Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מרגישים שנוסעים על אספלט משובח, שקט ונוח אך הכביש עצמו מלא בשלטי אזהרה, וקיימת שם מדרג חדה - כך שקשה לנסוע רהוט.

ימים יגידו לגבי כושר הניקוז של האספלט החדש. מחכים לגשם!!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
מעניין מה קרה עם כביש הזכוכיות בחולון.

לא שמעתי שיישמו את זה במקומות אחרים בארץ.

למיטב ידיעתי קטע כזה קיים כבר מספר שנים בכביש 705, אספלט מצויין שמאפשר נסיעה מהירה בכביש תלול ומפותל. למעשה מעטים הנהגים המגבילים עצמם ל-60 קמ"ש המותרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש גם כביש גומי בכביש 1 באיזור צומת לטרון.

כשעולים על הקע הזה - פתאום אתה קולט מה זה שקט.

אפשר לשייט על 120-130 בדממה מופתית.

זה פשוט מדהים.

לאחרונה נתקלתי בזה בעוד הרבה כבישים שנסללו לאחרונה.

פורסם
מעניין מה קרה עם כביש הזכוכיות בחולון.

לא שמעתי שיישמו את זה במקומות אחרים בארץ.

אני חושב שגם קטע הכביש בהר ציון פינת קיבוץ גלויות בת"א סלול מאספלט מעורב עם זכוכית, אחרת לא ברור לי מה כל כך מנצנץ בו.

מאוד משמח לראות את ה"בנייה הירוקה" שמתחילה לבצבץ בארץ. הגיע הזמן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה היתרון בכבישים האלה עם הזכוכית? אחיזה משופרת? האם זה עובד לאורך זמן?

לפי מה שהבנתי יש דבר דומה שעושים עם הצבע של המעברי חצייה, כדי שלא תהיה סכנת החלקה מערבים בו רסיסים קטנטנים של זכוכית. ואז אחרי תקופה מסוימת הזכוכית נשחקת ונעלמת והצבע חוזר להיות חלק.

V5

פורסם

לא רק במעברי חצייה אלא בכל עבודת צביעה בכבישים. המטרה היא להחזיר אור.

מדובר ביישום של כדוריות זכוכית(sovitec) בקוטר קטן מאוד בזמן הצביעה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם כבר כבישים זוהרים - בכביש שמוביל מצומת פל-ים לפרדס חנה שמו סימון מחזיר אור, כך שאפילו שהכביש לא מואר, אתה רואה אותו בצורה ברורה בחושך מוחלט אפילו בלי להפעיל אורות גבוהים.

נותן לך תחושה כללית של מסלול המראה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם בחלק מאבן גבירול (ת''א) הכביש סלול בתירכובת הגומי הזאת ובאמת שקט להפליא (ככל הניראה האחיזה טובה אבל לא יצא לי להיתקל בעיקל עם אספלט כזה) בירמיהו יש קטע שסלול באספלט עם הזכוכיות (כדי ליצור יותר אחיזה) .

פורסם
יותר מטרידים אותי המצלמות בכביש 85 בדרך לכרמיאל מאשר כביש הגומי...

בין צומת אחיהוד לכרמיאל יש רק מצלמה אחת.

וגם היא הייתה כבויה לפני 4 שבועות כאשר עברתי שם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...