Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רונן יצחק, ששאלת איך זה מתבטא בנהיגנה זה אומר שאתה נכנס במהירות לסיבוב הרכב אוהב לזרוק תחת לזו היית הכוונה אם אני לא טועה.

אגב מי שעדין לא ראה את הכתבה הזאת של "אוטו" על הספארק, מוזמן לראות אגב האדומה שם עם הגאנטים נראת טוב מאוד ביחס לאחרות http://http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26490-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A7.aspx

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest רונן יצחק
פורסם

"לזרוק תחת"?

ואני נוטה להוסיף ג'אנטים ממגנזיום.

פורסם

רונן, אם הזמן אתה תתנסה בזריקת תחת, הכוונה היא לצלחת או בשפה המקצועית "דריפט". בכל אופן לפחות אתה לא מצהיר על משהו שאתה יודע, כמו איזה אחד פה בן 18 (dorsht) שההורים שלו קנו גטס ולפעמים הוא נוהג על I30 סטיישן של ההורים שלו, חושב שהוא מבין במכוניות ובשבילו יונדאי זה מינימום "מרצדס".

אגב הוספת הגאנטים כמו הספארק האדומה שמופיעה בכתבה, הגאנטים יפים ויושבים על האוטו בול.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

פורסם

רונן, אני אומר קח את זה עד הסוף.

הנה משהו להשראה.

transformers3-1_1035.jpg

Transformers-3-Cars-004_th_3.jpg

transformers3-6_620.jpg

ebafe5d3d97b2776ffaf5e45c8cfd66f.jpg

למי שתוהה, מדובר בספארקים שיופיעו ברובוטריקים 3. כך לפי השמועות. :-P

transformers3-5_620.jpg

פורסם

רונן, אני אומר שתחליף את הצבע לשחור עם הגאנטים של האדומה הזאת האוטו פושט יהיה יפיוף אמיתי.

http://mdnjqmz5i5mm.jpg

לגבי התת היגוי שזה אומר זריקת תחת, תמונה להמחשה שהיא מאוד קטנה בפועל.

http://miwnzwnnntiy.jpg

Guest רונן יצחק
פורסם

אגב, אני קורא דעות מעורבות לגבי יכולותיה בכבישים המהירים. ב'אוטו' כתבו שאין לה רגשי נחיתות בכבישים המהירים, אך במקורות אחרים נטען שהמנוע מתאמץ מאוד בכבישים כאלה.

מישהו מכם ניסה אותה בכבישים מהירים? מה התרשמותכם?

ולמה הכוונה בכתבה של 'אוטו' שהמנוע מתעורר בסל"ד גבוה, ולכן יש להוריד הילוך על מנת להאיץ?

ומה הכוונה ברצועה?

מה זה חישוקים קלים?

פורסם
אגב, אני קורא דעות מעורבות לגבי יכולותיה בכבישים המהירים. ב'אוטו' כתבו שאין לה רגשי נחיתות בכבישים המהירים, אך במקורות אחרים נטען שהמנוע מתאמץ מאוד בכבישים כאלה.

מישהו מכם ניסה אותה בכבישים מהירים? מה התרשמותכם?

אם לך הרכב הרגיש בנסיעת מבחן שעשית, שהוא מספק את הסחורה אז מה אכפת לך מה בוחן רכב חושב עליו, איך שהם נוהגים על הרכבים אתה לא תנהג על האוטו באותה צורה ביום יום כמו שהם נוהגים.

ולמה הכוונה בכתבה של 'אוטו' שהמנוע מתעורר בסל"ד גבוה, ולכן יש להוריד הילוך על מנת להאיץ?

זה אומר שכדי שהכוח יהיה זמין לביצוע קיק דאון או לצורך עקיפה, תצטרך להוריד הילוך ולהדביק את הדוושה לרצפה כדי לצבור מהירות, כי הרכב נחנק בהילוך גבוה יותר והוא מגיב באיטיות. (בדרך כלל מסבירים ומבצעים את זה בשיעורי נהיגה, ואת זה עשית לא מזמן לא...?)

ומה הכוונה ברצועה?

