Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

רכשתי רכב וריח העישון (תוצר הבעלים הקודם) נדבק בו לכל פינה.

פזרתי סודה לשתיה, קרצפתי המושבים ב"פנטסטיק" - אך לשווא.

מה ניתן לעשות באמצעים ביתיים כדי להפיג את הריח המעיק??

תודה לעצות מועילות!

פורסם

תדליק קטורת באוטו למשך חצי שעה כשהאוטו סגור לאחר מכן תשאיר חלון פתוח שהתאוורר הריח של העשן .מנסיון זה עובד העשן של הקטורת פשוט שואב את הריח של הסגריות

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אם יש ריפוד ברכב, להסיר אותו ולשטוף היטב.

במידה ולא להשתמש בספריי המיועד לריפוד, הספריי ירענן את הריפוד ויפיג את הריחות שדבקו בו.

ניתן להשתמש עם סקאיי לאיזור הדש (לבדוק לפני שזה מתאים לרכב ).

ולסיום להניח ברכב ריחניות רצוי מהסוג עם המקלות מכיוון שהוא מאוד דומיננטי ומפיץריח לתקופה ארוכה.

במידת האפשר לאורר את הרכב במקום פתוח ובשמש, ולתת לזמן לעשות את שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם האוטו שלי הסריח מסיגריות כשקניתי אותו - עישנו עם מזגן וחלונות סגורים :?

אני לא עשיתי משהו מיוחד ותוך כמה חודשים (2-3) הריח נעלם לגמרי. תנקה את הרכב בעקביות - גם מבפנים ושים פחית ריח טובה. אבל שים לב שיכול להיות עדיף בלי פחית בהתחלה, כי אם שני הריחות יתערבבו התוצאה יכולה להיות לא נעימה :)

אולי את הפחית הראשונה תקנה בריח של ANTI SMOKE או משהו ניטרלי שרק סופח ריחות. אני שמתי פחיות רגילות בכל מקרה.

מה שכן, תשטוף טוב טוב את המאפרה, אם היא הייתה בשימוש - רוב הצחנה מתרכזת שם. אצלי ברכב לפחות, היא נשלפת די בקלות. אני שטפתי כמה פעמים טוב טוב עם סבון והתזתי אפטר שייב זול. אחרי 2 או 3 שטיפות הריח נעלם.

תנסה לנסוע עם חלונות פתוחים משני הצדדים. ובאמת כמו של' אמרה, תן לזמן לעשות את שלו :-). אני לא הייתי הולך לאיזה שטיפה מיוחדת בכמה מאות שקלים, אלא אם כן זה ממש ממש מפריע לך.

הכי חשוב, תתחדש ותהנה!

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בזמנו רכשתי אוטו ממעשן כבד, היה קשה מאוד לנסוע בהתחלה באוטו אבל ביצעתי את הדברים הבאים:

1. קרצוף מאסיבי של כל החלונות, כולל גירוד של שכבות פיח עם שפכטל חד ומתכתי מהחלונות ובעיקר מהשמשה הקדמית.

2. ניקיון יסודי, לעומק החריצים - של הדשבורד - עם מגבונים לחים, חומרי ניקוי.

3. שכבת וקס פנימית על כל הפלסטיקה - רצוי בריח וניל של טרטל וקס, בשלב ראשון.

4. הסרה של כל הריפודים הישנים, שטיפת המושבים עצמם עם חומר TUFF STUFF לניקוי מושבים (להשיג באוטו דיפו).

5. התקנה של ריפודים חדשים.

6. ריח וניל - כיום יש את הסוג עם המקלות בתוך צנצנת - מאוד דומיננטי ושווה.

7. מרכך כביסה מדולל במים בתוך שפריצר או מבשם כביסה בשפריצר - התזה מדי יום אל הריפודים ואל חלל הרכב.

תעקוב אחרי ההוראות האלה, ריח העישון ייעלם במהירות.

פורסם

עצתי לך כמעשן היא שתנהג עם כל החלונות פתוחים במשך שבוע אחד. הריח ייעלם. בדוק מניסיון. כמובן שאני עדיין מעשן כך שהריח חוזר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צריך להחליף גם את הפילטר של המזגן,

כי יש הרבה שמעשנים כשהמזגן דולק עם סירקולציה, והפילטר שואב את כל הריח.

פורסם
צריך להחליף גם את הפילטר של המזגן,

כי יש הרבה שמעשנים כשהמזגן דולק עם סירקולציה, והפילטר שואב את כל הריח.

אני חושב שזה הכי חשוב!

בתור מעשן לשעבר ששנא ריח של עישון ברכב, ידעתי שכשאני מעשן החלונות צריכים להיות פתוחים והמזגן חייב להיות מכובה, אחרת הריח נשאר המון זמן אחר כך (כמו שאתה יודע).

אולי גם כדאי לנסוע עם מזגן דולק כשכל החלונות פתוחים, אולי יהיה קצת קר אבל אמור להפחית את הריח.

בהצלחה.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
תאכל חמין בשבת ותפליץ ברכב עם חלונות סגורים.

אני מבטיח לך שריח העישון יהיה הדאגה האחרונה שלך :D

++1:lol::lol:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...