Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו עם 200 אלף ק"מ האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושי אחר רכב אחד הרכבים שראיתי הוא פולו1.4 יד ראשונה שנת 2001 ידנית עברה יותר מ200000 ק"מ המחיר הנדרש הוגן (סביב ה20 אלף) והרכב בוודאות מטופל בקנאות עבר טיפולים וטיימינג בזמן ועל פניו נראה שהכל עובד כמו שצריך - אני לא מומחה אבל ווידאתי שאין לו את הבעיות הנפוצות של הדגם, ( העניין היחיד שישנו הוא שכשלוחצים על הגז והמנוע עולה לטורים גבוהים יש מעין צילצולים קלים כאלה שאני וגם המוכר לא יודע להסביר) בשורה התחתונה השאלה היא האם מבחינת הקילומטראז זה הרבה מידי עבור הדגם הנ"ל (שוב בהנחה שטופל כיאות) והאם מישהו יודע "לאבחן" את הצלצול, המון תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

לא כדאי לפסול אם הרכב שמור באמת.

שמור באמת מבחינתי זה אומר שלא מרגישים 200 אלף ק"מ על הרכב, מבחינת פחחות ופנים הרכב - אין קילופים, שברים, שקיעה של המושב וכו'.

זה אומר שאתה צריך לראות ספר טיפולים מסודר ממוסך מורשה, שבו מחליפים לא רק את החלפים של הטיפול לפי מפרט היצרן, אלא גם בלאי מצטבר.

אם כל התנאים האלה מתקיימים, הרכב שמור ומטופל והמחיר בסדר - אפשר לקנות.

קח בחשבון שבק"מ כזה, שאינו נמוך - יכולות להגיע פה ושם גם תקלות שונות ומשונות.

פורסם

ק"מ גבוה זה לא משהו שצריך לפסול בגללו רכב, לנו יש יואני אקסנט במשפחה שנת 2001 שגמעה כמעט 270 אלף ש"מ! ועד כה לא עשתה שום בעיה אבל היונדאי ידוע כרכב שאין לו בעיה להזדקן ולתפקד כראוי.

תבדוק עם מוסכים שמתמחים בפולסווגן (מוסך רון לדוגמא) ותשאל אותו לגבי רכבים כאלה עם ק"מ גבוה אם הוא נתקל בתופעות מוזרות שקורות סביב הק"מ הזה כי אני מניח שלא תשאיר אצלך את הרכב שנה אחת ואם מדובר בכלל על איזה 4-5 שנים אז זה יותר קריטי

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

עוד משהו שצריך לקחת בחשבון -

אתה קונה את הרכב ב-20 אלף ש"ח. רכב בן 10.

אם אתה משאיר אותו אצלך 3 שנים ונוסע עוד 50 אלף ק"מ (ממוצע) - אתה תיכנס לשוק עם נתונים גרועים מאוד:

250 אלף ק"מ על השעון, רכב בן 13. ייתכן והמחירון של עוד 3 שנים (13-14 אלף ש"ח) יהיה בלתי ריאלי ואתה תיאלץ למכור במחיר של סביבות 5K.

אני הייתי מנסה להוריד קצת יותר מהמחיר.

פורסם

פולו זה לא רכב נדיר מדוע שלא תהיה סבלני ותחפש רכב עם נתונים עדיפים ! אני אישית מעדיף יותר ידיים אבל ראבק לא 200 אלף קילומטר , האוטו הזה נסע חביבי כמו שצריך, אצלי אחרי 80 אלף קילומטר יש 88 כוח סוס (ירדו 12 ב9 שנים האלה שהוא על הכביש) אז אני לא רוצה לדעת מה מצב המנוע 1400 שגם ככה קטן ובעל כוח סוס מועט ועוד אחרי 200 אלף קילומטר ?! עזוב תמשיך לחפש ואל תקפוץ על הבלונדה הראשונה שאתה רואה יכול להיות שזה ליידיבוי

פורסם

חחח תודה (רואים שסבלת מהליידיבויז בתאילנד) אשמח לדיעות של מישהו עם נסיון עם הרכב אני פשוט חייב לקנות רכב בקרוב ולא עולה שוב דבר חדש במודעות

פורסם

שמע, אני לא מאמין שלא עולה בכל הארץ שום דבר בלוחות - ממש, אבל ממש לא מאמין.

תסתכל מה אני מוצא בתוך דקה של חיפוש:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=309&FromYear=2001&UntilYear=2001&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=2121&KM=120000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

כל אלה עד 120 אלף ק"מ! לא 200 אלף, 120 אלף!

