Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה עם 185,000 ק"מ עדיין אמינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בדקתי היום הונדה ג'אז ידנית 2002 יד 2 עם קילומטרז' של 185,000 ק"מ.

ההתלבטות שלי היא כזו:

היא מאוד חסכונית ונוחה ואמורה להיות אמינה, אבל איך אפשר לדעת אם אחרי קילומטרז' כזה האוטו עדיין יהיה אמין?

בבדיקה מצאו שצריך להחליף תושבות מנוע ותושבות תיבת הילוכים שחוקות , חוץ מזה מנוע ושסי במצב טוב.

נראה שהאוטו היה מטופל יחסית טוב וכל החלפים מקוריים.

למישהו יש אולי נסיון עם הונדה ישנה בעלת קילומטרז' גבוה? עושה בעיות?

הסיבה שאני הולך על הונדה היא האמינות והרצון לבלות במוסך כמה שפחות,

והחשש הוא שעם הקילומטרז' הזה היא לא תספק את הסחורה.

מה אתם אומרים?

תודה!

פורסם

אין קשר בין כמות הק"מ לאמינות.

185 אלף במנוע הונדה בן 9 שננהג וטופל כראוי זה לא רע, מדובר על איזור ה20 אלף ק"מ בשנה.

haters will hate

פורסם

כמו שכבר ציין בנצי, אין קשר בין הק"מ לאמינות, יש רכבים שאחרי 50K הולך הגיר.

תלוי במצב הנהיגה ובאכפתיות הנהג.

בדוק ידיים קודמות באם הרכב לא היה השכרה/ליסינג בעברו

אם בדיקה חיצונית אמרה שהכל תקין, אז תבדוק עלויות של החלפת התושבות הללו ותתחשבן עם המוכר.

דייב - המחירון שלה הוא לא 47K ואין מה להשוות בינה לבין הסופר מיני שציינת, היא בקטגוריה יותר בכירה מהן מבחינת גודל

Confidence In Motion

פורסם

דייב - המחירון שלה הוא לא 47K ואין מה להשוות בינה לבין הסופר מיני שציינת, היא בקטגוריה יותר בכירה מהן מבחינת גודל

נשמע לי הזוי לשלם על רכב קטן מחיר כזה, יהיה שמו הונדה או סיטרואן או סוזוקי ויהיה בכיר ככל שיהיה.

לא מדובר במרצדס מול סוזוקי אלטו, עם כל הכבוד. כולה הונדה ג'אז.

בסה"כ מדובר בק"מ סביר אבל ברכב זקן למדי. במחיר שאתה משלם, אתה במרחק של 25 אלף ש"ח מסוזוקי אלטו חסכונית מאוד.

אתה במרחק של 10K מרכישה של גרנדה פונטו - יש מבצע על שנתון 2008 באוטו דיל.

אם אתה חושב שאתה לא תשלם את ה-10K האלה על תיקונים במוקדם או במאוחר, אתה טועה.

בק"מ שלך וברכב בן 10 הכל יכול לקרות - מרדיאטור, לאלטרנטור, קוילים, תושבות, שיפוץ גיר, בולמי זעזועים וכו'.

אם בכ"ז החלטת ללכת על זה - שיהיה לך לבריאות.

פורסם

אני אישית נוהג בסיויק 92' אוטומט,

הרכב גמע 280K ק"מ, על הרכב עדין יושבים מנוע וגיר מקוריים מהחברה

המנוע לא נוגע לא במים ולא בשמן ופעולת הגיר חלקה.

בהתחלה היה לי קשה לעכל שמנוע יעבור 280K בלי לפתוח ראש אפילו,ולפני חודש החלפתי סטרטר שהסתבר בדיעבד שגם הוא יושב 18 שנה על הרכב, כלומר שהוא מקורי,

אז עובדה שאין צורך להירתע מרכב מסויים בגל ק"מ גבוהה, במיוחד מהונדה.

אז ככה שאם בבדיקה הכל יצא פחות או יותר תקין והרכב טופל כנדרש אין לך ממה לחשוש

פורסם

אני נסעתי בסובארו ליאונה 1300 עם מנוע וגיר מקוריים, הגיעה גם ל-300K ואני מניח שעדיין נוסעת עם אותו מנוע.

מה זה רלוונטי? היו מיליון דברים אחרים שמתו. אגב - הסטרטר היה המקורי, גם כשמכרתי אותה כשהיא בת 21...

עוד לא נולד המניאק שיעצור את הזמן...ורכב בן 9 עם ק"מ שנושק ל-200K זה לא סוף העולם, אבל צריך לדעת שיהיו תקלות.

אם הוא היה קונה את הרכב ב-13-14K, אז ניחא - אבל לשלם 60% ממחירו של רכב חדש על רכב בן 9 עם 185 אלף ק"מ, נשמע לי הזוי.

פורסם

תודה על כל התגובות

אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקנות את הרכב ב- 32 אלף.

מקווה שלא יאכזב.

• תוכן חדש...