Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה או b3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוונסיס מנסיון (מה שיש בסמלון)

עושה בין 1:9 עד ל 1:13.5

יש לי סורק OBDII שמראה צריכת דלק רגעית וצריכת דלק ממוצעת לנסיעה וזה קצת יותר וורוד מהמציאות לפי שיטת החשבונית.

במציאות - כל דבר שתפעיל ברכב הזה כמו מזגן דואלי או אפילו חימום\אוורור דואלי משפיע על צריכת הדלק שלו אבל 1:9 עד 1:12 בנסיעות רגועות זה הטווח של הרכב הזה.

ממליץ בחום רב

טסט 1700 שקלים

ביטוח 4.5 אלף אבל עם כל הפינוקים וההטבות שחברת ביטוח יכולה להציע כולל כרטיס הנחה לדלק.

טיפול 60 אלף (טיפול גדול) כולל הכנה לטסט וטסט עלה לי 1300 שקלים (הטיפול עצמו 1000 שקלים לטיפול גדול - זה זול לרכב שני ליטר)

תא מטען בית קברות.

מראה חיצוני שמשדר הרבה יותר יוקרה מרכב שהוא בעצם רכב משפחתי סדאן גדול.

הרכב נוח בצורה יוצאת מן הכלל, רך כמו קטיפה לנסיעה וחזק מאוד וזריז - 150 כוח סוס

ההגה אנמי ולא מתקשר - הרכב אמנם חזק וזריז אבל ביצועים - אה... לא

כיף ותענוג לא נורמאלי לנהג הרגוע שרוצה פה ושם להנות מלחיצה קטנה - נאמר את זה ככה.

התקנתי מערכת סטריאו טובה וחוץ מלשייט ולחייך אין לי מילים נוספות על הרכב.

המיצובישי לנסר 1.8 מרגישה קצת כבדה אבל מדובר ברכב נהדר וגם בעל מראה סקסי.

ההונדה 1.8 מטוס קטן ומאוד מומלצת רק עד כמה שידוע לי על הונדות עלות אחזקה יקרה - לא יודע אם זה נכון או לא.

אני בדיעה שאתה לא זקוק לרכב שני ליטר אלא לרכב 1.6 חסכוני כמו קורולה או אוריס בשנתונים של 05 או 06 אבל בגדול אם אתה רוצה להתפנק על רכב גדול יותר ונוח יותר האוונסיס היא רכישה נבונה ביותר כי סה"כ העלויות של הטיפולים לא שונות מ1.6 ליטר, העלויות של הביטוחים

- אפשר להשיג בזול יותר ולכן לא שונים בהרבה אם בכלל והעלות של הטסט עולה יותר ב500 שקלים מ1.6 ליטר - אז בשביל 500 שקלים בשנה לוותר על רכב בכזאת ליגה עם צריכת דלק שלא מביישת פורד פוקוס אם לא טובה יותר... למה לוותר על דבר כזה בעצם?

איזה שנה הרכב שהיה אצלך? והאם כדאי לקחת אחד שנת 2006? תקלות? בלאי?

פורסם

האוונסיס היא 2006

יש לי קורולה 96 כבר 8 שנים - אפס עגול של תקלות טפו טפו טפו

היתה לי קורולה ליסינג 2007 4 שנים - אפס תקלות אין מילה אחת רעה על אמינות הרכב - היו שם דברים שלא מצאו חן בעיניי כמו גובה ההגה ומיקום המפתח שהוא מול הברך וספסל אחורי שלא מתקפל אבל סה"כ בן זנונים של רכב.

קורולה 2001 שהיתה אצל אבא שלי 5 שנים ועברה לאחותי וגיסי שעד היום נוסעים בה על אפס תקלות.

וקורולה 2008 שאחרי שלוש שנים נשבר הזין מהגיר הרובוטי שלה והיא הוחלפה לסובארו B4 TOP

אין מה לאמר - אתה רוצה סוס עבודה? חסכוני? אחזקה שפויה? שומר ערך? (יקר לרכישה אבל) - ומה לעשות... משעמם... תקנה טויוטה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חסכוני בדלק - לא

סוחב בעליות - רכב כבד משהו אבל אין מקום בארץ שהוא לא יגיע אליו - בגדול - בעליות רציניות כנראה שתצטרך להוריד הילוך מוקדם מהצפוי.

אבל - רכב נוח מאוד, מרגיש כמו רכב ולא צעצוע מבחינת משקל וחלקי גוף

אני באופן אישי לא אוהב את תכנון הפנים של הרכב הזה אם כי מבחינה עיצובית הוא יפה מאוד מבפנים כמו שהוא מבחוץ.

סתם בשביל שיהיה ברור לגבי ה"משעמם" שכתבתי על טויוטה - כמעט כל משפחתומטית אפשרית על הכביש תהיה משעממת - גם בנפחי 2 ליטר - לא מדובר ברכבים עם ביצועים או אחיזת כביש מי ישמע ברוב המקרים.

יש כאלה שנותנות לך קצת יותר ספורטיביות - B4, מאזדה 6, פאסאט מגודשת

יש כאלה שנותנות לך קצת יותר פינוק - C5 למשל ומונדאו

יש כאלה שנותנות לך נוחות סבירה מאוד ביחד עם זריזות - אוונסיס תהיה דוגמא טובה

יש כאלה שנותנות לך ממוצע כלשהו מכל הדברים - הקוריאניות - סונטה, מג'נטיס

אבל בסופו של דבר קשה מאוד למצוא רכב שיש בו את כל הדברים כי

זול וישן - סבירות גבוה לאמינות נמוכה.

יקר וישן - יקר עוד יותר לתחזוקה

מהיר וחזק - לא חסכוני (האוונסיס חריגה במקרה הזה)

נוח ומפנק בצורה יוצאת דופן - עגלה...

וכך הלאה וכך הלאה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך בדיוק הגענו מסדאן משפחתי קומפקטי יחסית לרכב שבע מקומות ? :shock:

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הרכב שרצית לקנות אותו הוא רכב שני במשפחה, אבל לא מצאתי רכבים טובים באזור מגורי אך מצאתי מזדה 5 במחירי טוב כולל החלפה בחברת אלבר.

• תוכן חדש...