Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מספרי הטלפון ביד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע בחלק מהטלפונים אני מגיע למספר של יד 2 ולא של המוכר?

האם המוכר בוחר אם לעשות זאת? (כדי להסוות את היותו סוחר). מה המטרה?

פורסם

אפשרות שהאתר מציע למפרסמים (גם פרטיים), לדעתי בעיקר כדי לשמור על הפרטיות שלך אם אתה לא רוצה

לתת את מספר הטלפון האמיתי לאנשים זרים. זה לא מצביע על סוחרים, אבל אולי זה מסייע להם בעקיפין.

פורסם

האופצייה הזאת היא ברירת המחדל, מוכר שלא מאוד מתמצא במחשבים עלול לטעות ולהשאיר את האפשרות הזאת מסומנת.

ככל הניראה סלקום משלם להם דיבידנטים על העברת שיחות האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא בעייה בשביל כל הונאה כזאת לקנות טלפון סלולארי של מירס ב-300ש"ח שכולל 200~100 ש"ח שיחות, מאין כרטיס טוקמן.

הטלפון לא נרשם על בן אדם. מישהו שעושה הונאה של נניח למכור רכב ששווה 50% ממחירון במחיר המחירון - בשבילו זה גרומים ושווה כל שקל ואי אפשר אחרי זה לאתר את הבן אדם (אפשר טכנית - אבל קשה מאוד ודורש צו מבתי המשפט כדי שחברת סלולר תוציא מקומות שהטלפון שהה בהם - ככה אפשר למצוא איפה הוא גר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זו לא השיטה לסנן נבלים.

גם אם אתה רואה מס' טלפון "אמיתי" הוא יכול להיות מוסתר באותה שיטה רק באופן סמוי יותר:

http://business.cellcom.co.il/advanced_solutions/additional_number/pages/default.aspx

תמורת 15 ש' לחודש אתה יכול להפוך כל טוקמן מעפן לטלפון רב קווי. באחת החברות גם מציעים קוד המופיע לפני זיהוי המספר, ומסמן לאיזה מהמספרים התקשר התמים, כדי שהנבל ידע אם לענות למודעה של הפיאט, הסובארו, או המאזדה....

יוצא שאם קנית בDX איזשהוא חיקוי אייפון ב60$ (הם באים עם DUAL SIM), אתה יכול לתפעל "עסק" של 6 קווים עם מספרים שונים במחיר השווה לכל נפש...

ומצד שני- אני לא מתכוון למסור את המספר שלי כשאמכור בקרוב את ההונדה, שהיא שלי כבר 13 שנה (דהיינו אינני סוחר מרושע:-P ). מנסיון של חבר זה מסתיים בכך שנבלים אחרים מנצלים את מאגר המספרים הזה כדי להטריד חודשים אח"כ.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לדעתי זה בא בעיקר לאפשר לאנשים לשלוט על שעות ההתקשרות (שלא יצלצלו בזמן עבודה/שבתות וכו'..).

מקל על סוחרים, אבל הם היו שם גם בלי זה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...