Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת ברכב קטן חסכוני ואמין. רצוי שנתון מ2010 והלאה, שעשה מעט קילומטרז'.

ממוצע ק"מ יומי הוא כ-40 ק"מ. מחיר לא יותר מ 60 אלף.

1. האם במרחקים כאלו זה קריטי לבחור מנוע יותר גדול (למשל 1000 לעומת 1300)?

2.אשמח לקבל טיפים במה רצוי להסתכל במפרט רכב?

3. ראיתי שתי אופציות של רכבים (אבל עם מנוע 1000 סמק): סוזוקי אלטו, ויונדאי i10. מה מומלצת יותר?

אשמח לתגובתכם.. תודה:)

שרון

פורסם

יונדאי I10 יקרה מסוזוקי אלטו כמשומשת, ואם אני זוכרת נכון את המחירונים אז מודל 2010 לא יכנס לך בתקציב.

אם את נוסעת בעיקר בתוך העיר או בפקקים אין ממש חשיבות לנפח הגדול, גם מנוע 1000 יעשה את העבודה.

ולא הבנתי את השאלה של המפרט. את יכולה להסביר אולי למה הכוונה?

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
יונדאי I10 יקרה מסוזוקי אלטו כמשומשת, ואם אני זוכרת נכון את המחירונים אז מודל 2010 לא יכנס לך בתקציב.

אם את נוסעת בעיקר בתוך העיר או בפקקים אין ממש חשיבות לנפח הגדול, גם מנוע 1000 יעשה את העבודה.

ולא הבנתי את השאלה של המפרט. את יכולה להסביר אולי למה הכוונה?

התכוונתי:

על אלו דברים חשוב להסתכל במפרט (מה כן כדאי לשים לב)..

פורסם

שרון - את צריכה לתת בבקשה קצת יותר פרטים :

האם הרכב שאת מחפשת - אוטומטי, או שניתן גם גיר רגיל ? (השפעה על המחיר)

האם (כפי שכבר נשאלת), הנסיעות הן ברובן בעיר (אם כן - רצוי נפח מנוע יותר קטן ואולי גם אוטומטי) שאיננה בטוואי הררי ?

האם יש שיקול נוסף חשוב, כמו כמו נוחות / בטיחות / ...?

האם יש מצב לרדת מעט בשנתונים (כדי שייכנס בתקציב) ?

alfa 156 2.5.

פורסם
שרון - את צריכה לתת בבקשה קצת יותר פרטים :

האם הרכב שאת מחפשת - אוטומטי, או שניתן גם גיר רגיל ? (השפעה על המחיר)

האם (כפי שכבר נשאלת), הנסיעות הן ברובן בעיר (אם כן - רצוי נפח מנוע יותר קטן ואולי גם אוטומטי) שאיננה בטוואי הררי ?

האם יש שיקול נוסף חשוב, כמו כמו נוחות / בטיחות / ...?

האם יש מצב לרדת מעט בשנתונים (כדי שייכנס בתקציב) ?

א. עדיפות לאוטומט, אבל מוכנה לרדת במחיר אם זה הבדל משמעותי.

ב. הנסיעות ברובן הוד השרון-תל אביב, לרוב לא טווח הררי.

ג. שנתונים אני מעדיפה חדש (לא יותר מבן שנתיים) או בן 3 לכל היותר עם קילומטרז' נמוך

מקוה שזה מספיק:)

• תוכן חדש...