Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי מכוניות בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזה אתה קורא התקדמות?,

כל פעילות מוטורית שניסו לעשות במקומות סגורים קיבלה מכה חריפה תחת ידי המשטרה שגם עושה את דברים דומים (במגרש באשדוד),

כל רכב שמוגדר כרכב ספורט בארץ הרגיש מהו שוטר או מתנדב-(:loco:)אשר עבר שטיפת מוח לגבי איך מתעללים בבעלים של רכבים כאלה מבלי שום סיבה מוצדקת לכך.

האם יש מסלולים בארץ?,

האם למקום שפעם כולם היו הולכים אליו (בדרום הארץ) ניתן היום ללכת בקלות מבלי להיתקל במציקים שיבקשו רישיונות ויאיימו שלא כדאי להגיע?

וחכה,

מינו עכשיו מנכ"ל חדש למשרד התחבורע ,נראה מה הוא יביא לנו (אחרי שיעבור שטיפת מוח של זקני אור ירוק-שהרי מחפשים רק צעירים ולא את הזקנים שלא מודעים לכבישים,מצב הרכב,איתותים,נתיבים וכד').

אז קרה משהו לטובה?

לפותח השרשור,

רוצה מרוצים?,

עשה כמו רבים אחרים וטוס מכאן למספר יעדים שם גם תוכל להשכיר רכב,גם להתחרות ולגם להנות מהתחביב שבארץ לא יתן לך כלום ואף לחזור ולהמשיך לפנטז כי יום יבוא ויאמינו שספורט מוטורי זה לא מה שהורג ואכן יקדמו את זה (ולא ישלמו לאנשים סתם משכורות).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

עד שהדינוזאורים המושכים בחוטים אלא שלא נולדו לעידן האינטרנט, לא יפרשו לפנסיה או ילכו לעולמם ובמקומם יבוא דור חדש ,לא ישתנה הרבה .אבל אני חושב שהעתיד אי שם בעוד 20 שנה נראה וורוד ואלי אז נזכה לטעום מהספורט המוטורי .:lol:

פורסם

אני מצטער למזלי (או אולי לצערי) לא נולדתי בארץ ויש לי דיסגרפיה אבל הפסקתי לחיות באשליות בניגוד אלייך :) וכן אני יודע מי הוא דני לוי .

וכדי לארגן מרוץ ראווה או HILL CLIMB לא צריך תקנות מחמירות אבל שוב מה אני מבין בספורט מוטורי ? עדיף שמי שמבין יארגן אותו :lol:.

לפעמים כדי להרוג זבוב לא צריך לארגן מטוס F16 ופצצה במשקל טון ,אלה להתחיל מהדברים הקטנים ,גם את רומא לא בנו ביום אחד ,

שלא לדבר ממה התחילו המרוצים בראשית המאה .

ודרך אגב כשהתייחסתי לדינוזאורים לא חשבתי עלייך אבל עכשיו אחריי שהצבעת על עצמך ,טוב אז כנראה פגעתי בול :wink:.

הכוונה שלי לא הייתה להעליב במיוחד אנשים מבוגרים אבל לפעמים גם להם צריך להעיר .

פורסם

fsound

ועוד לא שמעת על ""אהבת האחים"" השוררת בספורט הזה בין הנהגים.

ולעניין העברית, אלא כותבים עם א' בסוף.

ואם כבר שאלת.אז כן, הרכב בתמונה בכתבה הוא של יובל מלמד. (ע"פ פרסומים זרים).

• תוכן חדש...