Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת מערכת ב I20 .

Jekin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברצוני להתקין את המערכת שהיתה לי ברכב הקודם, ברכב החדש שלי מהעבודה רכב מסוג יונדאי I20 .

וכאן מתחילות כל הבעיות:

1. יש בעיה במחבר בין הדלת לרכב (חיווט רמקול קידמי) הוא כולו מולחם ואין מקום לקדוח חור להעברת הקבל (2.5).

2. יש בעיה רצינית בפירוק הקונסולה המרכזית על מנת להגיע לחיווט של המערכת בשביל לחבר את 3סיקסטי.

3. הרכב הוא רכב מהשכרה ולכן עליי לנסות ולעשות כמה שפחות "נזק" ולהשאיר אפשרות של פירוק מהיר של המערכת.

כמו כן אני לא מצליך להתגבש על דעה עם עדיף לי להשאיר את הקרוסים בתוך הדלתות או להוציא אותם לפלטה של המגבר.

*כמובן שערכתי חיפוש באינטרנט לפני הפרסום של הפוסט ואכן נמצא מידע רלבנטי פחות או יותר אך לצערי לא מובן .

* האפשרות לגשת לבית התקנות כרגע לא על הפרק מפעת תקציב.

תודה למגיבים.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"לקדוח בפח של הדלת" קצת מתנגש עם "לעשות כמה שפחות נזק" :)

קרוסים- עדיף מחוץ לדלת, בין אם זה מאחורה על הפלטה ובין אם טמונים בדשבורד.

אתה יכול לבצע חלק מההתקנה בעצמך ולחלק הקשה ללכת למתקין שיודע לעשות את הדברים הקשים כמו שצריך, ולשלם בהתאם למה שהוא עשה ולא לעבודה שלמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

אבל אני יחזור על עצמי שאני לא רוצה לגשת למתקין - לדעתי כל הרעיון בפורם לאודיו לרכב זה לעזור אחד לשני בהמלצות של איך ומה לעשות ולא לשלוח לבית התקנות כי בשביל זה לא צריך פורום .

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בישביל לעשות נזקים לא צריך פורום :idea:

לא תמיד הסברים בכתב זה מעשי לפעמים צריך ליראות דברים בעיניים ואז היישום יהיה יותר קל

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...