Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו לקנות רכב משפחתי ואנחנו מתלבטים בין מאזדה 3 לטויוטה קורולה (שתיהן מודל 2010)

מצד אחד המזדה נחשב אוטו טוב , אמין , יפה , אך הביצועים שלו והצריכת דלק לא בשמים .

אני אישית מאוד מאוד אהבתי את המאזדה 3 החדשה ( יצא לי גם לנסוע על הדור הראשון , הישנה שגם ממש אהבתי) .

עכשיו ההורים שלי שקלו גם את הקורולה החדשה שמאוד אהבו , דגם 2010 הוא כבר אוטומט ולא רובוטי כמו בדגמי 2008 , אם איני טועה האוטומט הגיע הנה לארץ עוד ב2009 שעוד לא עשו לקורולה מתיחת פנים ושינו לה את הפנסים מאחורה מפנסים אדומים לפנסים שקופים שלדעתי נראים הרבה יותר טוב ויפים יותר.

אז מה אתם חושבים ועל מה אתם הייתם הולכים ?!

אה בנוסף הייתי רוצה גם לשמוע את חוות דעתכם על רמות הגימור שהציעו לנו בסוכנות טויוטה על הקורולה , חשוב לי לדעת מה דעתכם!!

הם הציעו לנו 3 רמות גימור ותקנו אותי אם אני טועה והסבירו לנו ככה :

SUN - הסאן הוא הרמת גימור הפשוטה של הקורולה שיועדה לחברות הליסינג, 2 חלונות חשמל מקדימה , מאחורה זה ידני , אין בקרת אקלים - המזדגן הוא מזגן מכני רגיל ופשוט , אין בקרי שליטה על המוזיקה והעברת שירים מההגה , קיצר רמת גימור פשוטה עם מחיר של 120000

SUN PLUS - אותו הדבר כמו הSUN הפשוט רק שה + פה זה עוד שני חלונות חשמל במושב האחורי (סה''כ 4 חלונות חשמל) >> והמחיר : 121000

GLI - רמת הגימור הגבוהה ביותר של הקורולה שמציעה רמת אבזור מלאה למהדרין מה שנקרא : 4 חלונות חשמל , בקרת אקלים דיגיטלית , קונסולה מרכזית ודיפונים של הדלתות בצבע כסף , בקרי שליטה על הרדיו בגלגל ההגה , אם אני לא טועה גם ידית הילוכים והגה מצופים מעור , ובחוץ > פס אחורי מניקל איפה שהלוחית רישוי מאחור . >> המחיר שהם דורשים לדגם GLI >> 126000!!

בכל מקרה אנחנו פשוט חושבים שטויוטה גנבים לעומת מאזדה מבחינת מחירים וגם קמצנים באבזור ככה שמאזדה 3 האקטיב שזו רמת הגימור הפשוטה של המזדה 3 (מקביל מקורולה SUN שבאה עם 2 חלונות חשמל שזה בדיחה לימינו) באה הרבה יותר מאובזרת מהקורולה . אז במה לדעתכם עדיף ללכת ומה אתם הייתם עושים במקומנו ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

מתעלק על השרשור, בגלל שאנחנו גם לפני רכישת טויוטה קורולה מאותה שנה, ויש לי מס' שאלות.

1.האם הגיר האוטומטי, שמחליף את הרובוטי, הדיליי בהחלפת ההילוכים נפתרה?

2.האם הגיר האוטומטי, הרגיל, מציע את צריכת הדלק המעולה שהרובוטי העניק?

3.האם כל הקורולות מ-2009 והלאה נמכרו עם גיר אוטומטי רגיל או שגם עם הרובוטי,ואם כן מבדילים רק בנהיגה עצמה?

פורסם

צפרגול - למה גופן של כתה א'?

ולעצם העניין - כאשר אתה מתלבט בין שני דגמים עליך להביא את הנתונים של שניהם, לא רק של אחד. ברור לי שאתה מתלהב מהמאזדה.

אני מתנצל, איני מכיר את הקורולה החדשה, בעבר היתה לי קורולה מדור קודם שמאוד נהניתי ממנה. לקורולה החדשה בעיה עיקרית של מיעווט כריות אויר, בעיה שאינה קיימת בדגם הקצר שלה - האוריס.

מבחינת המאזדה 3 - אשתי נוהגת בכזו (ליסינג) ומבחינתי היא מאכזבת - חלשה, צפופה מאוד לא נוחה ושתיינית דלק כבדה. איני יכוללהשוות לקורולה החדשה כיון שמעולם לא ישבתי בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...