Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד אני יוצר CAMERA ROLL נוסף על המקורי?

האם אני יכול ליצור שם ספריות (נניח: רומא, חיפה, וכו'. אני יודע שיש אפשרות למיין לפי מיקום - זה גאוני - אבל אני רוצה להפריד לספריה (או roll) שונה)

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך להפריד את התמונות לתיקיות עוד במחשב, בתוך התיקיה הראשית של התמונות שאותה אתה מסנכרן עם אייטונס.

או שתפרוץ את המכשיר ותתקין את +PhotoAlbums מסידיה ב3 דולר. עוד לא פרצו אותה :/

Stay Dirty

פורסם

אסף- הוא לא יפרוץ את המכשיר.

ספריות נוספות יוצרים באיטיונס.

לאחרונה שמתי לב לאפשרות חדשה- כנס ל"מחשב שלי" והאייפון מופיע בתור מצלמה וניתן לגשת לתמונות בקמרה רול, דבר שלא ניתן היה בעבר.

פורסם

מתעלק על השרשור.

רכשתי אייפון אתמול, החבילה שלי נשארה אותה חבילה ללא אינטרנט.

כלומר אני לא משלם עבור חבילת גלישה.

הבנתי שהאייפון משתמש באינטרנט הסלולרי גם כשאני לא נכנס לרשת.

האם זה נכון ואם אפשר לכבות את זה.

פורסם

לאחרונה שמתי לב לאפשרות חדשה- כנס ל"מחשב שלי" והאייפון מופיע בתור מצלמה וניתן לגשת לתמונות בקמרה רול, דבר שלא ניתן היה בעבר.

קיים עוד מימי האייפון הראשון :)

אם כבר אז כבר.

מישהו מכיר אפליקציה טובה להקלטת שיחות ?

בטוח אפשר למצוא משהו בAPPSTORE

בר, אתה יוצר את האלבום במחשב על בסיס התיקיה שבה נמצאות התמונות (או אם יש לך IPHOTO אז דרכה) ומסנכרן דרך האייטיונס.

!AWDSOME

פורסם

באיזה רשת אתה מנוי?

ניתן לכבות את הDATA בלבד בתפריט הגדרות.

אם אתה בפלאפון שים לב לא לכבות את ה3G אלא רק את הDATA כי אחרת לא יהיה חיבור לרשת.

שלומי, תאמין לי שחיפשתי בנרות, גם בAPP STORE וגם בCYDIA, אין שום דבר חינמי, הפתרון הכי פשוט הוא לקנות מכשיר הקלטה חיצוני ולחבר לטלפון עם כבל מפצל.

פורסם

אני ברשת אורנג, אין לי צורך בחבילת גלישה יש לי זמינות ל WIFI במשך כל היום בעבודה וכנ"ל בבית ואני לא משתמש בו כל כך.

עכשיו ביטלתי את ה אפשרות של ה 3G זה בסדר?

פורסם

בעקרון ברשת אורנג' אין צורך ב3G כדי לבצע שיחות.

בנוסף אם יש לך נקודת WIFI זמינה, הIPHONE תמיד יעדיף אותה על פני הרשת הסלולרית רק לידיעה כללית

פורסם
שלומי, תאמין לי שחיפשתי בנרות, גם בAPP STORE וגם בCYDIA, אין שום דבר חינמי, הפתרון הכי פשוט הוא לקנות מכשיר הקלטה חיצוני ולחבר לטלפון עם כבל מפצל.

:roflmao::roflmao::roflmao:

אין לי לא אייפון ולא אנדרואיד, אבל זה פשוט מתבקש:

iPhone_vs_Android_web_comic.jpg

נ.ב. אחרי דקת גיגול מצאתי שלוש אפליקציות הקלטת שיחות לנוקיה C7. אני גם די בטוח שתוכנת ההקלטה הסטנדרטית של המכשיר יודעת לעשות את זה (לא ניסיתי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ההקלטה אולי עובדת בC7

אנחנו דיברנו כאן על אייפון כמדומני

ועכשיו עשיתי שוב חיפוש ונזכרתי מה הייתה הבעיה.

במערכת הפעלה של האייפון אין אפשרות לגשת לAPI שמפעיל את השיחה,לא על ידי API מורשה ולא ע"י API פרטי, בגלל זה כל התוכנות שמיועדות להקלטת שיחות באייפון עובדות על ידי ניתוב השיחה דרך טלפון מיוחד בכדי להקליט את השיחה, כל השירותים האלה עובדים בצורה נחמדה בארה"ב, אלא אם כן אתה מעדיף לשלם על שיחה לארה"ב כדי להקליט שיחה עם ספק האינטרנט שלך או מישהו אחר אז אין לפחות כרגע פתרון אחר לסיפור הזה.

פורסם
אסף- הוא לא יפרוץ את המכשיר.

ספריות נוספות יוצרים באיטיונס.

היה קיים מאז ומתמיד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...