Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבבלי צריך תו אזורי...

יש לך את החניון של רידינג, אם זה לא רכב מיוחד אז לא צריכה להיות בעיה להחנות אותו שם.

אתה טועה,

חלק גדול מבבלי זה בכלל חנייה באפור.

אני בכל מקרה ,בלי קשר לעיר, לא הייתי משאיר בתחנת רכבת או אוטובוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה יכול להחנות באזור אפקה בהדר יוסף (קהילת לודג', שלום אש) וללכת ברגל או 2 תחנות באוטובוס לרכבת האוניברסיטה.

יש שם חניה באפור ובצפיפות איומה (קח סיכוי "לנשיקות" בטמבון).

פורסם
התכוונתי לכתוב אותו דבר בדיוק. אני לא חושב שיש איזשהו חשש שמישהו ישים לב לרכב שחונה כמה ימים.

חנייה ליד משטרת הרצליה קשה למצוא.

בתחנת הרכבת בהרצליה פרצו לי לרכב כי שכחתי בו את הפאנל, הלך גם הצ׳יינג׳ר.

כדי להיות בטוח חניתי בסופ״שים בכניסה לתחנת המשטרה. איזה עבריין יצא מהתחנה עצבני, ראה רכב מכוסה, הניח שהוא של שוטר וחתך לי ארבעה צמיגים.

משם עברתי לקניון שבעת הכוכבים. כל יום חמישי בערב החניתי את הרכב שם, ואספתי אותו חזרה בראשון בבוקר, שום בעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליד הקאנטרי והמטווח האולימפי בהרצליה יש חנייה ענקית, אתה יכול לשים שם את הרכב וזה במרחק של איזה 10 דק' הליכה מהתחנת רכבת.

יצא לי להחנות שם כמה פעמים, ופעם אחת חניתי שם לשבוע. ביום יש תנועה ערה אבל בלילות נטוש ולא מסתובב שם אף אחד.

או שאתה יכול להשאיר את הרכב בבית ולהגיע ברכבת או באוטובוס, כי בכ"ז אתה צריך להיות שם ב11 ולא ב8-9, אתה יוצא אחרי שעות העומס.

V5

פורסם

שלוש מילים. ג'סר א זרקא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חניוני רכבת, כמו גם חניוני בתי חולים, מועדים לפורענות. אני חושב שהחניון הפנימי של קניון שבעת הכוכבים בהרצליה הוא ההצעה הטובה ביותר - מרחק הליכה קצר מהרכבת, מאובטח ועם תנועה ערה של אנשים. וחינם כמובן.

:turn-l:
פורסם

מה הבעיה להחנות באחת השכונות בצהלה\שיכון דן שקרובות לראול ולנברג ?

משם קח אוטובוס לרכבת וזהו.

בצהלה יש המון סיורים של המשטרה בלילות ואין לך ממה לדאוג.

פורסם

אני גר בצפון וכשאני יוצא לחו"ל אני נוהג להשאיר את הרכב בכפר חב"ד, בשכונה הסמוכה לתחנת הרכבת -לא בחניון! - עם פתק בשמשה למניעת חששות הדיירים. הרכב שלי לא מושך כ"כ מבטים אבל מעולם לא היו בעיות.

• תוכן חדש...