Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב : רובר 25 .

שנה : 2004 .

יד : שלישית (02 ברישיון) .

ק''מ : 104K .

צבע : אפור מטאלי .

טסט : לעוד שנה

על הרכב עצמו :

נתחיל דווקא עם הדברים הרעים : לרכב יש מספר שריטות ושיפשופים , מה שנקרא מכות חנייה אבל לא מעבר לזה כלומר לא עבר מעולם תאונה רצינית . בנוסף כרגע קיימת בעייה (לדעתי מדובר על בולמים) של תקתוקים בזמן בלימה , כמובן שהבעייה תטופל לפני מסירת הרכב לקונה בצורה מלאה על חשבוני , חשוב לציין שלא מדובר בבעיה בטיחותית כך שניתן לנסוע עם הרכב ולהתרשם ממנו .

כעת לדברים החיוביים :

הרכב מבחינה מכנית - מנוע - גיר - שילדה במצב מושלם !!

גיר - שופץ במכון גירים מקצועי אשר הומלץ ע'' נציגות ZF בארץ (ZF היינם הייצרנים של הגיר עבור רובר) בעלות של 7K ש''ח לפני כ 4 חודשים , מה שאומר שהגיר באחריות לעוד חודשיים - כמובן שיש קבלות וכתב אחריות !!!

מנוע - המנוע הוחלף לפני שנתיים עקב סדק בבלוק והורכב מנוע מפירוק של רובר 2005 (שעברה תאונה) המנוע עצמו חיי ובועט כמו חדש , לא רועד ולא אוכל גרם שמן ! כמובן שהכול נעשה במוסך מורשה של רובר בעלות של כ ש''ח 18K וכמובן שהמנוע מאושר ברישיון , ויש קבלות על הכול !!

שילדה - למרות שיש שיפשופי פח אין שום פגיעה בשילדה עצמה ואין גם קצה שילדה או משהו בסגנון !

טסט - הרכב עבר טסט לפניי כ שבוע בצורה כמעט חלקה , הדבר היחידי שהכשילו אותי היה על גומייה לציריה אשר הוחלפה .

כמובן שיש התחייבות מלאה מצידי על הבדיקה -גיר המנוע והשלדה , אם אחד מהם לא תקין אני משלם על הבדיקה + התנצלות מעומק ליבי על בזבוז זמנכם .

מבחינת טיפולים - הרכב עבר טיפול גדול ב 80K הכולל טימינג , פילטרים , נוזלים , ועוד הרבה הכול כמובן בחלקים מקוריים , וכמובן גם כאן יש קבלות , ב 90K עבר טיפול קטן הכולל פילטר שמן ושמן מנוע .

צמיגים - מקדימה זוג צמיגי UNIROYAL בני שנה , מאחורה זוג TOYO T1R בני שבוע .

בעלים קודמים - הרכב נקנה יד ראשונה ע''י איש זקן ופדנט אשר טיפל בו בקביעות במורשה רובר בפ''ת , לאחר מכן נמכר לאישה אשר הרכב היה בבעלותה 5 חודשיים שלאחריו מסיבות שלה החליטה למכור את הרכב - לי אשר קפצתי על המציאה , כל זאת ניתן לבדוק ולאשר ברישיונות הרכב הישנים אשר עדיין שמורים אצלי .

אני הנהג היחידי על הרכב ואני נוהג בו בעדינות רבה - לא עולה על בורות , בכביש משובש נוסע לאט , תמיד ממתין כ 30 שניות בבוקר לפני שמתחיל לנסוע , ואף פעם לא לוחץ את הרכב על מנוע קר , הייתה תקופה קצרה שגם אבי היה נוהג עליו אך לאחר שעלה בנוכחותי על פס האטה במהירות שלא הייתה לטעמי העיניין הופסק .

המחיר שאני דורש על הרכב הוא 35K , תחסכו ממני את הטענות שרובר נמכר מתחת למחירון , אני לא קניתי אותו במחיר מחירון וגם לא מתכוון למכור במחירון .

הרכב אינו מפורסם למכירה בשום מקום אחר רק כאן , מה שאומר שאיני לחוץ למכור ומעדיף שהרכב ימכר לבעלים אוהבים מכיוון שפשוט לא נשארו הרבה כאלו במצב טוב , מניסיון שלי כאשר חיפשתי .

תוכלו לפנות אלי בהודעה פרטית , באמצע שבוע אני בד''כ ברחובות ובסופ''ש ב ר''ג .

עמנואל .

נ.ב תמונות יועלו בהמשך (הרכב נראה בדיוק כמו הרכב שבסימלון שלי).

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...