Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה 3 ספיריט חדשה.

אני בד"כ משתדל לא למשוך עד לקו האדום,הקו האדום מתחיל ב- 6500 סל"ד.

אם בטעות מגיעים ל- 7000 סל"ד, האם יכול להיגרם נזק למנוע?

מפני שאין מנתק הצתה בקו האדום ואפשר לגלוש מעבר.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

אמור להיות אצלך מנתק הצתה. אלא אם כן שינית תוכנת המנוע ("צ'יפ").

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם מדובר ברכב חדש,אתה גורם נזק בכל מקרה כי היצרן ממליץ לנהוג בטורים סבירים ולא לקרוע את המנוע בכמה אלפי הק"מ הראשונים (עד 3000/5000 ק"מ).

נסיעה בסל"ד גבוה שכזה גם תוביל לאכילת שמן מיותרת ולא רצויה ואתה תגיע לטיפול ראשון ברכב מוקדם מהצפוי ..:cry:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הוספתי שום צ'יפ.

הרכב ממש חדש.

במצב אוטומט רגיל יש מנתק הצתה,שמעבירים לטיפטרוניק למצב ידני אין,הגעתי ל-7 בטעות.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם
המנתק אצלך אם אני זוכר הוא ב7200סל"ד.

בקיצור ,אם זה חד פעמי אז לא נורא.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

ט.ל.ח.= טעות לעולם חוזרת.

ושהיא תחזור שוב, תוכל להגיע במונית לסוכנות רכב , כדי לקנות שוב רכב חדש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם פעם בכמה זמן אתה מבצע משיכה שכזו זה לא נורא אבל לעיתים קרובות אם תבצע זאת עלול להיגרם נזק בלתי הפיך בטווח הקרוב רחוק.

:)
  • תוכן חדש...