Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נוסע מחרתיים לארה"ב והוא רוצה להביא לעצמו מכשיר רדיו דיסק לרכב (אפשרי MP3).

נקודות חשובות: :!:

*תקציב עד 300$ (לא מעט במחירי ארה"ב...)

*רדיו שיותאם לתדרים שלנו !

*תצוגה מכשיר מרשימה.

שאלות: :?:

*אילו מכשירים יכולים להסב את תדרי הרדיו שלהם מאמריקאי לאירופאי בלחיצת כפתור ?

*במידה והוא הביא מכשיר ללא יכולת הסבת תדרים עצמית, האם ניתן במעבדה להסב כל מכשיר ?? היכן עושים את זה (רצוי בצפון) ? וכמה אמור לעלות ?

*יש חברות שנותנות אחריות בין לאומית שמוכרת בארץ ?

הכי חשוב: :!:

המליצו על דגמים ספציפיים ואם אפשר.... קישוריות יתקבלו בברכה ! :)

תודה מראש בשמי ובטח ובטח בשמו של חברי....... :p

ושרק אלו יהיו הצרות של כולנו בחיים.... !!!

פורסם

את המכשירים של JVC ניתן לכייל בלחיצת כפתור גם דגמים מסויימים של אלפיין וקלריון

את רוב דגמי הפיוניר ניתן לכייל במעבדה בין 120 ל 250 ש"ח בנסף ישנם מכשירים של פיונר כמו 8500/850 860/8600 9600/960 ועוד כמה דגמים שעלות הכיול היא בסביבות ה 600 ש"ח

בהצלחה

פורסם

במידה ולי הייתה הזדמנות לסוע ולהביא משהו מחו"ל, הייתי בוחר בתקציב שלי לבצע את הקניה הכי "משתלמת"

למה אני מתכוון ?

אם כבר יש נסיעה לחו"ל (ששם הכל יותר זול), הייתי מחפש את המכשיר הטוב ביותר עם הפרש המחירים הגדול ביותר.

ז"א אם להתלבט בין פיוניר 5600 שניתן לקנות בארץ ב 1500 ש"ח נניח ושם הוא עולה 180$ (זה לא מספרים מבוססים, סתם לצורך הדוגמא) או מכשיר של אלפיין (שרמתו דומה בערך לפיוניר הנ"ל) שבארץ עולה 3200 ושם הוא עולה 250$, הייתי לוקח את האלפיין גם אם הוא חורג ב 20$ מהתקציב המקורי שלי.

הפואנטה היא לא "לחסוך כמה שיותר" אלא "לנצל את ההזדמנות הכי טוב" (ובמילים אחרות "לדפוק את המדינה שלנו עם המסים הגבוהים, הכי חזק שאפשר)

פורסם

אם אתה מביא זה רק אלפיין, כל דגמי 2004 יש להם אפשרות לעבור לתדרים שמתאימים לארץ.

ב300$ אתה יכול להביא את ה CDA-9833/CDA-9831 אולי גם את ה 9835 , אתה יכול גם להתפשר על 9825 , אלפיין מצויינים בכל הנושא של האודיו לרכב ובפרט ההד יוניט שלהם.

אתה גם יכול לחשוב על קלריון אבל אני לא יודע אם אפשר לכוון אותם לתדרים בארץ.

בהצלחה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
9835 עולה יותר קרוב ל500$ ככה שהוא מחוץ לרשימה.

הגזמת!

ראיתי אותו ב390$

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39750&item=5700203604&rd=1

בכל זאת הוא מחוץ לרשימה :)

תגיד לחבר שלך "לגרד" עוד 90 דולר וללכת על רדיו דיסק כזה..

או אם אתה אוהב כול מיני כישכושים ותמונות וצג יפה אז לך על פיוניר..

פורסם

בוא ותאמר לנו איך המערכת בנויה (סאבים, קומפוננטים, מגברים ושאר ירקות) כדי שנדע על איזה כיוון ללכת.

לא יהיה כל טעם להמליץ לך על מכשיר של 500$ אם אתה הולך לחבר לו רק 6X9 אחוריים בלי מגבר וכו' - את זה גם מכשיר של 150$ ופחות יעשה בצורה נפלאה.

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה

חשיבות לתדרי רדיו פעילים בארץ, מסגרת תקציב 300$, ושתיהיה לו תצוגה יפה

בעתיד הרחוק יחוברו לו שני מגברים רמקולים וסאב השאיפה.

המכשיר הזה תפס את עינו אנא תנו דעה עליו !!! :roll::roll::roll:

מה ההבדל בין שני הדגמים הבאים של סוני והאם למישהו יש ניסיון איתם ???

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=317

והדגם השני הוא

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=938

האם ניתן לכייל אותם לתדרים של רדיו בישראל ?? ע"י כפתורים או ע"י מעבדה ? כמה עולה ?

פורסם

הגזמתי, לצערי לפני כשבועיים הוא עוד היה קרוב למחיר הזה (ואפילו יותר בחלק מהמקומות) ובקושי היה ניתן למצוא אותו באיבאי. אלפיין הורידו את הRETAIL שלו וכמו כן הרבה חנויות קיבלו מלאי וכך המחיר ירד.

הלכו 100$ :(

פורסם

הנה התמונה של הפנסוניק.

בתקריב רואים יותר טוב אבל צריך לראות את זה בעיניים כדי להבחין באיכות.

פורסם

בהודעה הראשונה שלך לא כתבת כלום פרט למחיר ושיתאים לארץ.

אתה בטוח שעל סמך זאת בלבד ימליצו לך? אולי תתן קצת יותר נתונים על מבנה המע'?

• תוכן חדש...