Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני כבר לקראת סוף תהליך הוצאת רישיון וכבר בודק אופציות לגבי רכבים.

הרכב שאני מעוניין לרכוש הוא Golf GTI בשנתון 99-01

ככל הנראה אני אקנה ממגרש מכוניות בתקווה שקיים (אצל חבר של אבא, מוסך אמין) אחד מהדגמים הללו.

 

אז קודם כל - מה אפשר לומר בכללי על הרכב? יתרונות, חסרונות? צריכת דלק?

מה עדיף, ידני או אוטומט?

ובכלל אשמח לשמוע טיפים לנהג חדש ולבעל רכב ראשון

 

תודה רבה שמח להצטרף לפורום :)

פורסם

רכב ספורטיבי לדעתי זה לקנות רק ידני, לא משנה איך הדיאסג'י הזה וכמה טוב הוא עדין בנהיגה ספורטיבית צריך קלאץ ושליטה מלאה על הכוח של הרכב .

הgti רכב מעולה, אבל מה התקציב שלך אולי יש משהו יותר טוב בשבילך ...

פורסם

גולף GTI נורמלית לא תהיה במגרש מלכתחילה.MK4 אוטומטיות אין,יש רק ידני.

ובשביל מה לך ישר לקפוץ לגולף GTI? לנהגים חדשים תמיד עדיף קודם כל לקנות רכב פשוט כלשהו להשתפשף קצת בכביש וללמוד לנהוג באמת ורק אח"כ ללכת על ספורטיביות.

V5

פורסם

רוצה לעשות רושם על החבר'ה? גולף 1.6 או 2.0 בגרסת ג'נריישן תעשה את העבודה מספיק טוב. בטח לנהג חדש חסר ניסיון.

פורסם

לא ברור לי בשביל מה הההשערות המטומטמות של "רוצה לעשות רושם?) :?

 

דווקא לפי דעתי גולך GTI דור 4 זה אחלה רכב בתור רכב ראשון.

הוא לא חזק בצורה מסוכנת אבל מספיק חזק להעלות חיוך על הפנים של נהג חדש, בעל היתנהגות ניטראלית יחסית ונטייה לתת היגוי ולא להיגוי יתר.

מאובזר, בעל שוק טוב ואחזקה זולה עד סבירה (יחסית כן?)

 

אגב, ב30K אני לא הייתי קונה GTI גם אם הייתי מוצא אחת במחיר הזה.

פורסם

גם אני לא הייתי קונה GTI ב30K.

 

כשמכרתי את הרכב בסוף אפריל המחירון של 2001 היה משהו כמו 51-52, כך ש30K זה מתחת למחירון של 99.

רכב שמור וטוב נמכר הרבה מעל המחירון, יכול גם להגיע ל20 אחוז מעל , ככה שמי שמבקש מחירון ומטה צריך להדליק נורה אדומה.

 

כמו קח בחשבון שבמקרה הצורך: טיימינג ב GTI יעלה כ2K, קלאץ' כ3K ותבדוק כמה יעלה לך ביטוח לנהג חדש כי ברגע ששומעים את השילוש הקדוש, חברות הביטוח או ניהיות חמדניות או פשוט לא רוצות לבטח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא ברור לי בשביל מה הההשערות המטומטמות של "רוצה לעשות רושם?) :?

 

.

 

סלח לי, אך זו אינה השערה מטומטמת. מדובר בבחור שעוד לא השיג רישיון נהיגה (כך שהוא כנראה לא נהג על יותר מרכב אחד או שניים בחייו) וכבר רוצה לרכוש GTI. אין לי בעיה עם זה - מצדי שירכוש פורשה 911 כרכב ראשון. אך לנהג חדש גם גולף 2.0 תעשה יופי של עבודה מכל הבחינות.

 

בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה.

פורסם

ועל פי מה בדיוק החלטת שגולף מנוע 2.0 תעשה את העבודה?

בגלל שהוא נהג חדש?

 

זה כמו להגיד "בשביל מה לקנות X5 אם גם פיאט אונו תביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' :?

פורסם

הייתי מתחיל עם רכב פחות חזק,

במקרה שלי, הרכב השני שלי היה VR6 (כשנה לאחר הוצאת רישיון), ולקח לי כמה חודשים להבין - הרכב עדיין גדול עלי.

קורס מתאים בהחלט יוכל לתרום לנושא.

הרכבים הללו, אומנם צפויים יחסית מבחינת ההתנהגות שלהם, אבל הם תמיד יגרמו לך "ללחוץ", ולא תמיד זה טוב.

אני גם ממליץ להתחיל עם משהו רגוע יותר, שלא יגרום לך להשתגע - ולהעשיר את קופת המדינה.

קודם תלמד לנהוג (ולא לעבור טסט). תמיד תוכל להתקדם לרכב חזק ומהיר יותר.

חבל שתסכן את עצמך (בלי לזלזל), וגם אחרים.

 

שיהיה בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

הדעה שלי טוענת כי לרכב ראשון לנהג חדש צריך להיות אמין ככל הניתן ובטוח ככל הניתן לפני מקדם פוזה וכו'.

כלומר, עדיפה פונטו ספייס משנתון גבוה יותר מאשר גולף GTI או כל ספורטיבית משנתון נמוך.

לגבי הGTI, הייתי נזהר מאחת שנמכרת במגרש במחיר נמוך מאוד ביחס לשוק.

חבר של אביך או לא, הוא לא היה זורק לפח סתם 15-20K.

קח את זה בחשבון.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברגע שראיתי את הכותרת הדבר הראשון שעבר בראשי הוא - GTI לא מתאים לרכב ראשון.

אני לא יותר מדי זמן על הכביש - 5 שנים. קניתי גולף 2 ליטר ידנית והיא מספקת אחלה של חוויית נהיגה (Comfortline זאת טעות אחרת אבל זה לא קשור לפה :)).

 

GTI לא מתאימה כרכב ראשון בגלל עלויות ההחזקה והביטוח הגבוהות.

בטח ובטח שהיא לא מתאימה כרכב לנהג חדש - כדי לנהוג על רכב כזה באופן יום-יומי כזה צריך ניסיון.

Bimmer

פורסם

אין שום בעיה עם גולף GTI בתור רכב ראשון, בטח ובטח כאשר מדובר ב MK4 שידועה בנטייתה לתת היגוי בטוח.

בחייאת, היתה לי חברה שקיבלה את הרכב הזה כמתנת שחרור מהצבא אי שם בשנת 2000. לא זכור לי שהרכב עורר אצלה שום נטייה לחוליגניזם המלווה בדחף עז לעטות על עצמה גופיה לבנה סטייל מישל רודריגז המהירה והעצבנית.

 

לטעמי מדובר באחלה רכב ראשון - מפואר דיו, נוח, בטוח, חזק, מהיר ובעל מקדם פוזה לא מבוטל. ומצד שני לא מעודד יותר מדי משחקי זנב (למען האמת- לא מעודד בכלל) או השתוללות חסרת רסן אחרת.

 

מיאוצי רמזורים ושאר משחקי התאבדות מטומטמים שנהגים צעירים נוהגים לעשות- לרוב נעשים דווקא עם סיוויק, ס. לנסר, קולט, קאווליר וגם עם... האוטו של אבא מהעבודה.

 

עכשיו לך תמצא GTI במצב נורמלי בתקציב הנ"ל :drinking:

×
×
  • תוכן חדש...