Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ראשון - העונה השניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קשה לקרוא למבחן בו נקבעים מנצח ומנוצח מבחן שאינו השוואתי. המזדה בהחלט לא היתה שייכת לשם בדיוק באותו אופן בו נניח למיאטה לא היה מה לחפש שם. אלא שגם האוקטביה והבראבו אינן מתחרות על אותו טעם והמשותף היחיד הינו סביבת המחיר. נכון שמדובר באופן כללי בשלוש גישות שונות למושג "רכב משפחתי", אבל המרחק ביניהן כה רב שקביעה שאחת טובה מרעותה זהה לקביעה ששחקן כדורגל X הוא טוב משחקן כדורסל Y.

תפסיקו לבלבל את השכל.

אם בטופ גיר או בפיפט' גיר היו עושים מבחן השוואתי ל M3, פיאסטה ושברולט סילבראדו זה היה הופך לרעיון גאוני ומצחיק.

אני דווקא בעד לצאת מהקופסא - הקונה הממוצע לא יודע לשייך כל רכב לקבוצה שלו.

יש המון שמתלבטים דווקא בין מכוניות שלא שייכות לאותה קבוצה. ואת זה אני אומר מנסיון של 5 שנים מכירות בתחום הרכב בחברות שונות.

nissan silvia s14

פורסם
תפסיקו לבלבל את השכל.

אם בטופ גיר או בפיפט' גיר היו עושים מבחן השוואתי ל M3, פיאסטה ושברולט סילבראדו זה היה הופך לרעיון גאוני ומצחיק.

יש המון שמתלבטים דווקא בין מכוניות שלא שייכות לאותה קבוצה. ואת זה אני אומר מנסיון של 5 שנים מכירות בתחום הרכב בחברות שונות.

ברור, אפשר גם ךעשות מבחן השוואתי בין גמל לקיה ל747 - מה שמשנה זה איך אתה עוטף את זה!

*מצפה לטסלה*

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תפסיקו לבלבל את השכל.

הכל עיניין של טעם ,אם בטופ גיר היו עושים מה שאמרת לא הייתי צוחק.

מה שכן קראתי את ההודעה שלך משהו כמו 15 פעמים ,יודע למה?

רמז: בוא נגיד שהרכב הבא שאני קונה יהיה ניסן :)

רמז2 לקשי ההבנה שבינינו: זה מילה שמורכבת מ5 אותיות ,האות הראשונה ס' והאחרונה נ' והמילה מתחרזת עם בלון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק היום ראיתי את זה - תוכנית טובה מאוד.

גם שימושי, גם מסרים "חינוכיים", גם שנון וגם משעשע.

כל הכבוד!!!

אה, וגם זה שרכב הקרוב לליבי מופיעה שם איזה 20 פעם גם עושה לי את זה ;)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נהנתי מהצפייה, זמן המסך הנוסף שקובי מקבל לטעמי רק מוסיף, קצת צורם לי עניין החסויות זה נעשה באופן שקוף מדי, יש רגעים שזה מרגיש כאילו ניסו לדחוף כסף איפה שרק אפשר.

שיפור רציני מאוד ביחס לעונה הקודמת, תמשיכו ככה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מקפיץ.

שתי שאלות:

1. כמה פרקים לעונה הזו?

2. מתי משודר הפרק האחרון? בכל זאת, המיני שלי נמצאת שם... :wink:

שתי תשובות:

1. עשרה פרקים צולמו לעונה זו.

2. פרק שביעי יעלה בשבוע הבא, אז תעשה את החשבון (ברוטו. מבלי לקחת בחשבון בלת"מ, או חגים.) דברים טובים באים בחבילות קטנות, ולכן את המיני שמרנו לפרק הסיום.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

סתם שאלה, למה לא הבאתם קצת יותר אקזוטיות כמו הטסלה ?

ישנם 5 פרארי 308 בארץ, אני בטוח שלפחות אחד מהבעלים היה מוכן להשאיל את הרכב לצילומים ואולי מבחן..

ויש עוד.... חבל שלא התאמצתם קצת יותר בנושא הזה כי קצת נמאס לראות משפחתומטיות שנעות על כבישי ארצנו בלי די :roll:

פורסם
סתם שאלה, למה לא הבאתם קצת יותר אקזוטיות כמו הטסלה ?

ישנם 5 פרארי 308 בארץ, אני בטוח שלפחות אחד מהבעלים היה מוכן להשאיל את הרכב לצילומים ואולי מבחן..

ויש עוד.... חבל שלא התאמצתם קצת יותר בנושא הזה כי קצת נמאס לראות משפחתומטיות שנעות על כבישי ארצנו בלי די :roll:

אתה לא רוצה לדעת כמה עולה ביטוח לפרארי או לכל רכב אקזוטי אחר שהם יבחנו.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

ברור והגיוני לחלוטין!

הרי בודדים האנשים שאומרים "אני צריך רכב משפחתי, 3 קופסאות, 1600 אוטומטי, מה כדאי לי ליקנות".

רוב האנשים אומרים, "יש לי תקציב של 160K ש"ח, בא נראה מה אני יכול לקנות" ואם הוא נשוי עם ילד ומתלבט בין ייטי למאזדה 3 למיטו בעיני זה הגיוני לחלוטין ואפילו הייתי שמח לראות מבחן דרכים שכזה במגזינים ובטלויזיה.

מה לעשות שה"בון טון" בתחום השתרש מימים ימימה בבחינת רכבים מאותה קטגוריה, כי לאדם הפרטי מהרחוב, זה לא מעניין.

הרבה יותר מעניין לראות מבחנים בסגנון של "מה כדאי לקנות בתקציב של X ש"ח".

בכל מקרה, אחלה עונה, תמשיכו ככה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...