Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה או b3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

רוצה לקנות רכב למשפחה שישמש לנסיעה לעבודה 50 ק"מ ביום ויהיה חזק וסוחב בעליות גם עם מזגן וקצת עומס לפעמים.וגם הנקודה החשובה שיהיה חסכוני באחזקה ובדלק.ובעתיד אפשר למכור אותו -סחירות.

הרכבים ששמתי לב אליהם הם:

1- סובארו 2007-2008 1.5ל'.

2- סובארו b3 1.5 ל' 2007-2008.

איזה רכב מהם עדיף?

נא להגיב במהירות בבקשה.

תודה..

פורסם

שתיהן חלשות מאוד ולא חסכוניות בדלק. אני לא חושב שאלו צריכות להיות האופציות עבור מי שמחפש רכב חזק וסוחב היטב וחסכוני.

על ההגדרה הזו עונה יותר מכונית כמו סקודה אוקטביה TDI, טויוטה קורולה החדשה (אמנם גיר רובוטי, אבל חסכונית מאוד בעיר ומחוצה לה וגם די חזקה - 124 כ"ס), גם הi30 עשויה להיות אופציה, אם כי צריכת הדלק שלה פחות טובה מהשתיים הקודמות שציינתי.

היות וציינת שאתה נוסע 50 ק"מ ביום, נכפיל את זה ב30 ימים בחודש, נקבל 1500 ק"מ בחודש (בערך) ו18,000 ק"מ בשנה. זה על הגבול של השתלמות לרכישת רכב דיזל או לאוו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פותח השרשיר נוסע 50 קילומטר ביום והחסכון חשוב לו בדלק - לדעתי סובארו לא תהיה תשובה טובה לבקשה שלו.

טויוטה קורולה

רנו מגאן II

פיאט גרנדה פונטו

לדעתי האפשרויות שרשמתי למעלה יהיו בחירות שפויות יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שתיהן חלשות מאוד ולא חסכוניות בדלק. אני לא חושב שאלו צריכות להיות האופציות עבור מי שמחפש רכב חזק וסוחב היטב וחסכוני.

על ההגדרה הזו עונה יותר מכונית כמו סקודה אוקטביה TDI, טויוטה קורולה החדשה (אמנם גיר רובוטי, אבל חסכונית מאוד בעיר ומחוצה לה וגם די חזקה - 124 כ"ס), גם הi30 עשויה להיות אופציה, אם כי צריכת הדלק שלה פחות טובה מהשתיים הקודמות שציינתי.

היות וציינת שאתה נוסע 50 ק"מ ביום, נכפיל את זה ב30 ימים בחודש, נקבל 1500 ק"מ בחודש (בערך) ו18,000 ק"מ בשנה. זה על הגבול של השתלמות לרכישת רכב דיזל או לאוו.

אבל אוקטביה אותה שנה עולה יותר כסף וגם קשה למצוא אחת פרטית או ליסינג.

פורסם

אצלי האימפרזה 2.0 שותה 1/8 וזה בסדר גמור,

ואני לוחץ הרבה וגם אני מהצפון ויש לנו פה הרבה עליות אז אני אומר אם הרכב מספק אות אז שישתה לבריאות ואסור לחשוב בכלל על צריכת דלק.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותרד מהאופציות האלה, האימפרזה היא ממש לא אוטו חזק וסוחב עם מזגן ועומס ובטח ובטח שלא הB3, האוטו הזה יותר איטי מעגלה של סופר ואין אופציה לעלות עליה אפילו קלה ללא לחיצה מכובדת ואם לא הדבקה של הדוושה.

בדוק אופציות מגבילות כגון קורולה , I30, פורטה ועוד או לעלות בנפח אך שקול כי צריכת הדלק תעלה.

פורסם

אני רוצה רכב בתקצב עד 80000 ש"ח בשנים הנ"ל שהיה סוחב ואחזקה שלו נמוכה וגם שאמצא לו חלקי חילוף בקלות וגם שתהיה סחירות ויצרוך ליטר לכל 10ק"מ לפחות.

מה הרכבים שאפשר למצוא אותם?

שכחתי להוסיף שאפשר גם רכב שנת 2006.

פורסם

אוונסיס מנסיון (מה שיש בסמלון)

עושה בין 1:9 עד ל 1:13.5

יש לי סורק OBDII שמראה צריכת דלק רגעית וצריכת דלק ממוצעת לנסיעה וזה קצת יותר וורוד מהמציאות לפי שיטת החשבונית.

במציאות - כל דבר שתפעיל ברכב הזה כמו מזגן דואלי או אפילו חימום\אוורור דואלי משפיע על צריכת הדלק שלו אבל 1:9 עד 1:12 בנסיעות רגועות זה הטווח של הרכב הזה.

ממליץ בחום רב

טסט 1700 שקלים

ביטוח 4.5 אלף אבל עם כל הפינוקים וההטבות שחברת ביטוח יכולה להציע כולל כרטיס הנחה לדלק.

טיפול 60 אלף (טיפול גדול) כולל הכנה לטסט וטסט עלה לי 1300 שקלים (הטיפול עצמו 1000 שקלים לטיפול גדול - זה זול לרכב שני ליטר)

תא מטען בית קברות.

מראה חיצוני שמשדר הרבה יותר יוקרה מרכב שהוא בעצם רכב משפחתי סדאן גדול.

