Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוו"ד - פיג'ו 307 שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פעם ראשונה שאני כותב הודעה כאן, בד"כ גולש כאורח כדי לקרוא וללמוד מנסיונם של החברים בפורום...

בכל מקרה, אני כנראה עומד לרכוש בשבוע הבא פיג'ו 307 שנת 2006, יד שנייה, דגם XLINE, שעשתה 60,000 ק"מ.

המחיר שנקבע הוא 61,000 שקלים, כאשר חלק מן הסכום מזוכה מאחר שאני עושה טרייד-אין עבור הקליאו 2001 שלי.

אשמח לשמוע מבעלי הרכב ומבעלי מקצוע על נושאים אליהם יש לשים לב במיוחד בדגם הזה, ועל חוויות משימוש שלהם ברכב.

תודה רבה לעוזרים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

רכב אמין בסהכ ללא בעיות מיוחדות כאשר מטופל כהלכה. בדגמים עם מנוע 1600 מרגיש קצת חלש וגיר האוטומטי לא מצטיין .

נוחות נסיעה לא משהו אבל הרכב נחמד מאוד לנסיעה מרגיש מצוין ויציב בנסיעה בינעירונית ,מרחב פנימי טוב ,בפנים הרכב מרגיש מפנק ואיכותי והפלסטיקה שורדת טוב .

בסהכ הוא רכב משפחתי\קומפקטי טוב ומהווה תמורה טובה לכסף אם נקנה במחיר הנכון(אני לא יודע מה המחירון שלו אבל הוא אמור להיות זול יותר ממתחרים יפנים וגולף מאותו מודל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בעיות נפוצות הן שריפת מנורות יותר תדירה מרכבים רגילים, וידית האיתות, שני המנועים מרגישים עצלים (1600 ו2000) בגלל הגיר, אבל יסחבו מספיק טוב, יש במשפחה 1600 ידני ולא חסר כוח בכלל, אין בעיות אמינות מיוחדות, מוניטין נוחות הנסיעה לא נכון לדעתי לפחות, מנסיון בפיג"ו ומכונית שידועה כנוחה (פורד פוקוס), אני מעדיף את הפיג"ו לכל סוגי הנסיעה. מנסיון אישי שוק המכירה שלו זוועה, רצינו למכור (לקנות יותר חדש) והחלטנו להישאר איתו כי לא קיבלנו שום פניה.

פורסם

היי Vbnsagi,

גם אני מחפש 307 מהשנתון הזה או מ 07 (אם עדיפות ל-07)

אני חושב (עדיין לא מנסיון אישי אבל...) שסה"כ מדובר בתמורה הוגנת ל"הוצאה".

לפי בדיקות רבות שבצעתי בפורום , עם בעלי 307, ובמוסך מרכזי שבאזור מגורי רוב האנשים ממליצים בחום על הרכב למרות שכולם מזהירים מפני בעיות אפשריות וממליצים לבצע בדיקה מקיפה לפני הרכישה.

לגבי הרכב הספציפי שאתה ציינת, אפשר ברשותך לשאול מה המחיר "האמיתי" שאותה חברה מוכנה להפחית (כמה הם גמישים)?

61 אלף על רכב יד שניה משנת 06 ברמת איבזור בסיסית נראה לי קצת מוגזם, בעיקר כשמדובר ברכב צרפתי....

או שבגלל שאתה עושה טרייד אין הם לא מוכנים להתגמש...?

תודה רבה,

שיהיה בהצלחה.

פורסם
בעיות נפוצות הן שריפת מנורות יותר תדירה מרכבים רגילים, וידית האיתות, שני המנועים מרגישים עצלים (1600 ו2000) בגלל הגיר, אבל יסחבו מספיק טוב, יש במשפחה 1600 ידני ולא חסר כוח בכלל, אין בעיות אמינות מיוחדות, מוניטין נוחות הנסיעה לא נכון לדעתי לפחות, מנסיון בפיג"ו ומכונית שידועה כנוחה (פורד פוקוס), אני מעדיף את הפיג"ו לכל סוגי הנסיעה. מנסיון אישי שוק המכירה שלו זוועה, רצינו למכור (לקנות יותר חדש) והחלטנו להישאר איתו כי לא קיבלנו שום פניה.

היי,

תודה על התשובה.

בשריפת מנורות אתה מתכוון לאור דרך/רוורס/ברקס וכד'? או לנורות חיווי בלוח השעונים?

היי Vbnsagi,

גם אני מחפש 307 מהשנתון הזה או מ 07 (אם עדיפות ל-07)

אני חושב (עדיין לא מנסיון אישי אבל...) שסה"כ מדובר בתמורה הוגנת ל"הוצאה".

לפי בדיקות רבות שבצעתי בפורום , עם בעלי 307, ובמוסך מרכזי שבאזור מגורי רוב האנשים ממליצים בחום על הרכב למרות שכולם מזהירים מפני בעיות אפשריות וממליצים לבצע בדיקה מקיפה לפני הרכישה.

