Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסרונות ויתרונות של שברולט ספארק החדשה

djsigma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

מה היתרונות והחסרונות של שברולט ספארק?

כיוון שהמנוע של שאר המתחרות (C1, Alto, 107) הוא רק 1000, ומראה שברובו מזכיר צעצוע(לפחות לי)

חשבתי לקנות רכב כזה.

כמובן שאפשר ללכת על רכב יד 2, אבל אין לי זמן לזה ואין לי כוח לזה (כמו כן תמיד יותר כיף לקנות רכב חדש).

מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ספארק: הרכב מאוד חדש ולא ראיתי אותו עדיין על כבישי הארץ. מגזין שאני מאוד מכבד נת לרכב הזה ציונים גבוהים. אם אתה קורא ברוסית, אני יתן לך קישור לכתבה שמשווה בין מכוניות שציינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה הקישור, מי שלא קורא ברוסית יכול להתרשם מתמונות:

http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=75156&SECTION_ID=2231

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אני קורא.

תודה רבה.

אולי מישהו כן מכיר/יצא לראות את הרכב ויכול לתת יותר פרטים?

איך הוא נגיד מבחינת נסיעות בינערוניות קצרות? צריכת דלק? ירידת ערך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=75156&SECTION_ID=2231

תודה רבה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השמועה אומרת בין 65 ל70 אלף. אני מקווה ש65 ומצפה ל67 כדי להשתוות לפנדה.

אבל הם יהיו חייבים להשתוות ליונדאי I10 אם הם רוצים תחרות אמיתית.

בכל אופן אני מאוד מצפה לרכב הזה ולמחיר רשמי, עושה רושם שהתמורה לכסף פה היא מקסימלית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יצא לראות את הרכב ואפילו צילמתי, והעלתי 2 תמונות מהבונדד. הרכב נראה יפה ביחס למתחרות שלו מישיבה בפנים הוא יחסית מרווח, נראה מדליק במיוחד השעונים של המהירות והסל"ד סטייל כמו של אופנוע דיגיטלי. לפי דעתי הוא נותן את התמורה המלאה לכסף, ולפי מה שידוע לי בשבועות הקרובים הוא אמור להתחיל להמכר בארץ.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו. נורא נורא מקיף.

חבל שבארץ אף אחד לא עושה מבחנים כאלה.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

היי, יש לי פרוטקציות מסויימות מאוד ויצא לי לנהוג על הספארק ביום שהיא הגיעה לארץ.

מאז יצא לי לנהוג עליה בכבישים בינעורניים ובעירוניים .

מהתרשמות שלי, אני ממש אוהב את הרכב הזה . בשביל נהגים צעירים הרכב הזה מהנה במיוחד , יש לו כוח מפתיע להספק הזה.

לדעתי היא ממש יפה . ישנו תת היגוי שהוא טיפה בלתי מורגש ובנוסף בקרת היציבות תתערב לך הרבה בנהיגה .

הרכב ממש פשוט , והוא אכן מאובזר יותר משאר המתחרות. בסה"כ הרכב הזה הוא תמורה מצויינת למחיר הפעוט . שיושב על 67,500 שקלים חדשים.

עריכה: שכחתי לציין שהרכב פשוט מצטיין בנושא תצרוכת דלק . אפילו שעל הנייר כתוב 1:19.7, אני מאמין שהיא עושה בסביבות ה 1:16 - 1:18.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ הספארק היא דור ההמשך של דייהו מאטיס.

בחו"ל, היא נקראת גם דייהו ספארק.

רק בקוראיה הרכב נקרא דייהו בכל העולם הוא נקרא שברולט וחוץ מזה היצרנים הקוראנים ברמת היתקדמות עצומה ולא הזבל שהיה פעם ככה שזה לא משנה,דייהו שברולט איך שתרצו,הספארק מציאה אחלה דיל!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest רונן יצחק

ישנו תת היגוי שהוא טיפה בלתי מורגש

איך זה מתבטא?

ובנוסף בקרת היציבות תתערב לך הרבה בנהיגה .

אני לא ממש מבין בזה, אז מה זה אומר? איך זה מתבטא בנהיגה?

הרכב ממש פשוט , והוא אכן מאובזר יותר משאר המתחרות. בסה"כ הרכב הזה הוא תמורה מצויינת למחיר הפעוט . שיושב על 67,500 שקלים חדשים.

גם אני ניסיתי את ה'ספארק', ומצטרף לרשמים הטובים. מיד לאחר נסיעת המבחן היא הוזמנה. לא חושב שהייתי צריך להתלבט לנוכח כוח המנוע, האבזור העשיר שלה יחסית, החיסכון שלה (עלותה ביחס לתמורה, וגם חיסכון בדלק).

קיבלתי היום עדכון שמשלוח הרכבים החדש, ביניהם הרכב שלי, הגיע היום בבוקר לארץ. ביום חמישי אסגור את עניין התשלום, ותוך 10 ימים מהרגע הזה אקבל את הרכב שלי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...