Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מרימי שמשות זה חובה. זה ממש לבאס להתחיל להתרחק מהאוטו ואז לקלוט שלא סגרת איזה חלון, אז צריך לחזור, לסובב סביץ' ולהרים לבד את החלון - תחשוב על זה. מה שכן, הכל זה עניין של הרגל.

אני חושב שכדאי להתקין, מה שכן לוודא שההתקנה מתבצעת אצל מתקין מורשה וטוב שלא יעשה שכונה במערכת החשמלית.

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחר אני הולך להזמין sx4

בסוכנות סוזוקי נאמר לי בטלפון שהדגם במבצע ויכלול הרבה מתנות כגון: מרימי שמשות ו מערכת "צרצר" שמתריע כאשר שוכחים לכבות אורות

חשמלאי אחד פעם אמר לי שכדאי לוותר על דברים כאלה מכיוון שהתקנות מקומיות כאלה הרבה פעמים גורמות לבעיות חשמל ברכב

שנגרמות מעליות מתח שמערערות את המחשב

אשמח לשמוע את דעתכם

האם עלי לוותר על המתנות האלו

תודה מראש

החשמלאי צודק. כל ההתקנות האלה הן פתח לצרות. יושבים מהנדסים, מתכננים מערכת חשמל, מחשבים, בקרים, ואז בא איזה משה (שבמקרה הטוב סיים י"ב), חותך חוטים, מתקין ציוד סיני סוג ז', עוטף הכל באיזולירבנד, שני ברגים קודחים ו"הבא בתור".

כשהזמנתי את ה SX4 שלי שמחתי מאוד שאפילו קודנית החברת ביטוח לא חייבה, שלא לדבר על מרימי שמשות או חיישני רברס.

אני גם לא מבין איך המנוע שודרג ל 120 כ"ס אין התייחסות באף אתר בעולם

האם יש סיכוי שזה בלוף והמנוע מייצר את זה עלידי משחק של הגדרת מחשב? וזה אותו מנוע מיושן וחלש של ליאנה

מדובר באותו מנוע אבל עם ניהול שונה. חפש את נתוני מנוע ה 1.6 של ה SX4 לאחר מתיחת הפנים, הם באמת מגיעים עם 120 כ"ס (או 117, משהו כזה, ההספק הקודם היה 107).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדכון נוסף,אפילו ברכב ה"עתיק" שהיה לי (יונדאי אטוס 98') היה את ה"צרצר" ,קשה לי מאוד להאמין שמדובר בהתקנה מקומית.זה כמו שיגידו לי שמתקינים בהתקנה מקומית צופר או איתותים.

פורסם
המערכת שאתה קורא לה צרצר,תקנו אותי אם אני טועה אבל היא קיימת המון שנים אני לא חושב שמדובר במתנה אלא כסטנטרד ברכב (תבדוק את זה),כיוון שגם ברכב במשפחתי שלנו (פיג'ו מודל 2001) המערכת קיימת,כך שניראה לי שהנציג מנסה לתת לך מתנה שהיא לא באמת מתנה.

פיג'ו 2001? בלנטרה העגלה לשעבר שלי מודל 94 היה את הקטע הזה. WTF חשבתי שב 2010 זה יהיה קיים גם באופניים של הילדים...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
כל ההתקנות האלה הן פתח לצרות. יושבים מהנדסים, מתכננים מערכת חשמל, מחשבים, בקרים, ואז בא איזה משה (שבמקרה הטוב סיים י"ב), חותך חוטים, מתקין ציוד סיני סוג ז', עוטף הכל באיזולירבנד, שני ברגים קודחים ו"הבא בתור".

בוא נדבר תכלס, האם אתה יכול לפרט מקרים שאתה מכיר, בהם התקנה של Parctronic או של מרימי שמשות גרמה לבעיות כלשהן?

במקרה הגרוע רק המערכות האלו עצמן יפסיקו לתפקד מוקדם מן הצפוי.

פורסם

אין ספק שקיימת בפורום קטילה לא מעטה כלפי התקנות מקומיות, מבלי לציין שמות של מרכזי התקנה.

אני מעוניין להקצין קצת את העניין ולכתוב שהעלאת חלונות זה חובה, לא "פינוק" או "מותרות".

לשכוח את החלון פתוח טיפה זה אכן דבר קורץ לעבריינים, אבל אני, איכשהו, מאמין שאם מישהו פותח חלון עד הסוף, הוא יזכור להרים אותו, לפני היציאה מהמכונית.

