Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי ש 90% מאלה שרכשו את הרכב לקחו אותו 1.8

אחרי כמעט 16 יום עם הרכב , אני יכול להגיד לך בפה מלא ממש תענוג !!

auto emocion

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההתלבטות צריכה להיות בין ה1.2 ל1.8 ,שכן מי שלא מחפש יותר מידי ביצועים ומסתפק בביצועים טובים בכל מקרה מכל רכב ממוצע על הכביש יקח את ה1.2 .

מי שמחפש ביצועים יקח את ה1.8.

ה1.4 נופלת בן הכיסאות , מצד אחד לא חזקה מידי ומצד שני לא חלשה מידי ,גם שאין כל כך הבדל במחירים בן הדגמים , אבל בכל זאת יש הבדל כך שמי שמחפש ביצועים טובים ואין לו את כל הכסף ילך על ה1.4 .

באמת רוב הרוכשים הלכו או על ה1.2 או על ה1.8.

האם למישהו יש מידע על הדיזלים ?

איך יודעים שמותקנת ברכב מערכת XDS ?

פורסם

שלום לכולם

סוף-סוף הגיע לאון ידני שהזמנתי דרך העבודה אבל בלי ספר הרכב שלא ברור מתי יקבל.

האם יש אפשרות לראות טמפרטורה בחוץ, מהירות ממוצעת, צריכת דלק וכו' ? (הרכב שלי עם מערכת מולטימדיה NECVOX)

במסך השני בלוח שעונים מתחת לשעון יש איזשהו מספר מה פירושו ?

תודה

פורסם

TsennyA אין לי נסיון עם הלאון, אבל מנסיון עם הגולף שלי, הנתונים שאתה מבקש לא קשורים למערכת המולטימדיה אלא למחשב הרכב, שהמסך שלו (לפחות אצלי, ואני מאמין שגם אצלך) נמצא במרכז לוח המחוונים.

פורסם
שלום לכולם

האם יש אפשרות לראות טמפרטורה בחוץ, מהירות ממוצעת, צריכת דלק וכו' ? (הרכב שלי עם מערכת מולטימדיה NECVOX)

במסך השני בלוח שעונים מתחת לשעון יש איזשהו מספר מה פירושו ?

המסך השני בלוח שעונים שהזכרת זה המסך של מחשב הדרך ובו מוצגים הנתונים ששאלת לגביהם, ניתן לעבור בין המצבים השונים ע"י החיצים בצד ימין של ההגה.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
ההתלבטות צריכה להיות בין ה1.2 ל1.8 ,שכן מי שלא מחפש יותר מידי ביצועים ומסתפק בביצועים טובים בכל מקרה מכל רכב ממוצע על הכביש יקח את ה1.2 .

ה1.4 נופלת בן הכיסאות , מצד אחד לא חזקה מידי ומצד שני לא חלשה מידי ,גם שאין כל כך הבדל במחירים בן הדגמים , אבל בכל זאת יש הבדל כך שמי שמחפש ביצועים טובים ואין לו את כל הכסף ילך על ה1.4 .

אני מופתע שאף אחד כאן לא מדבר עך מערכת הXDS

אני ממש מרגיש אותה, שים לב שאם תיכנס לפנייה דיי מהר ותעזוב את הגז אתה תתחיל להכניס את הפרצוף פנימה, אבל אם תיכנס עם מצערת פתוחה לגמרי [נשמע מפחיד אני יודע] לאותה הפנייה וביותר מהירות אתה תראה איך הXDS גורם לך להשכיב את הרכב כמו אופנוע.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

יש למישהו דרך נורמלית לבדוק אם הxds אכן קיים ? 

השיטה (המפוקפקת למדי יש לאמר) שכתבת מעלי לא אומרת כלום , סיכוי גבוה שמה שאתה מרגיש זה ESP...לידיעתך.

פורסם

אני יודע מזה ESP היה לי אותו גם ברכב הקודם מרגישים צריבה בגלגל כשהESP פועל, פה אתה לא מרגיש כלום תיכנס במהירות והוא יחלק את המהירות בגלגלים במהירות גבוהה בלי להפעיל את מנורת הESP בכלל.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ESP היא לא מערכת אוניברסלית ובכל רכב התחושה שונה.

הרכב עמוס מערכות ולעולם לא תדע מה אתה מרגיש באמת ...

נסה לברר עם היבואן אם יש איזשהו תיעוד על הרכב לגבי המערכות המותקנות בו ודאית.

פורסם
אוקיי כמה הESP יכול להיות שונה בין סיאט איביזה 2008 לסיאט לאון 2010 ?!

גם אם נניח שהרכיבים זהים בשני הרכבים (מה שלא בטוח בכלל אגב)

עדיין התחושות שתקבל מהרכב יהיו שונות מספיק בשביל למנוע ממך לזהות מה פועל ומתי.

פורסם

אני חייב לחזור על תגובתי בשרשור דומה:

המנוע הנ"ל אכן מפתיע בביצועיו ביחס למנוע 1.2

היתרון מבתבטא בצריכת דלק נמוכה במיוחד ביחס לביצועים וכן ביחס למחיר האטרקטיבי.

אך האם זה מספיק ביחס לעיסקת ה1.8TSI?

אם הלאון 1.2 בגירסת האקסלנס עולה 121K, לא עדיף להוסיף אלפיים שקל (בעבור צבע מטאלי)

לוותר על חלון הגג ולקחת לאון 1.8TSI עם 38 כ"ס יותר?

200 שקל לסוס זה מבצע שלא מוצאים גם אצל רמי לוי.

אומנם צריכת הדלק גבוהה יותר ב10-15% אך התמורה והסחירות העתידית שווים את זה לדעתי.

ולא נדבר על פוטנציאל שיפור גבוה :wink:

בפועל סיאט מכרו את גרסת הבסיס במחיר של 108K כולל מערכת המולטימדיה, אז גם גירסת האקסלנס והצבע

לא אמורים למשוך את המחיר אל מעבר ל 118K כןלל הכל אם יש ללקוח טיפה חוש התמקחות.

גם אז, הפער במחיר והחסכון בדלק לא שווים את ההפרש ועדיף ללכת על המנוע החזק.

ולמי שההבדל עושה את כל ההבדל אז שירכוש לאון 1.8 בצבע לבן.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מערכת הXDS קשורה לESP קח שברור שגם הנורה תידלק .

לגבי למי יש או אין אז לכל הלאונים משנת דגם 2011 וממנועי 1.2 עד ה2 ליטר טורבו מגיעים עם XDS כסטנדרט .

נ.ב

הדבר הכי כיפי שניתן לעשות בעזרת ה XDS הוא השיחרור זנב שיוצא בכיף.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...