Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את החלוקה הזאת מיני,סופרמיני (די נו תפסיקו לפנטז על חצאיות...)משפחתית,מנהלים,סלון ,פאר וכו' וכו',נמאס נמאסה עלי החלוקה המשעממת והקיטלוג המת הזה! על מה אנחנו מדברים כאן אני שואל אתכם? על מכוניות לא? אז מה המילים היבשות האלו באים להגיד לי לעזאזל? כמה מקום יש באוטו ? כמה חברים אני יוכל להקפיץ? ואיזה מזוודות אני יכול לקנות במשביר? אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא שייך לזן הזה של הקליינטים ,אני מה שמעניין אותי זה האם היא קמצנית או לרג'ית אם היא מפנקת,משקיעה בקשר יודעת לאהוב ולהחזיר פרגון לתת גם שלא מגיע ואם מגיע אז מגיע! זה נראה לכם מתכון לדייט אה? באיזשהו צד אתם צודקים כי אוטו לאמיתיים שבינינו צריך לבחור בדיוק כך ,לכן אני את החלוקה בין סוג כזה או אחר הייתי עושה אולי בסיגנון של :אוטו עם סגנון,אוטו קמצן ,אוטו לא מפרגן או עומד על שלו,אוטו סוחף והוא בכלל עם חוש הומור חזק,השניה ש בכלל רצינית ולא רוצה לתקשר עם אף אחד אבל אתם יודעים מה אני אלך על ההיא שם ליד היציאה זאת עם הנשמה!

נו את מי אתם הייתם לוקחים לחיים?

פורסם

שכחת את ה business class של MG :lol:

ובקשר לת'רד.. באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה :lol::lol:

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
מכירים את החלוקה הזאת מיני,סופרמיני (די נו תפסיקו לפנטז על חצאיות...)משפחתית,מנהלים,סלון ,פאר וכו' וכו',נמאס נמאסה עלי החלוקה המשעממת והקיטלוג המת הזה! על מה אנחנו מדברים כאן אני שואל אתכם? על מכוניות לא? אז מה המילים היבשות האלו באים להגיד לי לעזאזל? כמה מקום יש באוטו ? כמה חברים אני יוכל להקפיץ? ואיזה מזוודות אני יכול לקנות במשביר? אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא שייך לזן הזה של הקליינטים ,אני מה שמעניין אותי זה האם היא קמצנית או לרג'ית אם היא מפנקת,משקיעה בקשר יודעת לאהוב ולהחזיר פרגון לתת גם שלא מגיע ואם מגיע אז מגיע! זה נראה לכם מתכון לדייט אה? באיזשהו צד אתם צודקים כי אוטו לאמיתיים שבינינו צריך לבחור בדיוק כך ,לכן אני את החלוקה בין סוג כזה או אחר הייתי עושה אולי בסיגנון של :אוטו עם סגנון,אוטו קמצן ,אוטו לא מפרגן או עומד על שלו,אוטו סוחף והוא בכלל עם חוש הומור חזק,השניה ש בכלל רצינית ולא רוצה לתקשר עם אף אחד אבל אתם יודעים מה אני אלך על ההיא שם ליד היציאה זאת עם הנשמה!

אהני לא יודע מה זה אוטו עם סגנון או אוטו בלי סגנון, אבל ני ידוע להגדיר במדויק אם הרכב הוא באורך פחות מ-3.60 מ' או בין 3.61-4.00 מ' וכו' וכך לשייך אותו לאחת הקטגוריות. בסופו של דבר אנחנו מסדרים כל דבר בקטגוריות כדי לשלוט על המידע הרב. אם יאמרו לי שרכב הוא "סופרמיני" הדבר יתן לי אומדן של ממדיו ושל יכולותיו, אבל אם יאמרו לי שרכב הוא "יפה" זה לא יגיד לי דבר כיון שהטעם שלי שונה מהטעם של כל אחד אחר.

ד"א אני לא מכיר מכונית חכמה או טפשה, אבל מכיר לא מעט אנשים כאלה וכאלה, ואין שום מכוניות קמצניות, רק בעלי רכב כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע את מי אני הייתי לוקח לחיים.

אבל לך הייתי ממליץ לקחת לחיים:

red_blue_pill1.jpg

פורסם

חברה נו תעלו טיפה את הרמה בבקשה אם אין לכם לכם מה לכתוב בענין אז אל תכתבו,אני מקווה שלא צריך לסביר ולהביא דוגמאות של רכב עם נשמה...

פורסם

באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה ,בכל זאת החלוקה הזאת היא כדי שתדע עם הרכב קטן גדול או מפואר .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...