לגבי הרכב הספציפי שאתה ציינת, אפשר ברשותך לשאול מה המחיר "האמיתי" שאותה חברה מוכנה להפחית (כמה הם גמישים)?

61 אלף על רכב יד שניה משנת 06 ברמת איבזור בסיסית נראה לי קצת מוגזם, בעיקר כשמדובר ברכב צרפתי....

או שבגלל שאתה עושה טרייד אין הם לא מוכנים להתגמש...?

תודה רבה,

שיהיה בהצלחה.

אהלן,

לדעתי "בעיות אפשריות" כשמן כן הן - אפשריות בכל רכב...

גם נתקלתי ביחס עוין כלפי הצרפתיות, לפעמים ללא סיבה מיוחדת.

אני מכיר מספר אנשים שמרוצים מהרכבים שלהם שהם מתוצרת צרפתית.

לגבי הבדיקה - בוודאי שתבוצע, אבל מאחר שמדובר במקום שלקח את הרכב בעסקת טרייד-אין אחרת, אני סמוך ובטוח שאם הרכב לא היה טוב הם לא היו מבצעים את העיסקה - הרי בסופו של יום מטרתם למכור את הרכב ולא להיתקע איתו.

באשר לשאלה שלך, 61,000 ש"ח זה המחיר שהם נקבו בו. אני יודע שבחוץ הייתי יכול לקנות את הרכב ב-4-5 אלף ש"ח פחות, אבל לך תמצא קונה לרנו קליאו B שנת 2001 עם צבע דוהה.. שווה לחסוך את כאב הראש.

אגב, הרכב שמור חבל על הזמן, אני לא יודע מה הם עשו לו אצלם אבל הוא נראה כמעט חדש. מה גם שהקילומטראז' נמוך בהרבה מכל מה שמסתובב היום בשוק (וחיפשתי הרבה לפני כן).

תודה לכולם על התשובות ושבוע טוב.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם
לא מסכים, הרכב מרגיש יותר עצל מרכבים אחרים, כמו כל רכב עם גיר AL4, בדוגמאות שהבאת המאזדה הרבה יותר זריזה.

זאת זכותך לא להסכים אבל אתה טועה,כי לי יש כבר 9 שנים 307 2.0,ולחברה שלי מאזדה 3 הצבק

2.0.

ה307 לא פחות זריזה ואפילו יותר מהירה,שלא לדבר על יותר שקטה.נוחה.וכו.

על שני הרכבים אני נוהג יומיום.

לידעתך.

לגבי השוק,מכיוון שמדובר ברכב משומש המכירה תלויה מאד במצב הרכב,לי השאירו כבר פעמיים פתק,כל זאת שמבחינה חיצונית הרכב נראה ממש חדש.

פורסם
היי,

תודה על התשובה.

בשריפת מנורות אתה מתכוון לאור דרך/רוורס/ברקס וכד'? או לנורות חיווי בלוח השעונים?

אור דרך נשרף אצלנו פעמיים ואצל קרוב משפחה גם פעם אחת, ההוצאה היתה קטנה ולא רצינית הבעיה זה הטרחה במקום לקבל דו"ח, ידית האיתות מפסיקה לחזור למקומה אחרי זמן מה ומרגישה רפויה, אפשר להחליף ואפשר לחיות עם זה.

פורסם

רכב מפנק ונוח ביחס לשנתון ולקטגוריה.

בהמלצתי חברה טובה קנתה ומרוצה מאוד.

הדבר היחידי שהזהרתי אותה מפניו ונלקח בחשבון הוא אפשרות הגיר לשבוק חיים [ואכן קרה חצי שנה אחרי שהרכב נרכש].

הבעיה המדוברת עם הגיר קרתה גם אצלי ב 206 [אבל אם אתה לוקח את האפשרות שהגיר יכשל ועלותו לעומת מחיר הרכב אתה מבין שעדיין כדאי].

בס"הכ כרכב הוא די אמין ולא זכאי לקיטונות ההשמצות של "רכב צרפתי".

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה רבה לכולם.

יש עוד דעות?

אגב,

מישהו מבין איך לעזאזל מפעילים את התגובה המהירה?

Hyundai Kona 2023 1.6T

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תודה רבה לכולם.

יש עוד דעות?

אגב,

מישהו מבין איך לעזאזל מפעילים את התגובה המהירה?

בפינה השמאלית למטה יש אייקון של תגובה מהירה, תלחץ עליו.

תכתוב את ההודעה שלך ותסמן את שיצטט את ההודעה

פורסם

מוכנים לעשות טרייד אין?

הרכב נראה כמו חדש?

ק"מ נמוך מאד ביחס למה שמסתובב על הכביש?

רק אני חשדן פה, או שהמדובר על קניה ממגרש או מסוחר?

אם זה המצב חביבי , הייתי מציע לך לבדוק טוב טוב אם כדאי לך לקנות. במידה ולא מדובר על איזה סוכנות טרייד של יבואן, הסיכוי למצוא נזירה בבית בושת גדול יותר מאשר למצוא רכב שמור ומלוקק אצל סוחר רכב....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...