הכוונה היא למה שכתבתי לך למעלה זה ההסבר הכי טוב.

מה זה חישוקים קלים?

ג'אנט מגנזיום

הגבתי לך באדום.

פורסם

אני לא יודע מאיפה י.ל. מביא את מה שהוא כותב, אבל זה ממש לא נכון. תת היגוי זה לא זריקת תחת, לרכב לא יכול להיות "תת היגוי לא מורגש" ובקרת היציבות לא מתערבת לכל אחד כל הזמן בנהיגה. בקיצור, נא להתעלם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

Guest רונן יצחק
פורסם
אם לך הרכב הרגיש בנסיעת מבחן שעשית, שהוא מספק את הסחורה אז מה אכפת לך מה בוחן רכב חושב עליו, איך שהם נוהגים על הרכבים אתה לא תנהג על האוטו באותה צורה ביום יום כמו שהם נוהגים.

לא ניסיתי בכביש מהיר מאילוצי זמן, לכן ביקשתי להסיר ספקות בעניין.

ג'אנט מגנזיום

תודה, היום ביקשתי לשדרג את הג'אנטים של ה'ספארק' שלי לאלה (גם אפשר לברך על המוגמר - טיפלתי בעניין התשלום).

מעבר ליופי, יש יתרונות ביצועיים לג'אנטים ממגנזיום? הבנתי שהם קלים יותר, ולכן זה אמור להוות יתרון בהכרח, למשל בצריכת דלק (זה בכלל משמעותי?). והאם רמת הנסיעה תשתפר?

פורסם

רונן, הג'אנט מגנזיום אמור לתרום לצריכת דלק יותר טובה בפועל אני לא יודע עד כמה זה נכון, מה שכן זה תורם ליופי בעיקר.

אגב אתה יודע איך נראה הג'אנט? כי מה שלי יצא לראות, וגם לספור לספארק כ-4 דוגמאות של מגנזיום.

פורסם
לא ניסיתי בכביש מהיר מאילוצי זמן, לכן ביקשתי להסיר ספקות בעניין.

תודה, היום ביקשתי לשדרג את הג'אנטים של ה'ספארק' שלי לאלה (גם אפשר לברך על המוגמר - טיפלתי בעניין התשלום).

מעבר ליופי, יש יתרונות ביצועיים לג'אנטים ממגנזיום? הבנתי שהם קלים יותר, ולכן זה אמור להוות יתרון בהכרח, למשל בצריכת דלק (זה בכלל משמעותי?). והאם רמת הנסיעה תשתפר?

קודם כל תתחדש,אין ספק סבסגמנט הזה לספארק יש הרבה יתרונות ונכון לעכשיו היא מובילת הסגמנת,יש בכלל אפשרות לשדרג את הגאנט? כמה זה עולה ויש מצב לתמונה?

פורסם
קודם כל תתחדש,אין ספק סבסגמנט הזה לספארק יש הרבה יתרונות ונכון לעכשיו היא מובילת הסגמנת,יש בכלל אפשרות לשדרג את הגאנט? כמה זה עולה ויש מצב לתמונה?

בבקשה

עלות רישמית 1400 לא כולל מע"מ. חייב להתבצע לפני מסירה כי זה סוג של טרייד עם המקורים.

ניתן להשיג הנחה על המחיר הזה

14022011(006).jpg

14022011(007).jpg

Guest רונן יצחק
פורסם

אגב אתה יודע איך נראה הג'אנט? כי מה שלי יצא לראות, וגם לספור לספארק כ-4 דוגמאות של מגנזיום.

כן, הוא נראה לי דוגמה יחידה של חישוקים ל'ספארק', הבנתי שזו הדוגמה היחידה. היא נראית כמו בתמונות הנפוצות של 'ספארק' עם חישוקים כאלה.

תודה רבה.

כן, קיימת אפשרות, וזה עלה לי 1400 ש"ח.

והנה תמונה:

Chevrolet%20Spark_01_450.jpg

אני לא יודע אם זה אותם חישוקים בדיוק, אבל זה הרעיון. דומה מאוד.

בבקשה

תודה. מגניב.

• תוכן חדש...