Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחלתי לחפש תחליף ל 306 (99 1.4 ידנית) וקפצה לי ההזדמנות לקחת את הגטס הזו (ליסינג של ידידה מעבודה), הגטס עברה רק 25000 ק"מ (אמיתי) הדגם הוא עם ABS –בדוק ועבר תאונה קלה מאחור.

המחיר הנדרש 52700 ₪ לא גמיש הרכב לא עבר טיפול 30K ולפני טסט (בפברואר)

והשאלה היא האם המחיר כדאי?

ובנסיעה בין עירונית עם רגל קלה מאוד האם אני יצליח לגרד 1/14-15 ( בפיג'ו אני מגיע ל 1/16+ בממוצע)?

יש לציין שהפיג'ו היא במצב מכני מצוין (152K ק"מ) לא צורכת שמן כלל בין טיפול לטיפול אבל עלתה לי השנה בתיקונים כללים כ 7000 ₪ אני נוסע המון כ 160ק"מ לפחות אז חיסכון בדלק זה נתון משמעותי דבר נוסף אני איש גבוה (1.99 ס"מ- אז מגאן דיזל לא מתאימה לי

:lol: ).

פורסם

אני בספק אם תצליח לגרד 1:14 בנסיעות עירוניות בגטס. אולי אם מדובר בגטס ידנית...

לגבי המחיר - אני מבין שגטסים ממודל דומה מפורסמות במודעות של חברות הליסינג במחירים נמוכים יותר ולכן אתה מתלבט. המחיר הזה באמת קצת גבוה בשביל גטס ממודל 2008, אבל אם מדובר ברכב באמת טוב ושמור שאתה מתכוון להחזיק לזמן ממושך שווה לשלם עליו עוד קצת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה לא בטוח בנוחיות הרכבנסה, לשבת ברכב בחניה ולבדוק אם אתה מצליח לכוון את המושב לפי הרגלי הנהיגה שלך. זה לא שווה ערך לנהיגה של שעתיים, אבל אם אינך מצליח לכוון את המושב לטעמך בעמידה אין הרבה טעם לבחון אותו בנסיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי 1.4 ידנית 2008 .

אין סיכוי שתגיע ל 1:15 !

בנהיגה חסכונית במיוחד הכי טוב שהגעתי 1:12.5 ! - זה בנהיגה משולבת בין עירוני 70% עירוני 30%

להזכירך אני מדבר על הדגם הידני !

מצד שני , גם כש"קרעתי" את הרכב לא ירדתי מ 1:10 ...

לגבי הגובה תבדוק טוב ! , אומנם המושב מציע כיונון טוב אבל נראה לי שזה קצת קטן עליך .

פורסם

קרונית הייתי עם הרכב הזה שבועיים (אבל עם דלקן כך שהדלק לא עניין כ"כ)

מקום יש נוח הוא לא (בעיקר אין מקום להשעין את הרגליים) אבל השאלה היא האם אנחנו מדברים על נסועה בין עירונית 90% בנהיגה רגועה המצב יהיה קשה בדלק (מבחינת אמינות הבנתי שהגטס מכרה זהב)

והאלה הנוספת היא האם המחיר שווה? לאור הטסט והטיפול (1/12.5 היה הממוצע שלי גם בפוקוס אז יש מצב ששווה כבר משפחתית)?

פורסם

איזה דגם הרכב? (רמת גימור)

חפש מינימום רכב עם רמת גימור GLI או GLF החל מ2008.

אני באופן אישי מעדיף את הGLX ואת הGLS, הם הכי מאובזרים.

אני יכול להעיד באופן אישי שקיבלתי גטס FUN רמת גימור GLX מודל 2008, הרכב נחמד מאוד, לא נסעתי עליו מספיק כדי לחוות דעה משמעותית עליו, אבל מכמה נסיעות שביצעתי איתו בעיר, התרשמתי דווקא לטובה. התאוצה בהחלט סבירה, הרכב די נוח, משכך לא רע את הכבישים הגרועים והרעועים של באר שבע, ההגה קצת נוקשה (אנוכי רגיל להגה חשמלי כמו בi30CW של ההורים) אבל מתרגלים מהר מאוד, הגיר האוטומטי קצת מרגיז בהעברות שלו אבל זה בהחלט לא סיבה לא לרכוש את הרכב.

את האמת שהמושב של הנהג מתכוון בצורה פנטסטית - גובה, מרחק, שיפוע של המושב, שיפוע של המשענת גב... אחלה דבר.

הרכב בסך הכול די גבוה ונוח, היה מרווח מאחורה בסך הכול ברכב (ישבתי גם ברכב כזה שלפניי ישב מישהו שגובהו 1.80 והיה בסדר גמור מבחינתי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...