Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני טיפול 140000 לרכב פיזו 307SW מודל 2003 . בעל הרכב שלפני טיפל ברכב במוסכי פיז'ו בלבד. עד כה את שירותי הרכב (מאזדה ועוד) בצעתי במוסך כללי לשביעות רצוני. המוסך מטפל גם ברכבי פיז'ו. מאחר ובדגם הזה של הרכב יש מחשב מרכזי האם אפשרי לבצע טיפולים גם במוסך כללי (מורשה משרד התחבורה).

תודה למשיב.

פורסם

יש מוסכים שמתמחים ברכבי סיטרואן-פיג'ו, והם לא מורשים של היבואן.

לא רשמת, מאיפה אתה, אבל אם חולון מתאים לך, "המוסך של תמיר" בהחלט יכול לבצע את הטיפולים עם חלפים מקוריים ובמחיר יותר ידידותי מאשר מוסך היבואן.

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

מה שכן, כאשר מופיעה נורה של תקלה, לפחות את האיבחון כדאי לבצע במוסך מורשה, כי יש לא סורק תקלות יעודי, מקורי ומתקדם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא רשמת, מאיפה אתה.

תודה עבור התגובה, אני מב"ש.

מאחר וברכב מותקן מחשב מרכזי ובתצוגה מופיע לי עוד 2100 ק"מ לטיפול הקרוב, אני מניח שכל מוסך המטפל ברכב כזה חייב שיהיה לו מחשב לעדכן את נתוני מחשב הרכב, תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

פורסם

זה לא צריך להטריד אותך, כל מוסך שמכיר את הרכב יודע לאפס חיווי השירות.

יותר חשוב הנסיון עם הרכב מבחינת המכאנית, כי פיג'ו ומזדה זה שני דברים שונים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מאחר וברכב מותקן מחשב מרכזי ובתצוגה מופיע לי עוד 2100 ק"מ לטיפול הקרוב, אני מניח שכל מוסך המטפל ברכב כזה חייב שיהיה לו מחשב לעדכן את נתוני מחשב הרכב, תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

לא צריך מחשב בשביל לאפס מונה טיפולים, אתה אפילו יכול לעשות את זה בעצמך.

1. סגור סוויץ'

2. לחץ על כפתור איפוס מד קילומטרז' מתאפס בלוח שעונים ותחזיק אותו לחוץ.

3. פתח סוויץ', צפה בתצוגה במספרים רצים.

4. אחרי שהמספרים מפסיקים לרוץ, שחרר את הכפתור.

5. סגור סוויץ'

6. פתח סוויץ' - תראה שמונהטיפוליםפ התחיל ספירה מחדש.

אין לראות בזה המלצה לטפל במוסך לא מורשה או מורשה.

פורסם

תודה גם לך Buki . אני אקח את הרכב למוסך הכללי וזאת לאור שביעות רצוני מהשירות עד כה שקבלתי וכן משיקולי עלות.

• תוכן חדש...