Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע סוזוקי בלנו 97 מדוד שלי והוא אמר לי שהוא משתמש בנוזל קירור של ה-20 ש"ח ואת השמן מחליפים לו בטיפולים.

שמן זו לא בעיה להחליף ולכן אני לא רוצה לתת למוסך לעשות את זה ואני גם ממש לא רוצה מים עם צבע שיסתובבו לי במערכת הקירור.

הסוזוקי הזו זה הרכב הראשון שלי ויש להתייחס אליי כאל "מתחיל" בכל הנוגע לאחזקת רכב (נהיגה זה כבר סיפור אחר) והייתי רוצה לדעת באיזה נוזל קירור ושמן הכי כדאי לי להשתמש לסוזוקי ומה נחשב מחיר מוגזם בעבורם?

תודה מראש!!!

פורסם

תתחדש!, אני אישית קונה נוזל קירור של דלקול ירוק, עלותו כ-80 ש"ח בתחנת דלק, ואני בטוח שהוא מספיק מעל ומעבר בשביל לשמור על מערכת הקירור של הרכב, למרות שהמוסך הוסיף לי מים ירוקים שונים אבל כל עוד הוא לא הופך לחום הכל תקין, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

שים את הפרסטון הצהוב -זהו נוזל קירור ירוק שניתן לדלל אותו וערבב אותו עם כל סוגי הנוזלים.

הוא עולה 45 שקל באוטו דיפו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שמן - 40\10 חצי סינטטי מהחברות המובילות.

קירור - פרסטון צהוב עולה 40-50 ש"ח לגלון.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מצטרף להמלצות

מים - פרסטון ירוקים בבקבוק הצהוב מים מעולים ולא יקרים

שמן - גם פרסון 10/40 חצי סינטטי מצוין לרכב שלך

פורסם

אחרי המלצה של הרבה חברי פורום ובעלי בלנו אני ממליץ לך על שמן של חברת לוקי מולי.

לא יודע מה נסגר עם פרסטון אבל שמעתי יותר מידי דברים על השמן שלהם, על נוזל הקירור אני ממליץ.

חשוב: הוא מוכן לשימוש ואין צורך לדלל אותו.

לגבי סוג השמן, בספר הרכב רשום 15/40 יש סיבה שהצעתם לו 10/40?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
את המים הירוקים של פרסטון מותר לערבב עם נוזל ירוק אחר?

כן אפשר , לא כל כך רצוי , אבל אפשר .

עדיף כי רוב הנוזל קרור יהיה של חברה איכותית ומתאים , אם נשאר קצת מהנוזל הישן זה אפשרי .

לא נתקלתי בריאקציה , או בעיות , אחרי החלפה והכנסת פרסטון ירוק , ברכבים שהיה בהם נוזל ירוק לא ידוע .

לגבי סוג השמן, בספר הרכב רשום 15/40 יש סיבה שהצעתם לו 10/40?

שני סוגי תקן השמנים מתאימים למנוע הנ"ל .

ה 10W-40 , הוא חצי סינטטי , ובד"כ , יותר איכותי .

אם אין אכילת שמן או נזילות , עדיף השימוש ב 10W-40 .

במידה ויש צריכת שמן , להשאר עם 15W-40 .

ולקנות של חברות טובות , AGIP , MOBIL , ESSO , דלקול , וכו'

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...