Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ברנו מגאן 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ה"הבובה" בעלת מנוע 1600 סמ"ק דגם RN.

מדדתי לה צריכת דלק ויצא לי 11.5 קילומטר לליטר.

הנסיעה היתה עירונית ורק פעם אחת בינעירונית למרחק של כ70 קילומטר.

האם זו צריכה חסכונית לרכב הזה?

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

גיר ידני או אוטומטי?

במגאן שלי (1.6 ידנית) שנת 99 אבל שייכת לאותו דגם שיש לך-מגאן 1.6 שנים 1995-1999 מנוע K7M.

צריכת הדלק בנסיעות בינעירוניות קצרות לעבודה,15 ק"מ לכל כיוון 30 סה"כ ליום,הצריכה נעה בין 13.8 - 14.25 ק"מ/ליטר כולל מזגן פועל בימים חמים (אני ממלא בכל תידלוק מיכל מלא ורושם ק"מ,כמות ומחיר).

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
גיר ידני או אוטומטי?

במגאן שלי (1.6 ידנית) שנת 99 אבל שייכת לאותו דגם שיש לך-מגאן 1.6 שנים 1995-1999 מנוע K7M.

צריכת הדלק בנסיעות בינעירוניות קצרות לעבודה,15 ק"מ לכל כיוון 30 סה"כ ליום,הצריכה נעה בין 13.8 - 14.25 ק"מ/ליטר כולל מזגן פועל בימים חמים (אני ממלא בכל תידלוק מיכל מלא ורושם ק"מ,כמות ומחיר).

ADZ

נכון, שכחתי לציין שהגיר ידני והמנוע גם כן K7M.

תודה על התגובות.

הייתי רוצה שכל מיש שיש לו רנו מגאן מהשנה הזו או קרובות לה ירשום את צריכת הדלק שלו. זה יהיה מאוד שימושי גם לחבר'ה אחרים.

תודה.

יעקב

פרידריך ניטשה

פורסם

תודה לכל החברים שהגיבו.

תנסו רק לרשום את הדגם המדויק ושנת יצור.

הצתרפו בהמוניכם.

תודה

יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם
אצלי 13.5 לליטר, נוסע בעיקר בינעירוני ועליות (לירושלים) וגם ירידות (בדרך חזרה :) )

צחי, אצלך דגם המנוע הוא K4M, 16V ידני

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רואה שהשרשור קצת נשכח.

לטובת כל בעלי הצרפתיה המאושרים (או שלא)ת הצתרפו. המידע שלכם מאוד חיוני.

תודה.

יעקב.

פרידריך ניטשה

• תוכן חדש...