שמתי לב שהמחירים של המכונית הזו מנופחים למדי - קח בחשבון שכיום אפשר בסביבות 45K לקנות גרנדה פונטו מהליסינג, שתהייה עם 100K ו-3 שנים על הכביש, לא 10 שנים.

אם מישהו משלם על רכב קומפקטי משנת 2001 מחיר של 35K, שיבושם לו.

פורסם

זה לא ממש נכון מה שאתה אומר

המקרה שלי : שנת 2002 יד 3 80 אלף קילומטר טופלה אך ורק בג.ג.ג ומוסך רון שמורה בקנאות !! + מערכת טובה + ג'אנטים + ממתקים כאלה ואחרים ואני רוצה עליה 35 אלף שקל

ואני חושב שהיא שווה את זה

פורסם
במהלך חיפושי אחר רכב אחד הרכבים שראיתי הוא פולו1.4 יד ראשונה שנת 2001 ידנית עברה יותר מ200000 ק"מ המחיר הנדרש הוגן (סביב ה20 אלף) והרכב בוודאות מטופל בקנאות עבר טיפולים וטיימינג בזמן ועל פניו נראה שהכל עובד כמו שצריך - אני לא מומחה אבל ווידאתי שאין לו את הבעיות הנפוצות של הדגם, ( העניין היחיד שישנו הוא שכשלוחצים על הגז והמנוע עולה לטורים גבוהים יש מעין צילצולים קלים כאלה שאני וגם המוכר לא יודע להסביר) בשורה התחתונה השאלה היא האם מבחינת הקילומטראז זה הרבה מידי עבור הדגם הנ"ל (שוב בהנחה שטופל כיאות) והאם מישהו יודע "לאבחן" את הצלצול, המון תודה מראש ושבוע טוב

זה הזמן שאפקט דומינו ברכב כזה מתחיל להשתחרר ,תקלה אחת אחרי השנייה ואף כאלו שסוחבות האחת את השנייה .

אלא אם כן הפראייר שלפניך ביצע כמה תיקונים רציניים .תבדוק .

פורסם
שמע, אני לא מאמין שלא עולה בכל הארץ שום דבר בלוחות - ממש, אבל ממש לא מאמין.

תסתכל מה אני מוצא בתוך דקה של חיפוש:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=309&FromYear=2001&UntilYear=2001&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=2121&KM=120000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

כל אלה עד 120 אלף ק"מ! לא 200 אלף, 120 אלף!

שמתי לב שהמחירים של המכונית הזו מנופחים למדי - קח בחשבון שכיום אפשר בסביבות 45K לקנות גרנדה פונטו מהליסינג, שתהייה עם 100K ו-3 שנים על הכביש, לא 10 שנים.

אם מישהו משלם על רכב קומפקטי משנת 2001 מחיר של 35K, שיבושם לו.

צודק,אבל תמיד יש מישהו שלא כל כך מבין מה הוא עושה .

פורסם

שוב תודה על התגובות אבל כרגע מה שיש בלוחות (כן גם זו עם ה120000 ק"מ) זה בעיקר אוטומטיות -לא מתקרב-- או שרוצים עליהן מעל המחירון.... לא מתכוון לשלם 30 אלף על רכב בן 10 גם אם הוא מקבל מסז' כל בוקר אז סבלנות היא הפתרון.....

פורסם

בזמנו, חיפשתי גם פולו בלוחות והשתגעתי שלא מצאתי.

סיבוב אחד בעיר, הניב פולו שנת 2000 יד ראשונה עם 60000 קילומטרים (בשנת 2005).

בקיצור, לפעמים שווה גם לצאת מהבית :).

פורסם
שוב תודה על התגובות אבל כרגע מה שיש בלוחות (כן גם זו עם ה120000 ק"מ) זה בעיקר אוטומטיות -לא מתקרב-- או שרוצים עליהן מעל המחירון.... לא מתכוון לשלם 30 אלף על רכב בן 10 גם אם הוא מקבל מסז' כל בוקר אז סבלנות היא הפתרון.....

הפיתרון הוא לנסות רכב אחר. המחירון פשוט מונפץ.

תבדוק סיטרואן קסארה ידנית שאינה דיזל, היו פה ושם דגמי בנזין 1400 חסכוניים וטובים.

כמו כן פונטו בתקציב שלך, שנתון 2006 נכנס בכיף ב-30K, בתקציב של 20K תמצא אחת מ-2004.

כל יום שעובר הן נהייות מבוקשות יותר...בכ"ז עולם של 7.26 ש"ח לליטר.

• תוכן חדש...