Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי סאב באוטו עם מגבר חלש שעושה לי בעיות, הבחור המליץ לי להחליף מגבר הוא רצה להביא לי את הCardinal V15 ב650 שקל עכשיו אני נכנס לאינטרנט ראיתי שזה ממש יקר ויש טובים ממנו באותו תג מחיר.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

מין הפח אל הפחת. בחור מאוד "אמין" יש לציין.

אני אחסוך לך התלבטויות, ב 500 ש"ח יהיה לך קשה מאוד למצוא מגבר נורמלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המגבר צריך להחזיק רק את הסאב.

אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף על המערכת יש לי רמקולים סטוק של האוטו רק שמתי סאב של פיוניר 10 אינטצ' אז אין לי סיבה להשקיע במגבר. אפשרי מגבר עד 600 650.

פורסם

כנס ליד שנייה בפורום, ותוכל למצוא מגבר 4 ערוצים נורמאלי בסביבות ה- 700 ש"ח.

שני ערוצים ילכו להגברה של הסאב, ושני ערוצים ישארו לך- במידה ובעתיד תרצה להחליף רמקולים קדמיים ולהגביר אותם.

orel v- המגבר שציינת הוא המגבר הכי טוב למחיר שלו, רק הבעיה שזה דגם ישן ודיי קשה להשיג אותו ( חדש 95 אחוז שלא תמצא בחנויות, רק יד שנייה ).

גם לך אני ממליץ להיכנס ליד השנייה בפורום ולמצוא מגבר טוב בטווח המחירים שלך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

AUDIO KING יש לי מגבר ממש פשוט שחבר הביא לי 250 וואט של פרימו 2 ערוצים לא מכיר את הדגם.

וסאב גם אני לא יודע את הדגם רק אני יודע שהוא 10 אינטצ 1200 ואט נראה לי.

אוראל גם אני הסתכלתי על המגבר הזה ונראה לי שאני בכיוון שלו אם אני לא ימצא משהו נורמלי ביד שנייה.

פורסם

הסיכוי למצוא JBL CS-60.4 בחנויות הוא נמוך.

מדובר במגבר ישן ופופולארי ,שנימצא עדיין בזאפ מטעמי שיווק.

בפועל אין להשיג אותו ברוב המקומות.

במחירים הנ"ל רק יד שניה.

יש מציאות במחירים טובים בפורום מכירה באתר.

פורסם

כן נראה לי שזה מה שאני יעשה יקנה יד שנייה.

איך המגבר הזה בשביל להחזיק רק סאב?

מגבר JBL 1004 או lightning audio B250.1?

יחזיקו תסאב (כלומר את הסאב בשפה של ערסים)?

• תוכן חדש...