שלדעתי את האוקטביה צריך לעמת מול קורולה, מזדה 3 , פוקוס ושות' )

היו לא מעט פרסומות סמויות, במיוחד הפרסומת לפויינטר שהיתה בוטה במיוחד בערוץ ציבורי שניזון ממליוני שקלים של משלם האגרה גם כך.

כמו כן לא ברור לי אף פעם היה החיבור בין מכוניות לאוכל ושפים , לא אוהב את הקונספט הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לראות באתר של וואלה! רכב, אבל חבל על הזמן שלך, אני לא מתבייש להגיד שהייתה תוכנית פשוט נוראית.

ראיתי אותה עם רן (ranll) ושנינו היינו די בהלם, אני יותר...

פשוט אכזבה, ציפיתי לשיפור יחסית לעונה הקודמת. איזה שיפור ואיזה נעליים.

במקום להביא איזה 370Z לכבישים המפותלים שם, הם נוהגים בדבר הזה (חצי ג'יפ, חצי ואן) ומדברים על אוכל!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יאפליקציית YES באייפון

:)

אתה מתמכר - ד"א - האפליקצית EPG הכי טובה היום ללא ספק.

גם אני משתמש בה עבור הDTT

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים ולא מסכים :)

מצד אחד עליה משמעותית ברמה והאולפן הוא בהחלט אחלה של דבר.

אבל - משהו שאני חושב שהפריע לכל הצופים, אם המאזדה לא עלתה על המסלול, תגידו, אל תתאלמו בקטע של "הם בטח לא ישימו לב".

בנוסף - עמישראל כנראה עדיין לא למד לעשות ראיונות בטלוויזיה בצורה אטרקטיבית, החל מתוכניות הבוקר ועד לתוכנית של גיא ואון.

ואם כבר מדברים על גיא, לא צריך להציג אותו אהבל, אפשר לתת לו תסריט שיתאים לאופי שהתוכנית בונה לו, הוא יכול להגיד אם המכונית נוחה או לא נוחה, אם הבאזור טוב או לא טוב, אני משווה את זה (רעיונית בלבד) לפיפט גיר, שהיה הבדל ניכר בין מבחן של טיפ נידל למבחן של ג'וני או של ההומו ההוא שהיה בעונה הלפני אחרונה.

אבל למרות הכל, שאפו, ובידיעה שאון צופה בפורום הזה אולי משהו ממה שכל החברים מעלים כאן יעלה להפקה :).

נ.ב.

הHD ואיכות העריכה - מעולים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

העריכה מקצועית ביותר ובטוב טעם עד כה. במידה ופוינטר אחד הספונסרים, הייתם צריכים לעשות את הפרסומת אחרת. היה מרגיש יותר במידה והיא היית עשויה בצורה "אינסטינקטיבית", ופחות "אסתר במשרד מקליקה".

בכל אופן, אחלה פרק, המכוניות בהשוואה אומנם היו ממש לא קשורות אחת לשניה בכמעט שום היבט למעט העובדה שיש להן גלגלים ומנוע, אבל הרגשתי מפוצה מהעריכה ומהאולפן האדיר הזה.

פורסם

בבקשה תגיד לי שהיו מבחנים למנועי TSI [כמו לאון :D]

ולא אני לא מתכוון לTFSI :)

בהצלחה חבר'ה אחלה תכנית!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

בהצלחה בעונה השניה..!

ראיתי את הראיון עם שניכם בתוכנית עם שי משי ודרור. היה נחמד.

איזה סקודה תיבחן בתוכנית?

והערה קטנה ... אני אשמח אם התוכנית תהיה יותר כמו FIFTH GEAR ולא טופ גיר (פחות יללות התלהבות מאיזה דריפט של האוטו... זה בעיני נראה מלאכותי משהו...לא יודע).

תודה רבה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בהצלחה בעונה השניה.

אומנם פספסתי את הפרק הראשון, הפרומואים נראים מבטיחים.

נחכה לשידור החוזר.

פורסם

החלק של יצחק לוי נראה חובבני ומיותר לגמרי במיוחד בימינו כשיש מדריכים מפורטים ומקיפים באינטרנט. הרגיש שהיו חייבים למלא כמה דקות שידור.

פורסם

נכון, ראיון עם יצחק לו יהיה צרי ךלגעת בנושאים שרלבנטיים אליו - כמו התחרות ושרידות מחירונים בכלל בעונת הליסינג.

לגבי המזדה 2- ממש לא ברור. אם כבר הבאתם, למה לא להתייחס בסוף בתוך הדירוג ורק לציין את הסקודה/בראבו, כשממילא - כמו שאמר אייל - ההשוואה הזו לא ממש ברורה מכלתחילה?

אגב, אני לא מצפה למבחנים עדכניים של רכבים שהגיעו החודש, משום שאני מניח שזה צולם לפני כמה וכמה שבועות. אני רק מבקש שהם יעשו שכל. את האוקטיבה צריך לבחון מול החלופות האמיתיות שלה בשוק האמיתי שלה: מגאן, פוקוס, קורולה, 3, קרוז וכו'. הבראבאו, לעת עתה, היא רכב שרוכשים יחידי סגולה וחברות הקשורות ליבואן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה מדוע המזדה 2 לא עלתה על המסלול זה כדי לא לבייש אותה,

וזה יכול אולי גם להסביר למה היא נמצאת שם מלכתחילה (קידום מכירות??)

אתה מתמכר - ד"א - האפליקצית EPG הכי טובה היום ללא ספק.

גם אני משתמש בה עבור הDTT

יותר קל מללכת לסלון לבדוק ב EPG של YES :)

בלי קשר, ברגע שראיתי את השרשור בפורום סימנתי את התוכנית להקלטה ב YES MAX.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...