הבעיה הכי גדולה, לפחות מבחינתי, היא כשפתוחים את החלון "בקטנה" ואז שוכחים/ לא רואים את זה כשיוצאים מהרכב, במיוחד כשחשוך.

אני רוצה לראות אתכם חוזרים לרכב ספוג במים רק בגלל ששכחתם לסגור עוד טיפה את החלון ולא שמתם לב.

נ.ב

לא, זה לא קרה לי, אבל כדי שזה לא יקרה לי, שילמתי 400 ש"ח ע"מ להנות מהרמת חלונות אוטומטית.

פורסם

אני מעוניין להקצין קצת את העניין ולכתוב שהעלאת חלונות זה חובה, לא "פינוק" או "מותרות".

אין ספק שזה פינוק, גם חלון חשמלי עצמו זה פינוק, גם נעילה חשמלית וכל אביזרי נוחות אחרים הם פינוק לכל דבר ואפשר בהחלט להסתדר בלעדיהם.

אבל אנשים הופכים עם הזמן ליותר ויותר מנפונקים וכבר לא מוכנים לוותר על הדברים האלו.

פורסם

צרצר?

כאילו מה זה לא סטנדרט שברכבים חדשים, אם הרכב לא מונע והדלקת אורות אז הוא אינו משמיע קולות?

השם ישמור.

אצלי בפולקסוואגן, אורות החניה רק נדלקות במצב שהרכב כבוי., ונשמע הצליל המעצבן של הכיבוי אורות.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
זה נכון, אבל נמשיך עם קו המחשבה שלך, אז גם מכונית זה מותרות ותמיד אפשר לתפוס אוטובוס או אפילו ללכת ברגל :).

לא. מכונית זה לא מותרות, כי ברגל או באוטובוס אתה לא יכול להגיע למקומות שאתה מגיע אליהם במכונית באותו זמן ובאותה יעילות.

אבל אם תסובב את הידית של החלון הידני לא יקרה לך כלום ותגיע ליעד באותה מהירות ובאותה יעולות בדיוק.

פורסם

קודם כל, רשמתי "עם " והתכוונתי ל- "אם", אז כן, זו שגיאת כתיבה מהירה ומאוד מעצבנת.

דבר שני,

רכב זה מותרות, אבל באמת שזה דיון/ויכוח לטופיק אחר :).

פורסם

גם בלאנסר שנת 91', היה את אותו צרצר/רכיב אלקטרוני שמתריע כשמתג האורות במצב דלוק, מנוע מכובה ואין חצי סוויץ' ויחד עם זאת האור היחיד שיהיה במנוע מדומם ללא מפתח בסוויץ' זה אורות לוח שעונים.

הייתי מצפה לקבל את התוספות האלו כברירת מחדל של היצרן/יבואן מבלי לשחד/לשכנע ב"מתנות" בשווי 300 ש"ח, בלחץ, כולל עבודה.

פורסם
בוא נדבר תכלס, האם אתה יכול לפרט מקרים שאתה מכיר, בהם התקנה של Parctronic או של מרימי שמשות גרמה לבעיות כלשהן?

במקרה הגרוע רק המערכות האלו עצמן יפסיקו לתפקד מוקדם מן הצפוי.

אתה שואל את זה ברצינות? :shock:

ההתקנות המקומיות האלה הן צרה שאין כדוגמתה, ע"ע תקלות הפאביה לדורותיהן, תקלות החשמל בצרפתיות על שלל מערכות המולטיפלקס הרגישות, קרוז שהיו נכבות באמצע נסיעה ואלה רק דוגמאות שעולות לי בשלוף.

אפילו הקודן המחורבן ביאריס שלי עושה בעיות, וכאן מדובר בקודן "ממותג" ומי שהתקין אותו בהחלט ידע את העבודה.

להמשיך?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שאלתי בצורה ממוקדת וספציפית - האם אתה מכיר מקרים בהם התקנה של חיישנים לנסיעה לאחור ומרימי חלונות גרמה לתקלות ?

אגב, התייחסות ל"משה המתקין" שלא סיים 12 שנות לימוד גם היא מזלזלת וכוללנית.

לא צריך להיות בעל תואר ראשון בשביל להיות מתקין טוב.

ועוד דבר - לגבי ציוד סיני זול - אתה צודק.

משה מתקין לך ציוד סיני זול כי אתה (לקוח ממוצע) לא מוכן לשלם על ציוד איכותי יקר. משה צריך גם להציע מחיר תחרותי וגם להרוויח.

• תוכן חדש...