Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ירידה ברמת הביצועים הורגשה?

לא, כי מה שהוא עושה זה להוריד את המהירות של המעבד למינימום כשהטלפון לא בשימוש, ברגע שאתה מדליק אותו, זה חוזר למקסימום ואז כמה פעמים בשניה הוא "דוגם" את השימוש ומתאים את המהירות לפי הדרישה.

spire עם איזה קרנל אתה? יש קרנלים שלא מאפשרים להשתמש בתוכנה הזו

אין לי מושג, אז אני פשוט ארשום את מה שמופיע אצלי תחת kernel version בסופטוור אינפו

2.6.35.10gdd56551 (בין ה10 והG הראשונה, יש מקו, אבל משום מה אם אני כותב אותו שם זה הופך את הסדר של כל מה שכתוב שם, אז זה בלי)

[v02]-snq-is-stil #1

wed apr 6 20:26:17 cst 2001

ואיך לעזאזל מגיעים לכאלה תוצאות בquadrant??

אצלי הוא מגיע ל1000 וקצת.

למה זה טוב בכלל? כרגע הכל רץ אצלי חלק ובלי לאגים בכלל

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוטי -

1. אני עם הנגן המקורי - יש לך אקולייזר ע"ב חומרה בתוכנה GALAXY TUNER

2. כל עוד אתה לא על ה CYANOGENMOD או ה MIUI, אל תצפה לעבור את ה 2400 :) אני הגעתי עם הגלקסי ל 2350 והסוללה החזיקה ככה משהו כמו 8 שעות בלחץ.

3. תיקות בתפריט? אני מנחש שהתכוונת לתיקיות בתפריט, אז לא, ה APP DRAWER הוא פתוח לגמרי.

תיקיות על שולחן העבודה אפשר לעשות בקלילות בכל לאנצ'ר במיוחד ב ADW.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תיקיות בתפריט אפשריות ע"י לאנצ'ר GO.

CYANOGENMOD ?

אוקי, אני מניח שאני בעמדה טובה בקווראדנט, עכשיו אוריד את המתקדם כדי לראות את הפילוג.

מישהו יכול לעזור עם השאלה שהעליתי על SET PCU בבקשה.

פורסם

אין לי מושג, אז אני פשוט ארשום את מה שמופיע אצלי תחת kernel version בסופטוור אינפו

2.6.35.10gdd56551 (בין ה10 והG הראשונה, יש מקו, אבל משום מה אם אני כותב אותו שם זה הופך את הסדר של כל מה שכתוב שם, אז זה בלי)

[v02]-snq-is-stil #1

wed apr 6 20:26:17 cst 2001

הקרנל שלך של snq. הרבה יוצרי רומים משתמשים בו. אצלי כרגע רום של baadnewz גם עם הקרנל הזה.

Veni Vidi Vici

פורסם
spire

הורדתי את התוכנה, אבל אני לא מוצא את מה שאמרת לעשות בהודעה הקודמת,פשוט לא רואה את האפשרות הזו.

אין לי בscaling אפשרות smartass

לא יודע.. יכול להיות שזה משהו שהגיע בילט אין ברום.

תחפש אולי governer סמארטאסס בXDA או משהו כזה. יכול להיות שם תהיה תשובה מאיפה להוריד ואיך להכניס לsetcpu

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קרנל שתומך ב 2.3.3

רום שאתה אוהב.

בקבוק בירה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

יש CM7

מלא דברים לא עובדים בו על הגלקסי, כמו למשל ה HD בוידאו, ועצם העובדה שהסוללה לא מחזיקה מעל ל 5 שעות:(

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אצלי התעדכן לפני יומיים ל 2.3.4. חוץ מחיווי הסוללה שהתחלף מאדום לצהוב (כשהיא ריקה) אני לא מרגיש בהבדלים.

אגב, מאיפה לעזאזל מורידים את Google Talk? אני לא מוצא אותה במרקט.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...