Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגרסא הזאת עובדת מצוין על גלאקסי S, עם המפה האחרונה, מינואר 2011:

http://www.multiupload.com/FBRBZTSNYU

כל מה שצריך לעשות זה לחלץ את התיקיה ואת ה APK מהזיפ, להעביר אותם למכשיר, ולהתקין את ה APK.

הצלחתי להתקין את התוכנה אבל זה נראה כמו הIGO שהוא לא תלת מימדי, האם אני צודק?

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

IGO לאנדרואיד נראה די מוזנח, ובנוסף הוא גם נטול אפשרויות שיש בגרסה הרגילה.

כל זה בגלל שהגרסה לאנדרואיד היא גרסת AMIGO.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפליקציה שפותחה על סטודנטים בבן גוריון:

FHJ_I6DmFNw&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הורדה:

https://market.android.com/details?id=Piano.Reality&feature=search_result

הדפסת הפסנטר:

https://sites.google.com/site/pianoreality/downloads

הרבה מדווחים שזה לא עובד כמו שצריך, אבל אצלי זה עובד נהדר.

פורסם
מישהו מכיר נגן וידאו נורמלי שיידע גם להציג לי כתוביות בעברית בקובץ נפרד (SRT וכו')

עד עכשו כל הנגנים שניסיתי לא מראים לי כלום, או שמראים לי הרבה שימני שאלה במקום כתוביות נורמליות.

VPLAYER - האייקון שלה זה V לבן על רקע ירוק בהיר

פורסם
מורידים מהמרקט handcent.[/QU התוכנה באמת עובדת למי שניסה?

בhandcent אתה נאלץ לבחור מכל קבצי האודיו המכשיר (ובמידה ויש לך מוזיקה על המכשיר, זה ממש הרבה)

אני חושב שעדיף פשוט לחבר את המכשיר למחשב במצב דיסק נייד ולהעביר לתיקיית משהו (לא זוכר איך קוראים לה, אבל תראה לפי התוכן שהיא התיקייה של צילצולי הSMS) את כל הצלילים שאתה רוצה שיהיו אופציות ואז הם יופיעו לך בבחירה הרגילה.

ניסיתי לחפש את התיקיה המדוברת אולם לא מצאתי אותה,מישהו יכול להגיד את שמה במדוייק(גם כן גלקסי S).

במידה וישנה שיטה נוספת לההוספת צליל לSMS אשמח לשמוע.

פורסם

מיכאל, קח את הצלצול שאתה רוצה- לחיצה ארוכה- העתק. לך לקבצים שלי- תיקית media - תיקית AUDIO - תיקית ringtones ותדביק.

לך להגדות - צליל- צליל להתראות וכבר תמצא אותו שם

בהצלחה

פורסם

מישהו מכיר אפליקציה שיכולה לגשת לספריית מדיה שלי בוייפיי ולנגן אותה דרך המכשיר? (שלטים לש לא מעט, זה עוד לא מצאתי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מיכאל, קח את הצלצול שאתה רוצה- לחיצה ארוכה- העתק. לך לקבצים שלי- תיקית media - תיקית AUDIO - תיקית ringtones ותדביק.

לך להגדות - צליל- צליל להתראות וכבר תמצא אותו שם

בהצלחה[/QU

בוקר טוב.

אין תיקיית מדיה בגלקסי אצלי.

יכול להיות שקוראים לה בשם אחר.

פורסם
מישהו מכיר אפליקציה שיכולה לגשת לספריית מדיה שלי בוייפיי ולנגן אותה דרך המכשיר? (שלטים לש לא מעט, זה עוד לא מצאתי)

התכוונת שהוא יתפקד כ STREAMER? נשמע רעיון טוב:idea:

האם מישהו יודע?

פורסם

מיכאל, אצלי בדיזייר פשוט יצרתי ספריה בשם mp3 על ה-sd card ובתוכה תיקייה ringtones.

עם אפלקציית handcent עובד מצוין.

Veni Vidi Vici

פורסם

בתור STREAMER אפשר להשתמש ב TWONKY או IMEDIASHARE

בתור מצלמת רשת אלחוטית HD [לפחות לסמסונג] אפשר להשתמש ב DROIDCAM, נוסה והצליח :) רק בעיה אחת עם האודיו שמקרטע לי טיפה.

אני על ה CM7 האחרון עם קרנל פלטיפוס, והמכשיר לא היה כ"כ מהיר וחסכוני בחיים שלו נראה לי :)

אפשר להשתמש ב ANDROID SYSTEM INFO כדי לקבל קצת מידע על המכשיר [מאוד מפורט אפילו איזה תדרים במעבד הכי פעילים]

micdroid - כמו ה VOCODER שמעוות את הקול וגורם לכם לשים כמו קאנייה ווסט או כל הראפרים בשקל וחצי שיש.

screen filter - זה נחמד בלילה להכהת תצוגת המכשיר ואולי לחסוך קצת בסוללה [לא משתמש בזה אישית, אבל זה על המכשיר, מי יודע מתי אצטרך]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין תיקיית מדיה בגלקסי אצלי.

יכול להיות שקוראים לה בשם אחר.

ההסבר של מוטי הוא הכי נכון, בעזרתו גם אני הסתדרתי.

גם אצלי בהתחלה לא מצאתי את התיקייה הנ"ל.

הורד לך אפליקצייה של יצירת רינגטון, "תייצר" לך אחד (סתם חפיף), ותשמור אותו בתור "צילצול" או "התראה". אז תוכל למצוא את התיקייה הזו- כך זה היה אצלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה ההיגיון שאני לא יכול למצוא אותה בלי שום יצירת רינגטון בתוך הקבצים שלי?

עריכה.

עשיתי את זה לפי ההמלצות שלכם וזה עובד.

תודה.

עריכה2:

יש איזושהיא אפליקציה שיכולה ליצור לי עוד סוגי פרופילים כמו בנוקיה? כביכול בגלקסי יש מצב שקט(שזה עם רטט) ומצב רגיל.

או שאני לא מבין עדיין את המכשיר?

• תוכן חדש...