Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda Civic .vs Hyundai eLantra מה כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אצל משפחתי אין רכב, אני עוד צעיר, רק הוצאתי רישיון בן 18 והמלווה נגמר עוד חודשיים.

אני מעוניין לקנות רכב בעיקר לנסיעות עירוניות שיקפיצו אותי מנקודה A לנקודה B ופעם בכמה חודשים איזה טיול לאנשהו.

כמובן דגש על החסכוני בדלק ואחזקה יותר זולה באמת שאין לי כסף לבקר כל שני וחמישי במוסך.

יש לי 2 רכבים מחברים של ההורים שמוכרים (במצב מעולה ושמור כל אחד מהם)

התקציב הוא עד 20,000

Honda Ciciv

1998

202,000 km

גיר אוטומט

ללא תקלות אפשר להגיד (קצת שריטות בסלון זה הכל D:)

20 אלף שקלים

Hyundai eLantra

2001

170,000

גיר ידני

19 אלף שקלים

הכל שמור כמו חדש

שניהם יד שניה.

מה אתם אומרים ?

פורסם

ההונדה חסכונית מאוד יחסית ולדעתי גם יותר אמינה אם כי 200K זה כבר לא מעט למרות שהקילומטראז' מתאים לשנתון. אם זו לא הייתה יונדאי מהתקופה ההיא הייתי אומר לך בוודאות שהיא תהיה חסכונית יותר בגלל היותה ידנית, אבל לאור העובדה שזה יונדאי אני לא בטוח... קשה לומר בדיוק אבל חושב שאני הייתי הולך על ההונדה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רק הוצאת רישיון. מה אתה צריך משפחתיות מיושנות כאלה לנסיעות קצרות בתוך העיר?

חפש פיאט פונטו, רכב קטן וחביב, זול לאחזקה במיוחד מבחינת צריכת דלק שיכולה להיות גבוה מאוד ברכבים שציינת.

בנוסף הוא קטן וקומפקטי ומתאים לצעירים ותנועה עירונית.

כדאי להקפיד על בדיקה במכון מוסמך ואולי אפילו במוסך המתמחה בפיאט כדי לדעת בדיוק מה מצבו של הרכב המסויים שתמצא.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תראה, זה דיי בחירה של שני אלא כי רוב הסיכוים שזה אחד מהם.

המלצות של חברים של ההורים וכל זה גרם לקחת אך ורק יפנית (מה שפוסל את פיאט ...)

ו2 אלא הם מכוניות שמורות מאוד שבאמת ידוע מה עבר עליהן ככה שאי פה מקום להונאה כלשהי שאפשר להשיג ביד 2 ומוכר לא מוכר.

זאת אומרת שבאמת ידוע מה עבר על הרכב ושניהם שמור במצב מעולה בתכלס ולא רק במילים של איזה מוכר לא מוכר ...

זה מה שמציעים לי, אני הנהג היחידי על הרכב אבל זה לא אומר שאני הנוסע היחידי ...

אז אם יש את הבחירה לרכבים האלה למה לקחת פיאט פונטו בכלל ?

פורסם

אם הדבר שהכי מעניין אותך זה נקודה א ל-ב, וחסכוניות בדלק הייתי ממליץ על דייהטסו שרייד 2000.

יש לשכן שלי אחת כזאת, מתעלל בה שחבל על הזמן ועדיין, הרכב עבר 260K ללא שום בעיות, וממש לא ניראה שהוא הולך להפסיק בקרוב...

פורסם

הפונטו מומלצת בגלל שנתון מתקדם יותר ועלות אחזקה נמוכה.

בין שני הרכבים הנ"ל הייתי בוחר ללא ספק באלנטרה - חדישה יותר, ק"מ נמוך יותר וכמובן בעלת גיר ידני.

בהצלחה

פורסם
תראה, זה דיי בחירה של שני אלא כי רוב הסיכוים שזה אחד מהם.

המלצות של חברים של ההורים וכל זה גרם לקחת אך ורק יפנית (מה שפוסל את פיאט ...)

ו2 אלא הם מכוניות שמורות מאוד שבאמת ידוע מה עבר עליהן ככה שאי פה מקום להונאה כלשהי שאפשר להשיג ביד 2 ומוכר לא מוכר.

זאת אומרת שבאמת ידוע מה עבר על הרכב ושניהם שמור במצב מעולה בתכלס ולא רק במילים של איזה מוכר לא מוכר ...

זה מה שמציעים לי, אני הנהג היחידי על הרכב אבל זה לא אומר שאני הנוסע היחידי ...

אז אם יש את הבחירה לרכבים האלה למה לקחת פיאט פונטו בכלל ?

יונדאי איננו יצרן יפני...

בכל מקרה הייתי בוחר ביונדאי, היא חדישה יותר, בעלת גיר ידני שייתן לך ביצועים טובים יותר, שליטה ברכב ואמינות יותר גבוהה וכמובן חסכון בדלק. הגיר האוטומטי בהונדה עשוי להזדקק לשיפוץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מסכים עם קודמי,

האלנטרה פשוט מזעזעת לא הייתי בוחר בה ספציפית בעד שום הון שבעולם.

אחי קנה לאשתו אחת במחיר מציאה למרות שהזהרתי אותו,

הרכב לא נוח לנהיגה ,לא בטוח ובהחלט רמה או שתיים ברמת האמינות לעומת ההונדה שציינת.

אני חייב לציין שדווקא הדגם הקודם הלנטרה הייתה טובה יותר ברמת הרגשת הבטיחות ויציבות וגם הדגם המחליף I30.

פשוט האלנטרה מ ז ע ז ע ת.

אם תרצה פירוט על הדברים שאחי החליף ברכב תשאל ואני אפרט.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לי דווקא יש ניסיון טוב עם האלנטרה, 160K ק"מ ללא בעיות של ממש (נורה קדמית שנשרפת כל חודשיים זאת לא בדיוק בעיה).

אישית הייתי ממליץ לך ללכת על משהו קצת יותר קטן בתור התחלה.

סע בזהירות.

haters will hate

• תוכן חדש...