Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TT, אתה לא תראה את הקבצים על הטלפון, מ שאתה צריך זה להוריד אפליקצית סייר קבצים ו”להסתכל” בכרטיס הזכרון. משם לפתוח את הקובץ והוא אוטומטית יפתח לך חלון התקנה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
TT, אתה לא תראה את הקבצים על הטלפון, מ שאתה צריך זה להוריד אפליקצית סייר קבצים ו”להסתכל” בכרטיס הזכרון. משם לפתוח את הקובץ והוא אוטומטית יפתח לך חלון התקנה

כן,אבל כשאעביר את אפליקציית סייר הקבצים שוב לא אמצא אותה ולא אצליח להתקין אותה, ושוב אני אהיה תקוע בשלב הזה, מבין..?! :roll:

פורסם
תתקין ASTRO FILE MANAGER מהמרקט.

אח"כ בעזרתה אתה נכנס ל-SD card. שם תמצא את כל הקבצים שלך.

אחלה,את זה הצלחתי ואפילו התקנתי את האפליקציות שרציתי. עכשיו לעזאזל איך אני מפעיל אותן?!

זה רק אני או שהמערכת הפעלה הזו מסובכת?! :roll:

פורסם

התקנת את האפליקציה?

כנס לחלון האפליקציות (שדרכו נכנסת לסייר הקבצים) וחפש את האייקון שלה.

מסובך? אני לא מכיר משהו יותר פשוט מזה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא בטוח אם דיברו על זה כאן קודם או לא, אבל האפליקציות שמופיעות פה מתאימות לסוני אריקסון X8? ומאיפה בכלליות אני מוריד אפליקציות בחינם בשבילו?

תודה :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

נתקלתי באפליקציה באייפון שמראה איפה יש ניידות באיזור (אלא אם כן זה היה וויז אבל כמעט בטוח שהבחור אמר שזה אפליקציה). רציתי לדעת אם יש משהו לאנדרואיד?

פורסם

מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני לא נמצא בארץ וקניתי X10 עכשיו אני מעוניין להפוך את המקלדת לעברית הורדתי עברית למכשיר ואני רואה רק ג'יבריש כזה במקום אותיות(בעברית) כיצד אני מוריד עברית נורמלית לטלפון וגם שיקרא עברית?

ניסיתי להשתמש באתר הזה ואני לא מבין כלום צריך לעשות ROOT לטלפון לא צריך איך עושים מה עושים??

http://code.google.com/p/softkeyboard/

אין שיטה פשוטה להפוך אותו לעברית במקום כל התסבוכת הזאת?

הבהרה:אני רוצה שהמכשיר ישאר באנגלית אבל רק בכתיבת הודעות שיהיה אפשר להפוך את המקלדת לעברית ושיקרא עברית.

תודה לעוזרים :-)

פורסם

תוריד מהמקרט אתה שני אלה ואתה מסודר:

https://market.android.com/details?id=com.menny.android.anysoftkeyboard&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hebrew&feature=search_result

עם שני אלה תהיה לך מקלדת עברית ותוכל לכתוב הודעות בעברית, הבעיה היחידה שכתיבת ההודעות תתחיל מצד שמאל כמו באנגלית.

כדי שכתיבת ההודעות תתחיל כרגיל מצד מימין אתה צריך מה שנקרא: "תיקון עברית 0.92" מפה:

http://iandroid.co.il/forum/post184955.html#p184955

כדי להתקין את התיקון אתה צריך להיות עם ROOT ולהריץ תוכנית קטנה מהמחשב כאשר המכשיר על custom recovery כלשהו רצוי CMW, בלינק האחרון יש הוראות, זה מאוד פשוט.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אחלה,את זה הצלחתי ואפילו התקנתי את האפליקציות שרציתי. עכשיו לעזאזל איך אני מפעיל אותן?!

זה רק אני או שהמערכת הפעלה הזו מסובכת?! :roll:

מסובכת????. You trippin'

מה אתה עושה בווינדוס? מוריץ קובץ התקנה, מה אתה עושה אחר כך? לוחץ על האייקון שהוא יצר בשולחן עבודה.

באנדרואיד עוד יותר פשוט, נכנס למרקט, מתקין, הולך לרשימת האפליקציות (יש כפתור לזה כמובן) ובוחר בה.

יותר פשוט מזה והיו קוראים למערכת STUPIDROID

פורסם
מסובכת????. You trippin'

מה אתה עושה בווינדוס? מוריץ קובץ התקנה, מה אתה עושה אחר כך? לוחץ על האייקון שהוא יצר בשולחן עבודה.

באנדרואיד עוד יותר פשוט, נכנס למרקט, מתקין, הולך לרשימת האפליקציות (יש כפתור לזה כמובן) ובוחר בה.

יותר פשוט מזה והיו קוראים למערכת STUPIDROID

הצלחתי להתקין את האפליקציות. הבעיה שאחת פועלת (סייר קבצים), ושתיים נוספות נראות אבל כאילו כבויות(ON/OFF WIFI ו-ON/OFF GPS)... הבאנר שלהם מופיע בתפריט היישומים בצבע שחור לבן וכאילו הן לא פעילות. מה זה?!

פורסם

יש משהו שנפטר מפרסומות באפליקציות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, הפתעת אותי :p

ADFREE

יאללה זריז!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רק אפליקצייה אחת דורשת את זה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...