Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, ביום ראשון אני נוסע ל5 ימים כמלווה של קבוצה מארגנטינה בתגלית.

(כבר שמעתי כל הערה אפשרית על מה שהולך בתגלית אבל יש לי חברה אז זה ממש לא רלוונטי. מבחינתי זה מחקר אנתרופולוג נטו, והשלב הראשון של התזה שלי).

הבעיה היא שאני אמור להיות ב11 בבוקר ביום ראשון בתחנת תל אביב מרכז, ומשם אני לא אראה את האוטו במשך כמה ימים, עד שמשחררים אותי בירושלים ביום חמישי.

אני לא יודע מה לעשות כי מצד אחד אני לא סומך על הרכבת שתצליח לקחת אותי ביום ראשון בבוקר לתל אביב ולהגיע בזמן (אחרי מה ששמעתי השבוע אני לא אתפלא אם זה ייקח יותר מ5 שעות), ומצד שני אני לא יודע איפה להשאיר את האוטו בתל אביב או באזור.

מה שאני הכי מפחד זה שיפרצו לי לאוטו.

אני שוקל להשאיר אותו ליד תחנת רכב כלשהי באזור השרון אבל זה מפחיד כי אני לא אזיז אותו כמה ימים.

רעיונות?

פורסם

כנס לשכונת בבלי ,תחנה שם בניחותא.

10 דקות הליכה ואתה ברכבת מרכז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יכול לומר לך איפה לא להחנות.

אל תחנה ליד התחנה המרכזית.

מישהו קשר שם אופנים לעמוד, בפעם שלאחר מכן שעברתי שם לא נשאר כלום חוף מהשרשרת חוליות שהוא קשר איתה.

קובי

פורסם

בבבלי צריך תו אזורי...

יש לך את החניון של רידינג, אם זה לא רכב מיוחד אז לא צריכה להיות בעיה להחנות אותו שם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הייתי זורק את האוטו באיזה רחוב צדדי ברמת אביב, ותופס משם אוטובוס לרכבת.

אם יש לך מישהו שגר באזור (מישהו מהאספנים?), בקש שינחה אותך לרחוב שבו המדרכה לא מסומנת.

מבחינתי זה מחקר אנתרופולוג נטו, והשלב הראשון של התזה שלי.

בחירה מעניינת של מילים... מעניין מה פרויד היה אומר על זה. :-D

פורסם

אני לא יודע אם השתנה משהו מאז הפעם האחרונה שהייתי שם אבל ברחוב הזוהר ( אם אתה נכנס ימינה לרב הרצוג ואז פונה ימינה מיד לתוך הזוהר )אז בצד שמאל יש חנייה לא מסומנת

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
הייתי זורק את האוטו באיזה רחוב צדדי ברמת אביב, ותופס משם אוטובוס לרכבת.

אם יש לך מישהו שגר באזור (מישהו מהאספנים?), בקש שינחה אותך לרחוב שבו המדרכה לא מסומנת.

בחירה מעניינת של מילים... מעניין מה פרויד היה אומר על זה. :-D

לא יהיו התזות מצידי, יש לי חברה :lol: :lol: :lol:

אני שוקל להשאיר אותו אצל אחותי קרוב לכפר סבא אבל זה לא מספיק קרוב.

מצד שני יש לי אחות אחרת באזור נתניה...

פורסם

נסה להשאיר את הרכב בחניון של קניון שבעת הכוכבים בהרצליה, הוא במרחק 5 דקות הליכה מתחנת הרכבת של הרצליה. זה חניון מקורה עם שמירה...אבל יש מצב שאם ישימו לב לרכב שעומד שם 5 ימים יזמינו משטרה.

אתה יכול גם להשאיר את הרכב באחד הרחובות ליד משטרת הרצליה, גם מרחק הליכה קצר וגם יחסית בטוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עשיתי זאת ליומיים, את בעיית התו האזורי פתרתי בעזרת כיסוי לאוטו שכנראה גרם לפקח להמשיך הלאה לרכב הבאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סע ברכבת יום קודם.

תישן במוטל בתל אביב ב80 שקל.

זול יותר מהדלק שלך באוטו, וזול יותר משריטה הכי קטנה שתקבל.

יש מלא מוטלים בפחות מ80 שקל באזור תחנות הרכבת. דווקא סבירים מאוד. תביא את חברה שלך איתך, תעשו לילה רומנטי כדי שתתיז את התזה שלך לפני.

פורסם
נסה להשאיר את הרכב בחניון של קניון שבעת הכוכבים בהרצליה, הוא במרחק 5 דקות הליכה מתחנת הרכבת של הרצליה. זה חניון מקורה עם שמירה...אבל יש מצב שאם ישימו לב לרכב שעומד שם 5 ימים יזמינו משטרה.

אתה יכול גם להשאיר את הרכב באחד הרחובות ליד משטרת הרצליה, גם מרחק הליכה קצר וגם יחסית בטוח.

התכוונתי לכתוב אותו דבר בדיוק. אני לא חושב שיש איזשהו חשש שמישהו ישים לב לרכב שחונה כמה ימים.

חנייה ליד משטרת הרצליה קשה למצוא.

:turn-l:
פורסם

אל תשאיר אותו בתחנת רכבת בשום מקום בארץ. אלו מגרשים שהם מגרש המשחקים של גנבי / פורצי הרכב.

אתה מוזמן להשאיר אותו ליד הבית שלי ברמת השרון (חניה חופשית ברחוב). אני רק אוכל לדווח לך מדי בוקר / ערב אם הוא עדיין עומד במקומו.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...