הרכב נוח בצורה יוצאת מן הכלל, רך כמו קטיפה לנסיעה וחזק מאוד וזריז - 150 כוח סוס

ההגה אנמי ולא מתקשר - הרכב אמנם חזק וזריז אבל ביצועים - אה... לא

כיף ותענוג לא נורמאלי לנהג הרגוע שרוצה פה ושם להנות מלחיצה קטנה - נאמר את זה ככה.

התקנתי מערכת סטריאו טובה וחוץ מלשייט ולחייך אין לי מילים נוספות על הרכב.

המיצובישי לנסר 1.8 מרגישה קצת כבדה אבל מדובר ברכב נהדר וגם בעל מראה סקסי.

ההונדה 1.8 מטוס קטן ומאוד מומלצת רק עד כמה שידוע לי על הונדות עלות אחזקה יקרה - לא יודע אם זה נכון או לא.

אני בדיעה שאתה לא זקוק לרכב שני ליטר אלא לרכב 1.6 חסכוני כמו קורולה או אוריס בשנתונים של 05 או 06 אבל בגדול אם אתה רוצה להתפנק על רכב גדול יותר ונוח יותר האוונסיס היא רכישה נבונה ביותר כי סה"כ העלויות של הטיפולים לא שונות מ1.6 ליטר, העלויות של הביטוחים

- אפשר להשיג בזול יותר ולכן לא שונים בהרבה אם בכלל והעלות של הטסט עולה יותר ב500 שקלים מ1.6 ליטר - אז בשביל 500 שקלים בשנה לוותר על רכב בכזאת ליגה עם צריכת דלק שלא מביישת פורד פוקוס אם לא טובה יותר... למה לוותר על דבר כזה בעצם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אוונסיס מנסיון (מה שיש בסמלון)

עושה בין 1:9 עד ל 1:13.5

יש לי סורק OBDII שמראה צריכת דלק רגעית וצריכת דלק ממוצעת לנסיעה וזה קצת יותר וורוד מהמציאות לפי שיטת החשבונית.

במציאות - כל דבר שתפעיל ברכב הזה כמו מזגן דואלי או אפילו חימום\אוורור דואלי משפיע על צריכת הדלק שלו אבל 1:9 עד 1:12 בנסיעות רגועות זה הטווח של הרכב הזה.

ממליץ בחום רב

טסט 1700 שקלים

ביטוח 4.5 אלף אבל עם כל הפינוקים וההטבות שחברת ביטוח יכולה להציע כולל כרטיס הנחה לדלק.

טיפול 60 אלף (טיפול גדול) כולל הכנה לטסט וטסט עלה לי 1300 שקלים (הטיפול עצמו 1000 שקלים לטיפול גדול - זה זול לרכב שני ליטר)

תא מטען בית קברות.

מראה חיצוני שמשדר הרבה יותר יוקרה מרכב שהוא בעצם רכב משפחתי סדאן גדול.

הרכב נוח בצורה יוצאת מן הכלל, רך כמו קטיפה לנסיעה וחזק מאוד וזריז - 150 כוח סוס

ההגה אנמי ולא מתקשר - הרכב אמנם חזק וזריז אבל ביצועים - אה... לא

כיף ותענוג לא נורמאלי לנהג הרגוע שרוצה פה ושם להנות מלחיצה קטנה - נאמר את זה ככה.

התקנתי מערכת סטריאו טובה וחוץ מלשייט ולחייך אין לי מילים נוספות על הרכב.

המיצובישי לנסר 1.8 מרגישה קצת כבדה אבל מדובר ברכב נהדר וגם בעל מראה סקסי.

ההונדה 1.8 מטוס קטן ומאוד מומלצת רק עד כמה שידוע לי על הונדות עלות אחזקה יקרה - לא יודע אם זה נכון או לא.

אני בדיעה שאתה לא זקוק לרכב שני ליטר אלא לרכב 1.6 חסכוני כמו קורולה או אוריס בשנתונים של 05 או 06 אבל בגדול אם אתה רוצה להתפנק על רכב גדול יותר ונוח יותר האוונסיס היא רכישה נבונה ביותר כי סה"כ העלויות של הטיפולים לא שונות מ1.6 ליטר, העלויות של הביטוחים

- אפשר להשיג בזול יותר ולכן לא שונים בהרבה אם בכלל והעלות של הטסט עולה יותר ב500 שקלים מ1.6 ליטר - אז בשביל 500 שקלים בשנה לוותר על רכב בכזאת ליגה עם צריכת דלק שלא מביישת פורד פוקוס אם לא טובה יותר... למה לוותר על דבר כזה בעצם?

אני נוסע נסיעה 80-100 קמ"ש ויש עליה 1-2 ק"מ בדרך.

לדעתך האם עושה הרכב 10 ק"מ לליטר?

ואת כרטיס הנחה בדלק תלוי בחברה או ברכב? ואת הביטוח ביטוח מקיף או לא?

פורסם

לרכב כזה קשה לי להאמין שמישהו יעשה צד ג' - ברור שמקיף.

80-100 קמ"ש בכביש פתוח? - 1:11 צפונה

הרכב הזה עוקר הרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

פותח השרשיר נוסע 50 קילומטר ביום והחסכון חשוב לו בדלק - לדעתי סובארו לא תהיה תשובה טובה לבקשה שלו.

טויוטה קורולה

רנו מגאן II

פיאט גרנדה פונטו

לדעתי האפשרויות שרשמתי למעלה יהיו בחירות שפויות יותר.

טויוטה קורולה דגמי 2003-2007?

• תוכן חדש...