Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום !

אז התחדשתי באייפוד נאנו קטן וחשבתי על דרך לשלב אותו באוטו כדי להחליף את הדיסקים המעצבנים..

ברשותי פולו 97 , אוטו קטנטן ורדיו דיסק קנווד בעל AUX אחורי ..

חשבתי להזמין דוק שבא עם שלט אינפרה אדום ולהדביק אותו על הדש בורד , בתא כפפות הצנוע ולהעביר כבל לאחורי הרדיו דיסק בשביל הAUX.

מה שקצת מפריע לי מה אני עושה לגבי הטענה , אולי אני בכלל אוותר עליה ? קראתי קצת לגבי לפתוח שירשור מהמצת ..

הכוונה שלי היא שאני רוצה כמה שפחות הפרעה בעין עם כבלים .. את הRCA אני אעביר דרך הפלסטיקה , יש אפשרות לחשמל גם או שכדי פשוט להטעין אותו בבית כי זה סיפור ?

תודה רבה!

וד"א , מה אתם ממליצים לי ? דוק או סתם AUX או בכלל כבל IPOD שמעביר ל 3.5?

תודה ! 8)

פורסם

מה שהייתי ממליץ לך זה כבר להשקיע על IPOD TOUCH

תפעול של אייפוד נאנו בזמן נהיגה מבחינה של בוררות שירים - אתה חופר לעצמך קבר.

לגבי הטעינה - תבדוק מה מתח הטעינה שלו - אם זה 3V או 5V

זו לא בעיה למצוא שנאי מתח מכניסה של 12\24 ויציאה של 5V למשל - יש לי אחד כזה ברכב - עושה את העבודה.

אפשר לדעתי גם למצוא אחד שמוציא ל3V

תקנה כבל טעינה נוסף של אייפוד נאנו - תברר מהם החוטים של הפלוס והמינוס ואתה פשוט מחבר אותם ליציאה של שנאי כזה ונגמר הסיפור.

אבל מבחינה בטיחותית המכשיר בעל תצוגה קטנה מידי בכדי שתוכל לתפעל אותו תוך כדי נהיגה מבלי להסתכן בתאונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנפורס קודם כל תודה רבה !

התלבטתי בין טאץ' לנאנו ומכוון וחשוב לי הגודל הקטן פחות מהמשחקים והאפליקציות זה מתאים , וברור שאני לא הולך לבחור שירים תוך כדי נהיגה אלא לתת לו לזרום עם פלייליסט ומה שרציתי זה שלט קטן שייתן לי אופציה לסטופ , קדימה , אחורה - ולא יותר

ראיתי באייבי דוק שכולל גם מקלט אינפרה אדום ושלט קטנטן השאלה לאן אני מחבר את הממיר מתח ? משרשר אותו לכבלים של המצת ? ואצלי המצת עובד גם ללא סוויץ , זה יגרום לזליגה?

פורסם

את ממיר המתח אתה צריך לחבר לכבל פלוס שמגיע אחרי הסוויצ'

איך למצוא את הכבל הנכון - תריץ חיפוש על שימוש בטסטר 12V והתקנת HU... רמז רמז...

סה"כ הפתרון שלך הוא מאוד יישים ולא צריכה להיות בעיה גדולה להוציא אותו לפועל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תחבר אותו אחרי הפיוז - אני לא מאמין שהשנאי הזה יצטרך לספק יותר מזרם מזערי בכדי להפעיל את האייפוד נאנו.

Pioneer TS-X150

פורסם
ערב טוב לכל חברי הפורום !

תודה רבה!

וד"א , מה אתם ממליצים לי ? דוק או סתם AUX או בכלל כבל IPOD שמעביר ל 3.5?

תודה ! 8)

אני ממליץ לך להחליף את הרדיודיסק

לאחד חדש כמו קלריון CZ200A שתומך USB\אייפוד\אייפון\בעל כניסת AUX קדמית.

במבצע לחברי הפורום ב-599 שח :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354130

http://www.clarion.com/au/en/products/2010/audio/source_unit/1din/CZ200A/au-en-product-pf_1259413421199.html

• תוכן חדש...